Nejsi přihlášen
Re: motor-životnost
Mě to celkem taky zajímá.. Mam najeto 46000 tak co mam čekat. Spojku novou, rozvoďák taky. Já jen estli třeba nejsou věci který sou známý - třeba že v 75t se stane xy...
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
to doufam.. nechápu to, ale jak nastatuju, a sou otáčky někde u 1000, občas mi v tom motoru lupne, že si myslim, že sem dojezdil. Jak se ohřeje, už to nedělá... mam z toho deprese... ale když vydrží na fěky tak začínam bejt klidnej
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:Mě to celkem taky zajímá.. Mam najeto 46000 tak co mam čekat. Spojku novou, rozvoďák taky. Já jen estli třeba nejsou věci který sou známý - třeba že v 75t se stane xy...
tak to je úplná pravda, že se stane xy ale ještě nikdo nezjistil, co se vlasně stane
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nety psal:Mě to celkem taky zajímá.. Mam najeto 46000 tak co mam čekat. Spojku novou, rozvoďák taky. Já jen estli třeba nejsou věci který sou známý - třeba že v 75t se stane xy...
75 tisic???
Dyt v cechach snad nema zadna motorka pres 40 tisic! I kdyby objela 30x zemekouli.
...che palle !!!
Spidermila (Člen) 04.05.2008 08:40:21 Offline |
nety psal:to doufam.. nechápu to, ale jak nastatuju, a sou otáčky někde u 1000, občas mi v tom motoru lupne, že si myslim, že sem dojezdil. Jak se ohřeje, už to nedělá... mam z toho deprese... ale když vydrží na fěky tak začínam bejt klidnej
Taky mi to v motoru obcas lupne ale jezdi to dal, takze to neresim.
Mel jsem to ted v servise na jarni prohlidce a pry dobry. Takze bandit
yello psal:nety psal:Mě to celkem taky zajímá.. Mam najeto 46000 tak co mam čekat. Spojku novou, rozvoďák taky. Já jen estli třeba nejsou věci který sou známý - třeba že v 75t se stane xy...
75 tisic???
Dyt v cechach snad nema zadna motorka pres 40 tisic! I kdyby objela 30x zemekouli.
hm hm to je pravda i u pkw...
svět je cirkusovej stan
yello psal:nety psal:Mě to celkem taky zajímá.. Mam najeto 46000 tak co mam čekat. Spojku novou, rozvoďák taky. Já jen estli třeba nejsou věci který sou známý - třeba že v 75t se stane xy...
75 tisic???
tak to sem v riti,muj bandita má něco přes padesát
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
75 tisic???
To vis no cim starsi moto tim min km ... to je prece uplne normalni
maňas psal:yello psal:nety psal:Mě to celkem taky zajímá.. Mam najeto 46000 tak co mam čekat. Spojku novou, rozvoďák taky. Já jen estli třeba nejsou věci který sou známý - třeba že v 75t se stane xy...
75 tisic???
Dyt v cechach snad nema zadna motorka pres 40 tisic! I kdyby objela 30x zemekouli.tak to sem v riti,muj bandita má něco přes padesát
Tak něco vodtoč pro klid v duši
no to mě ani nenapadlo,zase sem o kousek chytřejší,stejně to asi nechám,sem zvědavej kolik ten motor vydrží,jestli teda nebude mít větší výdrž než já,to je docela možné
nety psal:takže ve 100 tisících dam kroužky, new ventily a motor bude běhat do důchodu... Kelly ten zná
...kulový zná, von to na padesáti dycky rozstřelí na kaši, voškube pojišťovnu a koupí novýho...to že je bandaskovej motor držák slyšel u Trampa, dyš tam zevloval a vočumoval vostatnim klobásy
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Marcus_86 psal:ja bych rekl, ze ten motor neni nijak moc naslapany a proto vydrzi mnohem vic nez treba na R1 a spol kapotach, kde se z toho zdima maximum. Takze asi 100 000km, max 150 000
vona R1 se dostane tak do 1/3 zivotnosti, ale majitel uz je vetsinou na konci zivotnosti
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2008 21:25:03 Offline |
když už se tu bavíte o životnosti....kolik vám vydržela spojka?Já ji ted budu muset vyměnit a mám tachometrově 52 000 km a jen já na ní najel 26 000 km.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 psal:150000 má teď můj první Banďour r.v.96..
Je v kondici
modelům 2001-2005 to natře..
Možná i optimistickému tachometru K6 z USB
...ale no tag ...přeci bys chudinku veterána, co byl smotanej do uzlíčku netrápil ňákejma sprintama
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2008 20:08:05 Offline |
Kelly01 psal:odpovídá...
pokud to byla odpověd mě tak děkuju ..čekal jsem ,že vydrží míň.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2008 21:33:10 Offline |
Díky
K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:odpovídá...
no tak to vypadá že letos mě to nemine ,mi chybí jenom patnácti kilo do limitu
Filous psal:Kelly01 psal:150000 má teď můj první Banďour r.v.96..
Je v kondici
modelům 2001-2005 to natře..
Možná i optimistickému tachometru K6 z USB...ale no tag ...přeci bys chudinku veterána, co byl smotanej do uzlíčku netrápil ňákejma sprintama
V nedeli sem myho veterana rozparadil na 225tachometrovejch, kdyz jsem se snazil dohonit Sarku, ktery chytli saze a bez varovani to poslala ke dvou kilum...
Bandit rulezz!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.05.2008 20:02:17 Offline |
maňas psal:K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:odpovídá...
no tak to vypadá že letos mě to nemine ,mi chybí jenom patnácti kilo do limitu
No je otázka jestli těch 52 skutečně má přeci jen je to dovoz z němec a tady měla další dva majitele než jsem to koupil...z toho ten předemnou jí měl asi půl roku.
nety psal:to doufam.. nechápu to, ale jak nastatuju, a sou otáčky někde u 1000, občas mi v tom motoru lupne, že si myslim, že sem dojezdil. Jak se ohřeje, už to nedělá... mam z toho deprese... ale když vydrží na fěky tak začínam bejt klidnej
Mně v tom taky trochu praští,když je to studené ,ale nevím co.Jak se to zahreje, je to o.k.Co tam může tak hrkat?
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
Stránky: 1