Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » brzd.desky na b650?

zdenek 1 (Člen)
11.05.2008 20:30:18

brzd.desky na b650?

nevíte prosím jaké přední brzdové desky na b650 05??? kuju.

když to jede,je to OK
vOjTaB6 (Člen)
11.05.2008 20:36:33

Re: brzd.desky na b650?

Normální, vyberu značku, příjdu do krámu a řeknu:

"Dobrý den vinšuji, prosil bych přední brzdové destičky na Suzuki Bandit 650 rok výroby..."

A jestli chceš poradit značku? Já jezdim Goldfren, hodně lidí mi řiká, že sem blázen a jezdej SBS a pod. Je to podle tebe, kolik chceš zaplatit atd.

bigsmilebigsmilebigsmile

Bandit rulezz!!!
zdenek 1 (Člen)
11.05.2008 20:52:09

rávě,nechci jít do krámu protože tam ti vždy nabídne zrovna co prodávají,já bych chtěl zjistit nějakou dobrou značku (trochu se v tom z orientovat ) ať vím co se třeba používá nejvíc, a jaké má kdo s tím skušenosti!!! dneska jsem skoušel od kolegy jezdit na aprilce 1000,a zjistil jsem , že mi to pussy brzdí. tahám celkem dost za páčku abych dobrzdil!!! no a uněj stačí trošku zmáčknout a brzdí to jak čert!!no a roba na sv čku taky trošku a brzdí dobře! mají oba panceřovky , to asi taky něco udělá (vyměním je asi taky) ??!!

když to jede,je to OK
Radek-Ban (Člen)
11.05.2008 21:17:13

zdenek 1 psal:

rávě,nechci jít do krámu protože tam ti vždy nabídne zrovna co prodávají,já bych chtěl zjistit nějakou dobrou značku (trochu se v tom z orientovat ) ať vím co se třeba používá nejvíc, a jaké má kdo s tím skušenosti!!! dneska jsem skoušel od kolegy jezdit na aprilce 1000,a zjistil jsem , že mi to pussy brzdí. tahám celkem dost za páčku abych dobrzdil!!! no a uněj stačí trošku zmáčknout a brzdí to jak čert!!no a roba na sv čku taky trošku a brzdí dobře! mají oba panceřovky , to asi taky něco udělá (vyměním je asi taky) ??!!

deskama to nebude pokud ti nestačí brzda tak Radiální brzdová pumpa by ti zvýšila účinek je jasný že sporty maj wostřejší brzdy a pancéřovkama akorát odstraníš (gumomou brzdu) smile1

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Marián (Člen)
11.05.2008 21:49:48

zdenek 1 psal:

co chces sis koupil bandita a ne sůprsportidontknowsmile1

...sam mezi jebkarema...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS