Nejsi přihlášen
ContiRoadAttack a ContiForce
Vím že se to tu řešilo mnohokrát a taky jsme se snažil všechny diskuze projít a poctivě pročíst ale nějak jsme nenašel odpověď tak se teda ptám:
Mám na mašině vepředu Bridgestonku BT014 a vzadu BT020 přední mi odešla dřív než zadní což je mým stylem jízdy (sjela se do špičky(od brždění v náklonu) ale na uplný kraj sem se nedostal ) tak bych místo ní potřeboval dopředu nějakou náhradu třeba ContiRoadAttack zajímalo by mne jestli je to adekvátní náhrada? Jezdím spíš turistiku tak že až sjedu zadní asi tam hodím ContiForce(což je tvrdá guma)...
Teď mě teda zajímá jestli ContiRoadAttackem dopředu nic nezkazim a je to dobrá volba?
Spidermila (Člen) 12.05.2008 14:21:19 Offline |
Re: ContiRoadAttack a ContiForce
Jestli jezdis turistiku, tak je road attack na predek adekvatni. ja bych ho dal i na zadek (pro jistotu), ale to poznas sam, az ti dontiforce parkrat ujede
mr.BSE psal:Meloun psal:mr.BSE psal:SHINKO
UŽ zase??!
sou dobry, sou levny, tak proc ne?
radši pujdu do něčeho Continentalek ty jsou pro mně známější...
TAk mě ještě napadá a co Metzeler Roadtec Z6??? jaká je v porovnání s RA?
tak to ještě rozšířím o
PILOT ROAD 2 F vs Metzeler Roadtec Z6 vs ContiRoadAttack jedná se mi teď pouze o přední gumu...
Pilot road 2 je dvou směsovka což bych bral jako výhodu hlavně dozadu...
jestli je to co platně vepředu to nevím...
zatím mi nejlíp vychazej ty RA ale dám si poradit co by bylo nejlepší...
Fik-B6S psal:Vím že se to tu řešilo mnohokrát a taky jsme se snažil všechny diskuze projít a poctivě pročíst ale nějak jsme nenašel odpověď tak se teda ptám:
Mám na mašině vepředu Bridgestonku BT014 a vzadu BT020 přední mi odešla dřív než zadní což je mým stylem jízdy (sjela se do špičky(od brždění v náklonu) ale na uplný kraj sem se nedostal ) tak bych místo ní potřeboval dopředu nějakou náhradu třeba ContiRoadAttack zajímalo by mne jestli je to adekvátní náhrada? Jezdím spíš turistiku tak že až sjedu zadní asi tam hodím ContiForce(což je tvrdá guma)...
Teď mě teda zajímá jestli ContiRoadAttackem dopředu nic nezkazim a je to dobrá volba?
Jestli máš vepředu BT014, tak výměnou za ContiRoad nebudeš spokojený
Taky nechápu proč v náklonu brzdíš
Takže jedině opět BT
Datel psal:Jestli máš vepředu BT014, tak výměnou za ContiRoad nebudeš spokojený
Takže jedině opět BT
BT jsou dost drahý a prd vydrží....
a brzdím protože je to můj zlozvyk jsem většinou před zatačkou rychlejší nebo si tak připadám tak to dobržďuju v náklonu...
BT014 jsou na mně zbytečně měký do kraje mi chybí skoro cm tak že je nevyužiju chtěl bych spíš něco co dýl vydrží...
Podle tohodle se BT014 a BT021 překrývají tak že by nemusela bát špatná BT021 nebo PilotRoad 2 obě jsou dvousměsové a zhruba stejně cenově....
ale na druhu stranu nevím jestli to využiju opravdu jsem spíš turista tak že potřebuju aby guma dlouho jezdila ale přitom i trochu držela prostě nějaký kompromis...
LosBanditos (Člen) 12.05.2008 19:12:05 Offline |
mr.BSE psal:Meloun psal:mr.BSE psal:
1500 za 150/70/17 (pro me) je bezkonkurencni cenaA co 180 a 120??
to me nezajima
vy kaři, vždyť na starou bandasku 180ku nedáš bo vyvka není široká.
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 12.05.2008 19:14:16 Offline |
Fik-B6S psal:Datel psal:Jestli máš vepředu BT014, tak výměnou za ContiRoad nebudeš spokojený
Takže jedině opět BTBT jsou dost drahý a prd vydrží....
a brzdím protože je to můj zlozvyk jsem většinou před zatačkou rychlejší nebo si tak připadám tak to dobržďuju v náklonu...
BT014 jsou na mně zbytečně měký do kraje mi chybí skoro cm tak že je nevyužiju chtěl bych spíš něco co dýl vydrží...
Tak to určo kud Dunlop. Buď sportmax nebo spíš sportmax roudsmart. o je cestovní guma letoška a konkurenci porazila ve všech směrech. Časopis jako motociclo a motoitalia jsou zárukou pořádného testování.
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 12.05.2008 19:14:27 Offline |
Fik-B6S psal:Datel psal:Jestli máš vepředu BT014, tak výměnou za ContiRoad nebudeš spokojený
Takže jedině opět BTBT jsou dost drahý a prd vydrží....
Tak to určo kud Dunlop. Buď sportmax nebo spíš sportmax roudsmart. o je cestovní guma letoška a konkurenci porazila ve všech směrech. Časopis jako motociclo a motoitalia jsou zárukou pořádného testování.
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:mr.BSE psal:Meloun psal:
A co 180 a 120??to me nezajima
vy kaři, vždyť na starou bandasku 180ku nedáš bo vyvka není široká.
..a já měl za to, že tam 180 patří..
Oni mi lhali!
Ode dneška dávám na B12 150tku..
PURE NAKED BIKE!
LosBanditos psal:Tak to určo kud Dunlop. Buď sportmax nebo spíš sportmax roudsmart. o je cestovní guma letoška a konkurenci porazila ve všech směrech. Časopis jako motociclo a motoitalia jsou zárukou pořádného testování.
Roadsmart je dvousměsovka pro letošek cena vypadá zajímavě ale to můžu rovnou zístat u Bridgestonek a koupit si BT21...
i když bridgestonky je zadní dražší....
no tohle bude aspoň debata i na masofku
Dodo psal:Já bral sadu 120/60 a 160/60 tech roadsmartů za 5900 a myslim, že na novinku to je celkem solidní cena...uvidíme jak dobrá pryž to nakonec bude...jsem napjatý až se na tom svezu
dobrá cena kde jsi je sehnal?
Sehnal jsem je (a to nechci nikomu dělat reklamu ) na www.moto-pneu.cz, tak se koukni a uvidíš...
zzzmrzlinar (Člen) 13.05.2008 10:47:57 Offline |
mám tého roadsmarta teďka asik dva teydny a zatím moc fjekný to je, můžu teda porovnávat jen s BT56 co na bandasu byla původně a ta se teda smekala o dost víc a taky je ten Dunlop viditelně stablnější když jedu kolem dvou kil.
Jo a koupil jsem to noumálně v pneuservizu a to tak že jsem došel tam kde přezouváme gumy na služebáky a říkám týpkovi že chci tydle dunlpy a na netu jsou za takovýdle peníze a jestlipak to dá za stejnou cenu, no a von že to nebude problém. Taky ještě říkal že ContiRoadAttack není špatná guma ale ten roadsmart je rozhhodně o generaci modernější pneu a když jsou skoro za stejný bankofky tak není co řešit
A da se udelat neco s cenou 3000 ? pac to je cena trosku nekde jinde nez si predstavuju u nezname gumy na rozmer teda 160/60 r17 ? Vyhodu zatim nevidim, pokud muzes tedy sehnat nebo poskytnout slevu diky ti mr.BSE
LosBanditos (Člen) 14.05.2008 21:57:45 Offline |
Fik-B6S psal:LosBanditos psal:Tak to určo kud Dunlop. Buď sportmax nebo spíš sportmax roudsmart. o je cestovní guma letoška a konkurenci porazila ve všech směrech. Časopis jako motociclo a motoitalia jsou zárukou pořádného testování.
Roadsmart je dvousměsovka pro letošek cena vypadá zajímavě ale to můžu rovnou zístat u Bridgestonek a koupit si BT21...
i když bridgestonky je zadní dražší....
no tohle bude aspoň debata i na masofku
to jo, ale to že je to 2 směsovka přece nazaručuje kvalitu. Pokud skopčáci a taloši říkaj jasná čára tak beru Dunlop bez dalších polemik. To je s BRD. jedou moto GP je jiná věc.
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 14.05.2008 21:58:48 Offline |
Meloun psal:LosBanditos psal:mr.BSE psal:
to me nezajimavy kaři, vždyť na starou bandasku 180ku nedáš bo vyvka není široká.
..a já měl za to, že tam 180 patří..
Oni mi lhali!
Ode dneška dávám na B12 150tku..
tak to uvedu na pravou míru ať tu nejsem za č.... já myslel na 6ku
LosBanditos adios !
Billy psal:A da se udelat neco s cenou 3000 ? pac to je cena trosku nekde jinde nez si predstavuju u nezname gumy na rozmer teda 160/60 r17 ? Vyhodu zatim nevidim, pokud muzes tedy sehnat nebo poskytnout slevu diky ti mr.BSE
zkus napsat uzivateli NORA a poptej se. Nekdo se tady ptal na blikny a pak byl zklaman. Takze jak rikam, optej se a uvidis.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1