Nejsi přihlášen
Jak jste dnes pojezdili???
My jsme se dnes vydali s minipartičkou z FAZER CLUBU na bikách do Boršova nad Vltavou po turistické červené, pak bezva cestou se zastávkou na Dívčím Kameni na rozhlednu Kleť....
Fotky a odkaz na článek dodám později..
Přeji všem pěkný den.Yebkař a Fazerista v jedné osobě alias sám Tomy...
Re: Jak jste dnes pojezdili???
Tomy psal:My jsme se dnes vydali s minipartičkou z FAZER CLUBU na bikách do Boršova nad Vltavou po turistické červené, pak bezva cestou se zastávkou na Dívčím Kameni na rozhlednu Kleť....
Fotky a odkaz na článek dodám později..
Přeji všem pěkný den.Yebkař a Fazerista v jedné osobě alias sám Tomy...
už vidím ty komentáře
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
LosBanditos (Člen) 04.05.2008 07:13:19 Offline |
Já jezdil ve středních čechách a znoknoul jsem až hanba.
LosBanditos adios !
Ondráš psal:Já šel v noci z hospody s lidma který vůbec neznáte...
Ale fotky ani článek nemam...
...nás ale nezajimá, že se taháš po nocích s bůchví kym...jóóó dybys měl článek, to by byla jiná
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Too Petr: myslím že minulém víkendu se spousta duší vydala jiným směrem...minulý víkend to byl dost hustý zátah ....
Jináč škoda že ses neozval dřív. Datlík trčí v práci a já se tady flákám doma. Samotné se mi nikam moc nechtělo...
Tak někdy jindy...
Tímdle asi nejvíc naseru Palouse:
Dneska 10 startů tak po 10 - 25 min. s novým větroněm RC EJ a pak asi 3 x po 10 min. s akrobatickým dvojplošníkem.
Moto dnes doma, hlášena a spatřena akce Radara Radaroviče (divně zelená Fabka z tmavejma voknama co 5 min. někde jinde - jen fotí...)
Moto včerá 250 km a bez dešťa.
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:Tímdle asi nejvíc naseru Palouse:
Dneska 10 startů tak po 10 - 25 min. s novým větroněm RC EJ a pak asi 3 x po 10 min. s akrobatickým dvojplošníkem.
Moto dnes doma, hlášena a spatřena akce Radara Radaroviče (divně zelená Fabka z tmavejma voknama co 5 min. někde jinde - jen fotí...)
Prostě fajn víkend
Mirek D psal:Tímdle asi nejvíc naseru Palouse:
Koukej dojetjá ještě nelítalale sem nadrženej jen potřebuju někoho kdo mě tam dotáhne
Jebat motorky :-)
Dnes ráno cestou do práce - opět pršelo !Co s tím ?Když jsem ji vytahoval, poprchávalo a říkal jsem si...to přejde no né?No ano!
P.S.NEPŘEŠLO
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Dnes ráno cestou do práce - opět pršelo !Co s tím ?Když jsem ji vytahoval, poprchávalo a říkal jsem si...to přejde no né?No ano!
P.S.NEPŘEŠLO
Došlo teda aj na mrakomora!!!
U mě je to tak, že po oumytí a naleštění jakýhokoliv vozidla do 20 km zmoknu... .
Autobus je taky Suzuki... .
Lihy psal:vOjTaB6 psal:ty se nemáš, Lihy...
Ty voe, já už jen doufám že nejede Meloun....ten chlívák by se určitě postavil do fronty za Jarkena
No sem rád, že sem tě v neděli ještě viděl živýho a celýho, páč na sraz nejedu a voni dvatě tam určitě roztrhnou
P.S. Ale že sme jim včera krásně kazili věkovej průměr mašin s těma našima babičkama.
Bandit rulezz!!!
Lihy psal:vOjTaB6 psal:ty se nemáš, Lihy...
Ty voe, já už jen doufám že nejede Meloun....ten chlívák by se určitě postavil do fronty za Jarkena
Ušetřím tě...nemám rád vychrtliny
Až trochu přibereš na zadečku...začnu vo tom uvažovat...
Hovada!!
PURE NAKED BIKE!
Tak článek je již na webu:
http://www.bikebase.cz/article.php?ARTICLEID=2464
Tomy psal:Tak článek je již na webu:
http://www.bikebase.cz/article.php?ARTICLEID=2464
Sis splet Forum ne?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ondráš psal:spidys psal:Jarken psal:Spidys - forum si Tomy nespletl ... mně jebne
To je teda mazec - zachvíli tu místní děvčata budou házet recepty na bábovky
Ale dal bych si...
sem čekal kdo bude první
No recept na bábovku by byl alespoň využitelnější
K.a.s.y.m. (Člen) 06.05.2008 21:58:09 Offline |
spidys psal:Jarken psal:Spidys - forum si Tomy nespletl ... mně jebne
na bábovky je tu expert někdo jinej ne?ale ta asi nebude tak standartní
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No vidíte...kolegové z fázer klubu pořádají společné ozdravné a duši povznášející akce na bicyklech v přírodě...a my jsme akorát tak schopný si semtam vožrat huby do němoty..
Berme si z těchto tedy příklad..zanechme těch uřvaných satanových strojů a oprašme v tomto krásném počasí své motoru prosté dvoukolé kamarády a vyražme udělat něco pro zdraví!
Pak si společně můžem na fóru vyměnit poznatky a pochlubit se svými spisy a pochválit se za originální a napádité články..
Já osobně vážení...sic se tedy nemohu rovnat Tomyho zážitku..si dovolím v pondělí dát na bandit forum článek,jak jsem celý víkend blbnul kolem auta a kitoval,brousil a plnil dnes již opravené lemy a prahy a občas se někdo stavil na kafe....doufám, že vás můj článek zaujme a budete tuto zábavu prožívat se mnou alespoň na dálku..
PS: Bude to opravdu zaživné počteníčko!
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. psal:spidys psal:Jarken psal:Spidys - forum si Tomy nespletl ... mně jebne
na bábovky je tu expert někdo jinej ne?ale ta asi nebude tak standartní
Jestli myslíš tu samou co já, tak ty jsou mňamka. Gore holt umí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.05.2008 22:07:22 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:spidys psal:
To je teda mazec - zachvíli tu místní děvčata budou házet recepty na bábovkyna bábovky je tu expert někdo jinej ne?ale ta asi nebude tak standartní
asi myslíme tu samou,ale jen jsem o tom slyšel...nemám vlastní zkušenost
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:na bábovky je tu expert někdo jinej ne?ale ta asi nebude tak standartní
asi myslíme tu samou,ale jen jsem o tom slyšel...nemám vlastní zkušenost
Já mám. Doporučuji, ale maximálně tak 3 kousky, co Šárko?
Meloun psal:No vidíte...kolegové z fázer klubu pořádají společné ozdravné a duši povznášející akce na bicyklech v přírodě...a my jsme akorát tak schopný si semtam vožrat huby do němoty..
Berme si z těchto tedy příklad..zanechme těch uřvaných satanových strojů a oprašme v tomto krásném počasí své motoru prosté dvoukolé kamarády a vyražme udělat něco pro zdraví!
Pak si společně můžem na fóru vyměnit poznatky a pochlubit se svými spisy a pochválit se za originální a napádité články..
Já osobně vážení...sic se tedy nemohu rovnat Tomyho zážitku..si dovolím v pondělí dát na bandit forum článek,jak jsem celý víkend blbnul kolem auta a kitoval,brousil a plnil dnes již opravené lemy a prahy a občas se někdo stavil na kafe....doufám, že vás můj článek zaujme a budete tuto zábavu prožívat se mnou alespoň na dálku..
PS: Bude to opravdu zaživné počteníčko!
Doufám, že budou i fotky
Meloun psal:...
...
Takže mám psát o tom jak jsem se jel někam ožrat na kole?
Ondráš psal:Meloun psal:...
...Takže mám psát o tom jak jsem se jel někam ožrat na kole?
Pouze duchaplné články-po vzoru Tomyho...
PURE NAKED BIKE!
Ondráš psal:Meloun psal:...
"Kolega" z Fázer clubu nepije ,dá si jen jedno pivečko a zají to hroznovým cukrem. to nečteč bo co?
John psal:Ondráš psal:Meloun psal:...
"Kolega" z Fázer clubu nepije ,dá si jen jedno pivečko a zají to hroznovým cukrem. to nečteč bo co?
Já koukal jen ta ty fotky slečen v přiléhavých trikotech... Ty mě dostaly. Víc jsem nepotřeboval...
Zdenák psal:Meloune jestli to sem po víkendu hodíš... zaštrachám
a vyndám svou slohovou práci ze základní školy na téma: "Jak jsem pekl žemlovku"
Věř, že víc kurev a v jedný jsi ještě nečet...
To sem dát nemůžu..
PURE NAKED BIKE!
a vyndám svou slohovou práci ze základní školy na téma: "Jak jsem pekl žemlovku"
To bych si možná i přečet
Btw: sem řikal, že za chvíli dojde i na ty recepty
Nedělej Hanku a dej to sem.
Meloun psal:Zdenák psal:Meloune jestli to sem po víkendu hodíš... zaštrachám
To sem dát nemůžu..
Rád si počkám, třeba tě chytne umělecká můza....
Jinak bych na sebe ještě prozradil, že jsem rovněž vášnivým cyklistou...
Před dvěmi roky jsem zakoupil nové horské kolo... cca po roce jsem vyrazil na první garanční prohlídku. Přišel jsem a řekl : už tam těch prvních 200 km asi mám (ani jsem se nepřiznal že mi sourozenci museli pomáhat).
Prodavač byl zvyklej na jiný borce a směje se tam myslím do teď.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:Meloun psal:Zdenák psal:Meloune jestli to sem po víkendu hodíš... zaštrachám
To sem dát nemůžu..Rád si počkám, třeba tě chytne umělecká můza....
Před dvěmi roky jsem zakoupil nové horské kolo... cca po roce jsem vyrazil na první garanční prohlídku. Přišel jsem a řekl : už tam těch prvních 200 km asi mám (ani jsem se nepřiznal že mi sourozenci museli pomáhat).
Seš dobrejjá na funglofce 4roky starý ale jak nový cca 180km
Jebat motorky :-)
Martin B12 (Člen) 06.05.2008 23:09:19 Offline |
auuu v příští životě si koupím jedině fazera
street triple picco
PALOUS psal:Zdenák psal:Meloun psal:
To sem dát nemůžu..Rád si počkám, třeba tě chytne umělecká můza....
Prodavač byl zvyklej na jiný borce a směje se tam myslím do teď.Seš dobrejjá na funglofce 4roky starý ale jak nový cca 180km
...hohohooo...já bych si nový kolo nigdá nekoupil, ale dostal sem postarší, tag sem si řikal, že ho teda sem tam využiju...koupil sem nový pláště, přezul a povjesil ho do sklepa a vono tam tag nějak furt visí...pláště uš sou zase spuchřelý a mě sere, že sem ty prachy rači neinvestoval do kořalky a pakliku tabáku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdenák psal:Jinak bych na sebe ještě prozradil, že jsem rovněž vášnivým cyklistou...
to tě sourozenci na tom kole tlačili že si ujel 200km ...
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
Stránky: 1