Nejsi přihlášen
Re: Seřízení spojky na B12 03
a dost by mně nepřekvapilo kdyby ta záhadná repliková páčka co jsi namontoval třeba byla jen vo fous jinak vopracovaná a tim čuflem kterým tlačí k pístku tak jinak tlačí,respektive třeba nastavovací mechanismus na replikový páčce bejvá trochu někdy vojebanej a neni to prostě to samý jako třeba origo páčka..
už sem podobnou věc několikrát řešil a už jsem si i musel pomoct vloženim třeba něčeho mezi ty pohyblivý části aby to zabíralo jako ta origo páčka předtim..
hele porovnej vobě ty páčky mezi sebou jako myslim i díru za kerou drží páčka a podobně,taky se stane že ta repliková páčka má třeba vyrtanou vo fous jinde upínací díru..
Re: Seřízení spojky na B12 03
KOVAL psal:a dost by mně nepřekvapilo kdyby ta záhadná repliková páčka co jsi namontoval třeba byla jen vo fous jinak vopracovaná a tim čuflem kterým tlačí k pístku tak jinak tlačí,respektive třeba nastavovací mechanismus na replikový páčce bejvá trochu někdy vojebanej a neni to prostě to samý jako třeba origo páčka..
už sem podobnou věc několikrát řešil a už jsem si i musel pomoct vloženim třeba něčeho mezi ty pohyblivý části aby to zabíralo jako ta origo páčka předtim..
hele porovnej vobě ty páčky mezi sebou jako myslim i díru za kerou drží páčka a podobně,taky se stane že ta repliková páčka má třeba vyrtanou vo fous jinde upínací díru..
No skusím to dík
Stránky: 1