Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » baterka

Nosorozec (Člen)
09.05.2008 23:44:37

baterka

pro nekoho asi blbej dotaz, ale mate nekdo zkusenosti s reklamaci baterky (gelovy od banneru)?? mam ji ani ne rok a uz je v pr*eli tak jsem ji dovez tam kde jsem ji koupil a ten ji dovez na reklamaci a ze to snad bude do 14 dnu, ale uz me proste mr*a, protoze uz pred tim mi asi tak mesic nedrzela tak jsem ji porad nabijel (nabijeckou na gelovky a vubec si nezajezdil a myslim ze vam nemusim rikat jak rad bych jezdil!! Proto vas zadam o radu jestli nekdo ma s tim zkusenosti, jak dlouho to trvalo a tak, jestli se treba muzu nak branit aby mi prodejce poskytl treba nahradni a tak, beru vse co mi pomuze!! zatim dekujuhelp

..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Fulltank (Člen)
10.05.2008 11:37:51

Re: baterka

Nosorozec psal:

pro nekoho asi blbej dotaz, ale mate nekdo zkusenosti s reklamaci baterky (gelovy od banneru)?? mam ji ani ne rok a uz je v pr*eli tak jsem ji dovez tam kde jsem ji koupil a ten ji dovez na reklamaci a ze to snad bude do 14 dnu, ale uz me proste mr*a, protoze uz pred tim mi asi tak mesic nedrzela tak jsem ji porad nabijel (nabijeckou na gelovky a vubec si nezajezdil a myslim ze vam nemusim rikat jak rad bych jezdil!! Proto vas zadam o radu jestli nekdo ma s tim zkusenosti, jak dlouho to trvalo a tak, jestli se treba muzu nak branit aby mi prodejce poskytl treba nahradni a tak, beru vse co mi pomuze!! zatim dekujuhelp

na baterky je podstatne mensi zarucni doba, myslim, ze dokonce jen par mesicu idontknow

Nosorozec (Člen)
10.05.2008 12:22:20

jo jo to vim ale v zarucaku jsem mel napsano ze to ma dva roky tak jsem zvedav!!

..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
VikecB12 (Člen)
10.05.2008 12:50:42

A máš v cajku dobíjení? Pokud to nedobíjí,tak můžeš mít baterku sebelepší a stejně si nezajezdíš.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Nosorozec (Člen)
10.05.2008 13:25:34

dobijeni je v poho to jsem premeroval!! tak ono to jede kdyz ji nabiju tak muzu jezdit ale pak to dyl stoji a je to v pr*eli jsem k tomu prisel po tejdnu a ani se to nehlo!! Ale docela by me zajimalo mam tam motoalarm ale ten byl celou dobu vypnutej nemate s tim nekdo zkusenosti jestli i tak neco neodbira?? dal bych sem i co to je zac kdybych to vedel ale zadnej smejd lacinej by to bejt nemel stal docela dost prachu!!

VikecB12 (Člen)
10.05.2008 13:45:26

Nevím,možná to nějakej odběr mít může,to se dá taky změřit. Todle je voda na můj mlejn,další člověk kterej má problém s elektrikou a má namontovanej alarm. Nemusí to tím být,opravdu může být v pussy baterka,ale říkám furt že alarm na mašiňě je akorát na rozdrbání celé elektriky.Teda pokud má zapojený fšechny funkcesick

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Fulltank (Člen)
10.05.2008 14:44:49

Nosorozec psal:

dobijeni je v poho to jsem premeroval!! tak ono to jede kdyz ji nabiju tak muzu jezdit ale pak to dyl stoji a je to v pr*eli jsem k tomu prisel po tejdnu a ani se to nehlo!! Ale docela by me zajimalo mam tam motoalarm ale ten byl celou dobu vypnutej nemate s tim nekdo zkusenosti jestli i tak neco neodbira?? dal bych sem i co to je zac kdybych to vedel ale zadnej smejd lacinej by to bejt nemel stal docela dost prachu!!

a neni spis mozny, ze by ti neco i pri vypnutym klicky vybijelo tu baterku? stacilo by malo jen nejakej odpor nebo podobne idontknow

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS