Nejsi přihlášen
Re: Matna X Lesklá
ja som nedavno nad tym dumal, lebo som prilby kupoval.
Osobne sa mi paci vsetko matne a na dotyk bola ta prilba taka fajnova. Ale zamyslel som sa ako to bude vyzerat po napr. roku. Alebo inak povedane aka je udrzba na matnom povrchu a aka je na lesklom povrchu.
Myslim si ze z matneho pojdu tazsie dole byvale zivocichy a skor sa na nom spravi ryha...
Leskly povrch nevyzera dobre pokial nie je vylesteny.
Tak som si vybral lesklu
Uvidim ako to bude ked preletim nejakym rojom jednodnovych musiek
mám matnou LazerD1 a nemusím ji nijak přehnaně čistit. Přijedu a stejně jak utírám mrtvolky se skla, tak přejedu celou helmu a je to nic tam nezůstává na věky
Ještě jsem teda nezkoušel si ji nasazovat rukama od sádla ale všechno je jednou poprvé.
Pak napíšu článek o helmě od sádla a jak jsem to řešil
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ondráš psal:Mě zasejc říkali, že když to přeženu s chlastem, tak se pobleju. Jenže mě chlastat baví. Mám přestat? Jaké s tím máte zkušenosti?
Dík.
Určitě ne kor jestli máš natrenováno to by byla věčná škoda,jen dvě doporučení chlastat s mírou(nějakýho si s sebou musíš vzít)a potom do chlastu málo pevný stravy hrozně to drhne.
A když bych to dobře rozkousal? Prosím pomozte.
Jsem v tomhle lama a nechci si něco udělat, abych za to pak v servisu dával hříšný peníze... Nedej Bože, aby někdo musel volat odtahovku...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Michal Dk psal:Nejseš snad žádná socka dyž servis tak značkovej tam si s tím poradí.Hlavně to nerozvrtej na půl jesti si nevíš rady nech to odborníkům.
![]()
Já se zeptám Losera, ten je v tom prej machr.
A ještě něco na konec... Kolik Vám to tak žere?
Ondráš psal:Michal Dk psal:Nejseš snad žádná socka dyž servis tak značkovej tam si s tím poradí.Hlavně to nerozvrtej na půl jesti si nevíš rady nech to odborníkům.
![]()
A ještě něco na konec... Kolik Vám to tak žere?
no jasan ... vot ceho me mate. Zaucim kazdyho zacatecnika a dam i par moudrych rad do budoucna. Ovsem kazda rada neco stoji
Jo a mne to zere pokazdy jinak (ale vzdycky celkem dost), zalezi, jak moc za to taham Kolikrat uz nemam ani love na pohonny hmoty, abych mohl jeste pokracovat v jizde
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Ondráš psal:Michal Dk psal:Nejseš snad žádná socka dyž servis tak značkovej tam si s tím poradí.Hlavně to nerozvrtej na půl jesti si nevíš rady nech to odborníkům.
![]()
A ještě něco na konec... Kolik Vám to tak žere?no jasan ... vot ceho me mate. Zaucim kazdyho zacatecnika a dam i par moudrych rad do budoucna. Ovsem kazda rada neco stoji
Jo a mne to zere pokazdy jinak (ale vzdycky celkem dost), zalezi, jak moc za to tahamKolikrat uz nemam ani love na pohonny hmoty, abych mohl jeste pokracovat v jizde
To jsem rád, že se mi na to někdo podívá... Nerad bych tam něco posral.
Loser psal:mam matnou a zatim jsem nevypozoroval, ze by to melo na funkci rostlinare nejakej vliv
kua, ale mozna, ze bych s lesklou zacal vic klopit ... budu to muset vyzkouset
ono se dá klopit když jedeš rovně? Teda ONI to říkali, no
Bandit 4EVER!!!
![]() |
Banditatom (Člen) 07.05.2008 21:08:05 Offline |
mám matnou laser viper černo bílo šedá a na ůdržbu je teda lesklá oproti matu luxusní práce pač když za den nasbírám nějakou tu okřídlenou havěť tak pak pucuju jak
. no, ale po estetické stránce fandím matu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
tak ja som dnes cistil tu svoju lesklu kotrbu. Stacil kus papiera a dobry pľuvanec
raz dva vsetko dole a zaver som prebehol plexi svedskou utierkou a hotove-vyrizene
PS: mozno zohrava ulohu aj to, ze tie lietajuce spiny este zili, ked som ich daval dole
Lukasiny psal:Cus, jaky mate zkusenosti s matnou cernou a lesklou cernou barvě na helmě. Dotedka mám matnou a sem spokojen ale vsichni me od ni znova odrazujou. Dik a zdarec
Vyber co se ti libi. Ja mam lesklou, ale jen proto, ze matnou nemeli...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Lukasiny psal:Cus, jaky mate zkusenosti s matnou cernou a lesklou cernou barvě na helmě. Dotedka mám matnou a sem spokojen ale vsichni me od ni znova odrazujou. Dik a zdarec
cece, vetrone se lestej do vysokyho lesku, quli obtejkani vzduchu. Takze jednosnacne leskla, bo se zlepci ajrodynamika
Stránky: 1