Nejsi přihlášen
Kape olej (levý víko motoru)
Zdarec hoši, tka jsem neska přišel k motorce a pod motorem pár kapek oleje :-/ je to na levý straně motoru (u šajtry ) jak je to víko na motoru s nápisem suzuki a přidělaný je asi tak 10 šroubama nebo kolik jich tam je :-/ co s tím? vypustit olej sundat, přetěsnit, namontovat nalít olej a mělo by to bejt v cajku ne ? Poradí prosím někdo??? Díky moc.
Editoval osiris (07.05.2008 14:12:07)
DUM SPIRO SPERO
Re: Kape olej (levý víko motoru)
jj sundani a pretesneni neni problem...mam to nedobrovolne nekolikrat vyzkousene...a mam rada zni pokud to budes sundavat poznac si jak tam byly srouby, jsou tam asi 3 nebo 4 velikosti at nelaborujes jak ja, ktery kam
Vzdy muze byt hur :-)
ondra_S psal:No musím to nějak přežít než mi přijde olej a filtr a vemu to z jedný vody no a doufám že to pomůže. A na to je tam nějaký těsnění nebo na mocný pan silikon to mám dat ?
...papírový těsnění...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:ondra_S psal:No musím to nějak přežít než mi přijde olej a filtr a vemu to z jedný vody no a doufám že to pomůže. A na to je tam nějaký těsnění nebo na mocný pan silikon to mám dat ?
...papírový těsnění...
si ho mám vystřihnioiut jo z vlastních zdrojů
DUM SPIRO SPERO
woe,rozdělej to,až to rozděláš tak uvidíš jestli to těsnění bude ve stavu že bude držet pohromadě,jestli jo,tak ho vemeš,vodmastíš nitro ředidlem a pak ho prachsprostě z vobou stran pomázneš lehoučce silikonem..
lehoučce,znamená lehoučce,prostě jen jak dybys to poslintal,prostě jen slaboučce,né jak běžný hovado že slabá vrstva je pro něj dva milimetry a silná pět,prostě jen lehoučce na víko,na to plácneš těsnění a zas lehoučce na karter,dotáhneš a nazdar bazar..
a nebo teda kup nový těsnění jestli ho nechceš vystřihovat a to tam stačí dát na sucho,tak je to origo..
kapišto?
když sem to zvládnul i já,tak to je co říct,je fakt,že sem ho jen očistil a vrazil zpátky - to těsnění - dá se říct,že na tom nic není a šrouby sem ani neznačil a bez problému mě ta šli
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1