Nejsi přihlášen
Re: nepromoky na boty
Zdenku a ještě jednou - NIKDY jsem neměl boty promočené (ani pomočené - doufám, že to nečte Killer ) a to jsem v pár deštících jel to mi věř !Nepromoky na boty jsou úplně na , dobré boty Ti nepromoknou a když navíc vidíš že pojedeš v dešti a kalhoty dáš přes boty, tak je to úplně v pohodě a nenateče ani vrchem no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Zdenku a ještě jednou - NIKDY jsem neměl boty promočené (ani pomočené - doufám, že to nečte Killer ) a to jsem v pár deštících jel to mi věř !Nepromoky na boty jsou úplně na , dobré boty Ti nepromoknou a když navíc vidíš že pojedeš v dešti a kalhoty dáš přes boty, tak je to úplně v pohodě a nenateče ani vrchem no né?No ano!
mám boty asi nic moc,FORMY, ale zase nemůžu kupovat nějaké další kvalitní,neboť bych musel koupit i robě a to je celkem palba (moje totíš jezdí taky) všechno musím kupovat dvakrát!!! ty formy mají ve předu takové membrány, a přez ne tam do nich chčije!! skusím je něčím namazat a pak uvidím
když to jede,je to OK
...většinou každá značka prodává od modelu tzv. "suchý" a "mokrý", čili to není ani tak značkou nebo modelem, jako tím, že jsi ušetřil nějakou stovku a koupil si levnější variantu do sucha
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ostatně si dost dobře nedovedu na motorce představit jízdu v návlecích na boty , vždyť to musí zavazet, plandat, klouzat a cojávímcoještě no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
My jsme na základce chodili při branným dnu v igelitových sáčcích s gumičkou u kotníků. Prej když vybuchnou Dukovany. Tak si myslím, že proti dešti to bude stačit taky.
R.
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Jarken psal:Ostatně si dost dobře nedovedu na motorce představit jízdu v návlecích na boty , vždyť to musí zavazet, plandat, klouzat a cojávímcoještě no né?No ano!
delaj se spesl s podrazkou a tak. ja za deste odstavuju motorku do prvni zastavky ci tak neco a cekam az to prejde
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Já to vyřešil inpregnací asi za 200,--. Nastříkal jsem boty a je to v suchu. Kalhoty na boty a vrchem nanateče. V návlecích bez podrážky jsem jednou jel asi 500 km v hrozným lijáku. Celkem dobrý voda v botech nebyla, jen jsem musel při každým zastavení dávat pozor abych se nezahák za stupačku a neskácel se k zemi.
jsem je mel ( a jeste mam) , velka spokojenost akorat je mam trochu osoupane , bo kdyz naklopis a skrtnes a nemas nohy ve spickach...hovno to vydr , vyhoda je ze s nepromok kombi jsi suchy , nevyhoda je ten opruz to navlikat
jinak jsem dal na jarkena - bo on ma s destem nejvetsi zkusenosti a koupil boty nepromoky - pak jsi antiregen furt
jardagsf s nepromok botama ale perforovanou kombi
MOTO KOZZI GRISO
sonyk psal:Jarken psal:Ostatně si dost dobře nedovedu na motorce představit jízdu v návlecích na boty , vždyť to musí zavazet, plandat, klouzat a cojávímcoještě no né?No ano!
delaj se spesl s podrazkou a tak. ja za deste odstavuju motorku do prvni zastavky ci tak neco a cekam az to prejde
no oni to asi nebudou ty co se nosí ve špitále
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1