Nejsi přihlášen
taky asi nejel pomalu...
sou to taky hovada, né že né
http://katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=11463
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Re: taky asi nejel pomalu...
Zdenák psal:Meloun psal:mi psal:Na co vejráš??
Kurva meloune ty si vostrej
Že by špatnej víkend??
Mi tam chybí smajlik no...
Nejsem vostrej..
Ale tyhle řeči jsem od miho četl už několikrát...
Víkend byl ok..až moc ok
Ale na ten kit jsem nešáh-takže žádná esej nebude
PURE NAKED BIKE!
mi psal:mislýš naražení na národnosti? ale ono to tak je na cz číslech uš moc čechú nejezdí, protože ti druzí jezdí za par kaček 19000km měsíčně
Co já vím, tak třeba CS carga zaměstnává z drtivé většiny pouze český hochy...na ty dálky apod...
V tomhle se nevyznám moc..ale mě v těch místexh sejmul s kamionem českej řidič z Č.Lípy..kterej zrovna ráno vyjel a znal to tam atd...
PURE NAKED BIKE!
jo jo někde čehúni sou. taky mě rosčís navesem zaparkovanej vosobak na parkovišti páč mu vyběhla prdel navesu. byl v zákazu 6tun číslo E a řek mi plině polsky že jako sori a kde je budvar atd. jinak co jezdí dneska za lidi to je fakt otřes. cesta durch cz je pro mě fakt jeden velkej stres a strach jakyho borce s kamiónem potkám vzatáčce najeto jak s nadrozměrem špígl v háji a borec v dřevákách co včera seděl v áviji kouká jak vrána. od cs karga sou u nás tři kusi a podle toho co povídali byli jednou v NL ve dvojce dostali malo peněs a šli. naštěstí nenosí dřeváky...
svět je cirkusovej stan
...je fakt, že co za mamlasy vod dob pádu komunistů pouštěj za nákladní volanty, se chce blít (dneska to řídí každej kdo má do prdele díru a jeho zkušenost je že dvakrát dojel ke kombajnu a zpátky)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Prej za to nejspis nemoh...
Jinak je to velice oblibena zatacka v Zeleznaku. Uz ani nevim kolik motorek zapasovanejch pod svodidlama sem tam videl. Kdo to tam nezna, toho tahle zatacka vzdycky prekvapi
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
mi psal:mislýš naražení na národnosti? ale ono to tak je na cz číslech uš moc čechú nejezdí, protože ti druzí jezdí za par kaček 19000km měsíčně
Osobně znám člověka, kterej je schopnej kvůli tomu aby byl včas u nás na Pěkný, jet z Paříže nonstop a ještě se chlubit, jak ho to (v tý době) stálo 500 marek.
Jezdí dodnes. A dokud dělal u velký firmy, tak podle něj dělali normy. Jenže je splňoval jen on, protože každej jinej se vysral na to aby jel 22 hodin v kuse.
Dnes dělá u soukromníka. Pokuty platí ze svého a zbytek co vydělá prochlastá. Zvláštní člověk.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
kamarad jezdi taky v prostějove a ma za mesic 17-23 tis mesicne a je mu z to zle, sice nevim kolik za to bere, ale jet treba v patek v 22:00 a prijet v sobotu v 18:00 a najet 1850km to je hruza, nespi jenom jezdi, porad za tym ochrapanej, pak me povida jak si nepomatuje kus cesty treba jak vubec dojel , pak nas takovy sejmou
23000km měsíčně to musí bejt robokop dej mi na něj číslo takový lidi rakušáci milujou. vydělá si přes 60000Kč a hlavně nebude jezdit přes cz..... jinak nepamatovat si kus cesty hlavně konec kerej si jel uš milijonkrát je vcelku běžný, nějlepší je zapomenout na celej tejden....no a s paris nonstop vlastně neni nonstop na rozvadov jeto 10h jízdy coš je povoleno no a pak ten kousek po cz domu uš dáš s redbul furt jeto lepší neš dělat další noc na prochcanym parkovišti mezi rumunama.....že mu selhali brzdy ne měl je ohřátý tak že uš to nebrzdilo a to proto že stim brzdil jak s osobakem a nemá anug o motorovce nebo retarderu.... sem vyděl borce co knám nastoupil dostal to celí nový a za vratama to hodil na bok aš rakouskej policiji řek že řidičák profesák koupil a včera vylez s taxiku, na druhou stranu "řidiči" nejsou nebudou a většina firem nato nekouká jestli má vúbec ňákou praxi....kdo by dal za papíry+profesák cca 70000kč...
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1