Nejsi přihlášen
Re: masofka - posledních pár informací před...
Mour psal:osiris psal:filousoj: to by nás zrychtovala woba, woe
...to znamená že jsou a Ty se je bojíš zveřejnit
...další to víš že nene dyť to znáš, dostal bych mokrou handrou přes hubu když meju schody
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Mour psal:osiris psal:filousoj: to by nás zrychtovala woba, woe
...to znamená že jsou a Ty se je bojíš zveřejnit
...další to víš že nene dyť to znáš, dostal bych mokrou handrou přes hubu když meju schody
...taky tě mlátí???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2008 08:43:20 Offline |
mi psal:je ta kapuca sundavací...jako výckrát nebo jen jednou a to tak že na furt...
Hele nějakou slušnou verzi bez Píčo nápisu byz neměl?
sem žekal že aspoň s tou mikinou budu moct mezi lidi a ne jen mezi zvěř z těchhle stránek...
no nic jdu se chystat za hoďku vyjíždím...
Loser psal:maňas psal:docela pěkný,no už se těším,snad ještě počasí s rozumem - stačí když nebude lejt
ja bych rek, ze tam bude lejt kazdej
akorád tam bude chybět ten magor ze Zlatý koruny
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Fik-B6S psal:mi psal:je ta kapuca sundavací...jako výckrát nebo jen jednou a to tak že na furt...
Hele nějakou slušnou verzi bez Píčo nápisu byz neměl?
sem žekal že aspoň s tou mikinou budu moct mezi lidi a ne jen mezi zvěř z těchhle stránek...
no nic jdu se chystat za hoďku vyjíždím...
Jak že nemůžu mezi lidi?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2008 09:18:09 Offline |
fik: copak sme nějaká banda slušnejch připosránků??? za co se stydíš??? když piču, tak pro všechny když v pičotriku s nápisem přes celý záda můžou mladý filousové chodit do školy, tak ti určitě nikdo hlavu za malou piču neutrhne
maňas: hele nemůže se to líbit každýmu, sto lidí, sto názorů, za rok budou zas jiný a třeba ti padnou do voka víc...
doba je temná...
inkvizitorr psal:fik: copak sme nějaká banda slušnejch připosránků??? za co se stydíš??? když piču, tak pro všechny když v pičotriku s nápisem přes celý záda můžou mladý filousové chodit do školy, tak ti určitě nikdo hlavu za malou piču neutrhne
maňas: hele nemůže se to líbit každýmu, sto lidí, sto názorů, za rok budou zas jiný a třeba ti padnou do voka víc...
...že to ale mamince trvalo, neš to skousla
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2008 09:38:23 Offline |
Filous psal:...že to ale mamince trvalo, neš to skousla
to je všude stejný, matka taky nejdřív hysterčila, že v pičotriku otec nemá chodit po městě a na jednání se zákazníkama a ve finále když jedou bajkovat jezdí sama v pičomikině s pičou na rameni... holt je to votázka času než si všichni zvyknou. sympatický na tom je, že pičo už u nás v okolí neni nic sprostýho, ale je to součást běžnýho slovníku a fertig
doba je temná...
inkvizitorr psal:fik: copak sme nějaká banda slušnejch připosránků??? za co se stydíš??? když piču, tak pro všechny když v pičotriku s nápisem přes celý záda můžou mladý filousové chodit do školy, tak ti určitě nikdo hlavu za malou piču neutrhne
ne v poho je to změna,třeba se mi ve finále bude líbit víc,tím sem nechtěl říct,že se nepovedla a pro mě za mě ať je třeba přes celý záda,komu se to nelíbí,ať si políbí ...smích přejde
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1 2