Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 06.05.2008 21:38:43 Offline |
Maxxis supermaxx
Zdárek jezdil někdo na těhle pneu?Na extralevne pneu je mají za nějak moc nízkou cenu tak si říkám jestli je to takovej shit nebo prostě je to jen neznámá značka.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Maxxis supermaxx
Asi tak - pokud je získáš za opravdu dobrou cenu (3-3500 předek+zadek), tak bych se jich nebál a šel do nich no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
No bodéď by jim tam nestačily,kdyš jezdí pořát rovně
Taky sem vo nich přemejšlel,mám tady rozestyvěnýho stríta na ráfkách a potřebuju ho na něco vobut a nechce se mě na to dávat nějaký jetý svině
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 07.05.2008 11:35:13 Offline |
popravdě jsem nehledal vůbec jen na googlu a tam byl všechno v AJ.Dneska jsem se bavil s klukem co na nich jezdí na B6 a je jak říká Filous spokojenej parchant...takže do nich půjdu taky.
Ja sem si vygoogloval jenom teda sem anse zadni 160/60 r17 za 2300,- mate nekdo neco lepsiho ?
K.a.s.y.m. psal:popravdě jsem nehledal vůbec jen na googlu a tam byl všechno v AJ.Dneska jsem se bavil s klukem co na nich jezdí na B6 a je jak říká Filous spokojenej parchant...takže do nich půjdu taky.
Vogo, vždyť je to tak 3 týdny cos nasadil nový, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 07.05.2008 18:13:18 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:popravdě jsem nehledal vůbec jen na googlu a tam byl všechno v AJ.Dneska jsem se bavil s klukem co na nich jezdí na B6 a je jak říká Filous spokojenej parchant...takže do nich půjdu taky.
Vogo, vždyť je to tak 3 týdny cos nasadil nový, ne?
Ale jó ta je ještě dobrá,ale potřebuju nějakej puk na dovolenou tak koukám co.tohle je za dobrý prachy a prej se na tom dá i pěkně jezdit.
P.S.na tom mišelínu jsem dneska pěkně otrhal hrany
VikecB12 psal:No bodéď by jim tam nestačily,kdyš jezdí pořát rovně
Taky sem vo nich přemejšlel,mám tady rozestyvěnýho stríta na ráfkách a potřebuju ho na něco vobut a nechce se mě na to dávat nějaký jetý svině
Co mas za streeta? muzu videt?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
streetfighterman (Člen) 07.05.2008 19:06:23 Offline |
No tak tuhle gumu mám na B6 na předku zhruba rok a nemám sní žádnej problém. A podle zkušeností vydrží i dost velký zatížení.
Když se nechce je to horší než když se nemůže
K.a.s.y.m. (Člen) 07.05.2008 19:09:09 Offline |
Prej skousne i superblack birda což je asi 160 klokanů a nějakej ten krouťák.Tak jako tak jdu do ní.
mr.BSE psal:VikecB12 psal:No bodéď by jim tam nestačily,kdyš jezdí pořát rovně
Taky sem vo nich přemejšlel,mám tady rozestyvěnýho stríta na ráfkách a potřebuju ho na něco vobut a nechce se mě na to dávat nějaký jetý sviněCo mas za streeta? muzu videt?
YZF1000R. Ještě mě chybí domečky na řídítka a pumpa s pancéřovkou na přední brzdu abych se mohl svést
Takhle vypadala kdyš sem to dovezl dom:
A takhle tedka:
K.a.s.y.m. (Člen) 08.05.2008 11:34:28 Offline |
Chlape pěkný..nevím jestli to máš v plánu,ale asi jo....dal bych krosový řidítka
K.a.s.y.m. psal:Chlape pěkný..nevím jestli to máš v plánu,ale asi jo....dal bych krosový řidítka
Už je mám koupený,akorát nemám domečky.Provrtám brejle a fiknu je tam. A ještě nevím jestli to bude mít nějakej výfuk,nebo jestli nešmiknu ten svod dole pod stupačkou a fertig
SLUGI psal:barynek psal:SLUGI psal:... každá jetá nemusí bejt svině
... sem vobul Diabla vod Osiho ato bylo ještě co obouvat?
... ???
... vod Osiho nemyslím jím ježděný ale jím sehnaný
já už se bál na druhou stranu bys měl přísun 4 sad ročně zajištěnej
Bandit 4EVER!!!
slugimu: bacha sou nakažlivý, teď jsem mezi nima zkusil qualifiery a jen kolem sebe plivu a těším se zpátky na diabla
...ty dunlopy proti pirellkám stojej ZA HOVNO ! a to tvrdím i přesto, že jsem je dnes řádně přohřál na okruhu (jsou nervózní, nevěřil jsem lidem co mi to avizovali, teď to potvrzuju)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2008 21:04:51 Offline |
Takže guma vyzkoušena...od obutí najeto 2200 km bez výraznýho úbytku vzorku.Směr rakousko(průsmysky v alpách),italie, slovinsko, chorvatsko a guma v poho..na můj styl jízdy byla v pohodě.Na dálnici neubejvá a to jsem jí jeli docela dost a v zatáčkách po zahřátí bez problémů na hranu.Jediný kde jsem z toho trochu v rozpacích byla voda.Prostě celkově o dost lepší pocit z jízdy jak na contiforce i cenová relace je taky někde jinde
Takže turistum jako jsem já můžu jen doporučit
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2008 07:05:18 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Takže turistum jako jsem já můžu jen doporučit
Takže když si jí vezmu na okruh, tak budu hrochtat blahem...?
Prej tůrista...
opět nezklamal jasně že na okruh to asi nebude,ale na normální ježdění je to v pohodě.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2008 07:16:16 Offline |
ještě jsem zvědavej kolik vydrží celkově
kuclb psal:K.a.s.y.m. psal:ještě jsem zvědavej kolik vydrží celkově
Nazdárek, nechceš se pochlubit, co ty gumy? Teď budu shánět nové, tak ať vím...
Na Sosnové s ní dřel stupačku a jezdil pilu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 31.07.2008 07:36:36 Offline |
No vzhledem k tomu ,že jsem od dovolený jel je Sosnovou a tam se to více méně osvědčilo tak proč ne....ještě k tý mojí pile to bych tam spíš přisuzoval tomu jak jsem měl gumy obalený tím měkkým sajrajtem od motokár.....ale jinak jsem byl ještě včera v Českým Šternberku kde jsou zatáčky podobnýho charakteru jako je okruh v Sosnový a tam jsem dal stupačku taky a to bez toho sajrajtu od motokár tak asi fakt dobrý....sice jí to trvalo trošku déle než se ohřála,ale dobrý..Jako gumu na normální ježdění s tím,že se s ní občas svezeš ostřeji bych jí bral...rozhodně je dle mého úsudku lepší jak conti force už jen proto ,že není tak placatá.S předkem ti neporadim bo tam má slick,ale praxe je taková ,že se předky dělají o něco měkčí jak zadky tak asi taky nebude špatná.
K.a.s.y.m. (Člen) 31.07.2008 15:00:42 Offline |
jen to upřesnim ty foto jsou ze sosnový a ty cucky jsou to nalepený z trati né sežmolkovaná maxxiska....jen aby si někdo nemyslel,že je to takový lepidlo
K.a.s.y.m. psal:jen to upřesnim ty foto jsou ze sosnový a ty cucky jsou to nalepený z trati né sežmolkovaná maxxiska....jen aby si někdo nemyslel,že je to takový lepidlo
ještě, žes to napsal, už jsem ji chtěl objednat
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 07.10.2008 07:24:27 Offline |
zatím je na ní 6500 km a ještě jednou tolik určitě najede.Ale já jsem turista moc za to netahám.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.10.2008 07:45:09 Offline |
kuclb psal:K.a.s.y.m. psal:zatím je na ní 6500 km a ještě jednou tolik určitě najede.Ale já jsem turista moc za to netahám.
No to já taky...Kdes je sehnal, máš ji i na předku? Chci je zkusit - levné a říká se, že dlouho vydrží...
http://pneu.extralevne-pneu.cz/moto-pne … XIS.wids?f[pol_14]=17&f[pol_15]=31&f[pol_16]=44&f[pol_21]=27&fp=1&k=10&p=1&v=d&c=16&g=1&t=ASC&r=mena_1_cenasdph&z=13326
na předku jí nemám tam mám slick,ale kamarád je na Banditu jezdil obě a prej dobrý.
K.a.s.y.m. (Člen) 13.10.2008 07:13:02 Offline |
Bedřich psal:K.a.s.y.m. psal:zatím je na ní 6500 km a ještě jednou tolik určitě najede.Ale já jsem turista moc za to netahám.
Fakt??? Ta je nějaká nesmrtelná i lepivá
turistická guma nikdy lepivá nebude.....ty fotky s těma cuckama ber s rezervou....to je nalepená guma z okruhu od motokár.
P.S.mojí zkušenost s těma gumama nemusí sdílet všichni co na tom pojedou.Mě vyhovujou.
uz jsem to nekde psal, mam predni i zadni a dobry. Neustrelujou v zatackach a vydrz bude asi dost velka, ted mam na nich 5000 a jsem asi v pulce vzorku. Kasym ma pravdu. Nejezdim teda na kolena ale botama skrtam zem dost casto a celkove jezdim rychle,.... hlavne kdyz me honi helikoptera a policejni motorka Taky je mam z netu z extralevnepneu.cz
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 08:48:48 Offline |
tak mám na ní asi 9 000 km +- a je na kontrolních bodech.Kdybych nemusel na technickou tak ji dojedu uplně do hladka a to by přes 10 000 km asi dala.Jinak na ní můžu říct jen pozitivum...nezažil jsem s ní jedinej problém
Takže pokud je někdo turista jako já tak můžu jen doporučit
K.a.s.y.m. psal:Zdárek jezdil někdo na těhle pneu?Na extralevne pneu je mají za nějak moc nízkou cenu tak si říkám jestli je to takovej shit nebo prostě je to jen neznámá značka.
No já je měl na skůtru a na kole! A tam byli dobrý. Ale kolo má výkon jednoho vola a skůtr neměl o moc víc... Ale co jsem čet tak to je takovej průměr. myslim si že jestli nejezdíš pilu ale spíš cestovně tak budou v pohodě!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 09:09:49 Offline |
Paladin86 psal:K.a.s.y.m. psal:Zdárek jezdil někdo na těhle pneu?Na extralevne pneu je mají za nějak moc nízkou cenu tak si říkám jestli je to takovej shit nebo prostě je to jen neznámá značka.
No já je měl na skůtru a na kole! A tam byli dobrý. Ale kolo má výkon jednoho vola a skůtr neměl o moc víc... Ale co jsem čet tak to je takovej průměr. myslim si že jestli nejezdíš pilu ale spíš cestovně tak budou v pohodě!
no hele ted jí budu sundavat,ale to jsi určitě zjistil po přečtení celýho vlákna
K.a.s.y.m. psal:Paladin86 psal:K.a.s.y.m. psal:Zdárek jezdil někdo na těhle pneu?Na extralevne pneu je mají za nějak moc nízkou cenu tak si říkám jestli je to takovej shit nebo prostě je to jen neznámá značka.
no hele ted jí budu sundavat,ale to jsi určitě zjistil po přečtení celýho vlákna
Tak to dopadá když je někdo línej a nedočte to do konce
Stránky: 1