Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Seřízení spojky na B12 03

John (Člen)
06.05.2008 21:30:42

Seřízení spojky na B12 03

Zdarec.
Spojka mi při rozjezdu zabírá dost na konci ,nevíte jak se to dá seřídit?help
Než jsem vyměnil páčku tak to nedělalo tak nevímidontknow
Dík

VikecB12 (Člen)
06.05.2008 21:35:05

Re: Seřízení spojky na B12 03

A nemáš jenom jinak nastavenou páčku tím kolečkem?

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
KOVAL (Člen)
06.05.2008 21:41:00

a dost by mně nepřekvapilo kdyby ta záhadná repliková páčka co jsi namontoval třeba byla jen vo fous jinak vopracovaná a tim čuflem kterým tlačí k pístku tak jinak tlačí,respektive třeba nastavovací mechanismus na replikový páčce bejvá trochu někdy vojebanej a neni to prostě to samý jako třeba origo páčka..
už sem podobnou věc několikrát řešil a už jsem si i musel pomoct vloženim třeba něčeho mezi ty pohyblivý části aby to zabíralo jako ta origo páčka předtim..
hele porovnej vobě ty páčky mezi sebou jako myslim i díru za kerou drží páčka a podobně,taky se stane že ta repliková páčka má třeba vyrtanou vo fous jinde upínací díru..

John (Člen)
06.05.2008 21:41:32

VikecB12 psal:

A nemáš jenom jinak nastavenou páčku tím kolečkem?

To sem zkoušel, ale na záběr to nemá vliv bohužel

John (Člen)
06.05.2008 21:44:12

KOVAL psal:

a dost by mně nepřekvapilo kdyby ta záhadná repliková páčka co jsi namontoval třeba byla jen vo fous jinak vopracovaná a tim čuflem kterým tlačí k pístku tak jinak tlačí,respektive třeba nastavovací mechanismus na replikový páčce bejvá trochu někdy vojebanej a neni to prostě to samý jako třeba origo páčka..
už sem podobnou věc několikrát řešil a už jsem si i musel pomoct vloženim třeba něčeho mezi ty pohyblivý části aby to zabíralo jako ta origo páčka předtim..
hele porovnej vobě ty páčky mezi sebou jako myslim i díru za kerou drží páčka a podobně,taky se stane že ta repliková páčka má třeba vyrtanou vo fous jinde upínací díru..

No skusím to dík

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS