Nejsi přihlášen
Spojka trochu jinak
Zdar plantážníci,
mám takovej možná problémek. Známej mi cca v březenci měnil spojku (36tis. km).
Vše by bylo ok, jen když vytáhnu bandasku z garáže a nastartuju, tak pokaždý první zařazení je jakoby spojka vůbec nevystavovala. Buď to okamžitě zdechne a nebo jsou slyšet a cejtit zoubky. No a pak než se bandaska ohřeje do provozních teplot, tak spojka vystavuje skoro na konci. Celej den pak můžu jezdit, startovat atd. a to už je v poho. Jen to první zařazení po nějakym dnu co to stojí
Známej co mi měnil spojku (lamely + pružiny), tak říkal, že jak to sotjí v garáži, tak se slepěj lamely a že to časem nebude dělat, ale už sem najel cca 3tis. km a dělá to furt
Bylo by mi to jinak šumák, ale říkám si, abych něco nezkurvil v převodovce... to sou vždycky rány po ránu
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Spojka trochu jinak
Ná mé byvalé motorce(ER5) jsme měl stejnej problém a řešil jsme stejně jak to řeším teď u bandita protože to dělá taky nastartuju nechám chvilku než rozežene olej pak vypnu zařadím jedničku zmáčknu spojku a jen tak bez motoru zkusím pohnout motorkou dopředu při tom je cítit jak spojka povolila se zařazenou jedničkou nastartuju a jedu pak už problém není...
dělalo to vždycky a myslím že i dělat bude prostě to chce s ní vždycky bez motoru pohnout aby se odlepila
spidys psal:Zdar plantážníci,
mám takovej možná problémek. Známej mi cca v březenci měnil spojku (36tis. km).
Vše by bylo ok, jen když vytáhnu bandasku z garáže a nastartuju, tak pokaždý první zařazení je jakoby spojka vůbec nevystavovala. Buď to okamžitě zdechne a nebo jsou slyšet a cejtit zoubky. No a pak než se bandaska ohřeje do provozních teplot, tak spojka vystavuje skoro na konci. Celej den pak můžu jezdit, startovat atd. a to už je v poho. Jen to první zařazení po nějakym dnu co to stojí
Známej co mi měnil spojku (lamely + pružiny), tak říkal, že jak to sotjí v garáži, tak se slepěj lamely a že to časem nebude dělat, ale už sem najel cca 3tis. km a dělá to furt
Bylo by mi to jinak šumák, ale říkám si, abych něco nezkurvil v převodovce... to sou vždycky rány po ránu
Jasný, rozlepit lamely je potřeba. Abeceda každýho Jawaře. Mohl by za tím být nevhodnej olej.
2 Spidis: Mě to občas udělá taky. A to mám na spojce najeto 32 tis. Trochu popojet, nebo to chcípnout a nastartovat se zařazenu rychlostí, ale to je drbání pravou rukou za levým uchem.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
U B12 je ještě pod poslední lamelou takový zvlněný mezikroužek, který při vymáčknuté spojce pomůže oddálit lamelu od spojkového koše (aspoň si to myslím). Ten je možná dobré také vyměnit. Jinak spojku jsem měnil origo za EBC a přesně tohle to dělalo, po výměně za Lucas (z jiného důvodu než to slepování) to je v pohodě. Jinak doporučuju před prvním studeným startem dát jedničku a parkrát při vymáčknuté spojce cuknout dopředu a dozadu, než se rozlepí. Asi tak
mám najeto 57 tis. km a začíná zlobit spojka, nová sada stojí kolem 1700, to je celkem dobrý, ale v sadě pokud vím nejsou pružiny. Nevíte někdo kolik stojej a kde se nechaj koupit?? na netu sem na ně nenarazil, tyhle se mi zdaj už unavený....
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
Kotlas psal:mám najeto 57 tis. km a začíná zlobit spojka, nová sada stojí kolem 1700, to je celkem dobrý, ale v sadě pokud vím nejsou pružiny. Nevíte někdo kolik stojej a kde se nechaj koupit?? na netu sem na ně nenarazil, tyhle se mi zdaj už unavený....
GSF 600(T/U/V/W/X)‘96-
Vesrah-spojkové pružiny
běžná cena: 357 Kč
naše cena bez DPH 258 Kč
naše cena s DPH 307 Kč (ušetříte 50 Kč)
koupí zboží získáváte 3 motobodů
Počet kusů: 4
Vesrah je přední japonský výrobce motocyklových komponent.
motorkar.net
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Kotlas psal:mám najeto 57 tis. km a začíná zlobit spojka, nová sada stojí kolem 1700, to je celkem dobrý, ale v sadě pokud vím nejsou pružiny. Nevíte někdo kolik stojej a kde se nechaj koupit?? na netu sem na ně nenarazil, tyhle se mi zdaj už unavený....
GSF 600(T/U/V/W/X)‘96-
Vesrah-spojkové pružiny
naše cena bez DPH 258 Kč
motorkar.net
Děkan
před chvílí sem přeměřoval řetězovku a další nemilý zjištění zadní guma je taky takže asi začnu krást
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
MotoCharlie (Člen) 12.05.2008 17:18:29 Offline |
zdarec,PLANTÁŽNÍCI-a pasuje to i na 02 ty pružiny?
Ton@l psal:Kotlas psal:mám najeto 57 tis. km a začíná zlobit spojka, nová sada stojí kolem 1700, to je celkem dobrý, ale v sadě pokud vím nejsou pružiny. Nevíte někdo kolik stojej a kde se nechaj koupit?? na netu sem na ně nenarazil, tyhle se mi zdaj už unavený....
GSF 600(T/U/V/W/X)‘96-
Vesrah-spojkové pružiny
naše cena bez DPH 258 Kč
motorkar.net
Každému co jeho jest
Stránky: 1