Nejsi přihlášen
Špatný laďák?
Ahoj včera jsem si koupil laďák na B6. Ale nejsem si jistej jestli není náhodou na B12. Pro úkázku jsem to raději vyfotil.
Fotka s rozměrama je tady:
http://www.dumparump.com/view.php?id=8ImpMU7
Poraďte prosím co to je a co s tím.
Doufám, že to není na B12 jinak jsem v
Díky Speedy
Jezdím jen tak rychle jak létá můj anděl střážněj.
Re: Špatný laďák?
...hele Spídy, potvrzuju tvoje vobavy, neboť tadle koncofka je na starší modely B12, kerý ji měli šroubovací na 3 šrouby...nezlop se, ale si jelito, esi sis na svym origo laufu nefšim, že máš koncofku i se svodem f kuse...ale elegantně s toho vybruslíš, dyš eště přikoupíš B12tkovej mezikus svodu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
speedy psal:Díky. někde se poptám. Ale s tímhle vejfukem bude třeba seštelovat motor, protože má jiný parametry.
Creptus delaj svody za max 650kc. tusim. Zkus se optat na www.creptus.cz
Second Class Citizen
1130 Café Racer
fuck divný,tak ty si koupíš laďák jo,nevšimneš si že nemá připojovací rouru a ještě k tomu si ho koupíš homologovanej s přepážkama vevnitř
no co no,je to starej Shark to je nadmíru jasný
ten mezisvod mám doma,ale rozhodně ho neprodám
a už vidím nadšení starýho creptuse kterej neví co dřív,nestíhá vyrábět vlastní vejfucky a dodací lhůta je minimálně měsíc jak nadšeně vyrábí mezisvod a ještě na něj soustruží tu origo přírubu
to i Kulhas v Tenaxu,kterej chce normálně za mezisvod 1500 mně poslal do když jsem se ho ptal jestli mi na jednu jebku vyrobí mezisvod s přírubou abych tam nabastlil vejfuck z něčeho jinýho
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2008 21:53:42 Offline |
KOVAL psal:fuck divný,tak ty si koupíš laďák jo,nevšimneš si že nemá připojovací rouru a ještě k tomu si ho koupíš homologovanej s přepážkama vevnitř
no co no,je to starej Shark to je nadmíru jasný
ten mezisvod mám doma,ale rozhodně ho neprodám
a už vidím nadšení starýho creptuse kterej neví co dřív,nestíhá vyrábět vlastní vejfucky a dodací lhůta je minimálně měsíc jak nadšeně vyrábí mezisvod a ještě na něj soustruží tu origo přírubu
to i Kulhas v Tenaxu,kterej chce normálně za mezisvod 1500 mně poslal do když jsem se ho ptal jestli mi na jednu jebku vyrobí mezisvod s přírubou abych tam nabastlil vejfuck z něčeho jinýho
pravdu díš čéče
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Já bych ti poradil ještě jednu variantu,tady to co sis pořídil přenech nějakýmu B12kářovi a kup jinej aji s mezisvodem. Ta příruba je stejně humus a zvuk u tohoto homologovanýho bude podobnej jako u origoše,takže budeš shánět svod a nakonec zjistíš že výsledek je k hovnu.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Díky. Už jsem to vyřešil. Poslal mi to jeden chlápek jako výfuk na B6 a tomu kterej chtěl výfuk na B12 poslal ten na B6. Prostě poslal dva balíky a přehodil příjemce. Už mám peníze z5.
Jezdím jen tak rychle jak létá můj anděl střážněj.
Stránky: 1