Nejsi přihlášen
LosBanditos (Člen) 12.05.2008 16:39:21 Offline |
300 zatáček Gustava Havla
Kdo by jel,
Je to cca 20 km severně od Hradce Králové. V sobotu jsou tréningy a v Neděli hlavní závod všech kubatůr.
http://www.motorkari.cz/detail-clanku-m … ?cid=12416
LosBanditos adios !
Re: 300 zatáček Gustava Havla
Docela mě ta kolize termínů s.re no..
Přednost dávám jasně srazu..ikdyž pochybuju,že v neděli budu schopnej řídit na zatáčky..
A jestli bude chcát,tak to budu nsranej tuplem a mrdací místnost se zaplní mým vztekem
PURE NAKED BIKE!
jj taky jsem na to koukal a přemýšlím že bych se tam zajel v sobotu mrknout teda pokud budu schopen...
LosBanditos (Člen) 12.05.2008 18:41:25 Offline |
Loser psal:no, a o par kilometru dal se bude valet banda banditaku sezranejch na sutr. Nekterym by se ale mohl podarit vmisit se do zavodu
no právě a pokud mě nezklamete a nebudete vožralý hovoda tak dejte vědět
co se masovky týče tak nevím jestli jo nebo ne, protože halo akce já moc nerad
LosBanditos adios !
Meloun psal:Docela mě ta kolize termínů s.re no..
Přednost dávám jasně srazu..ikdyž pochybuju,že v neděli budu schopnej řídit na zatáčky..
A jestli bude chcát,tak to budu nsranej tuplem a mrdací místnost se zaplní mým vztekem
Docela mě to sere ta kolize trmínů ale dávám jasně přednost 300 ZGH
honda je honda
Kuba B12 psal:Meloun psal:Docela mě ta kolize termínů s.re no..
A jestli bude chcát,tak to budu nsranej tuplem a mrdací místnost se zaplní mým vztekemDocela mě to sere ta kolize trmínů ale dávám jasně přednost 300 ZGH
To nejdůležitější se beztak jede v neděli odpoledne...
Ale je to organizátorský fópá-takhle to nakombinovat..samo,že ze strany zatáčkářů..
PURE NAKED BIKE!
A jestli bude chcát,tak to budu nsranej tuplem a mrdací místnost se zaplní mým vztekemDocela mě to sere ta kolize trmínů ale dávám jasně přednost 300 ZGH
To nejdůležitější se beztak jede v neděli odpoledne...
Ale je to organizátorský fópá-takhle to nakombinovat..samo,že ze strany zatáčkářů..
PURE NAKED BIKE!
Kuba B12 psal:jesli myslíš že nejdůležitější je Ne odpo tak to jo pro mě je to svátek celý od pátka večera kdo tam nebyl neví:))
Kde tě tam najdu woe, budu tam prvně a budu sám. Bojim bojim
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
v sobotu si dávám pěší kolečko okolo okruhu. vyrazím v 10 a ve 3 sem z5 v depu. okolo oběda na náměstí v cukrárne u Horů popíjíme kafe, rum a zákusek. takže musíš zavolat a já tě navedu. Jinak v depu. A tam bude dozajista i Voptik (Jiřina)
honda je honda
LosBanditos (Člen) 13.05.2008 09:23:12 Offline |
REX psal:to je dobře alespon bude víc na nás
ty kurvo
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 13.05.2008 09:24:43 Offline |
tak doufám, že se tam potkáme
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 13.05.2008 09:29:38 Offline |
Zdenda psal:Kuba B12 psal:jesli myslíš že nejdůležitější je Ne odpo tak to jo pro mě je to svátek celý od pátka večera kdo tam nebyl neví:))
Kde tě tam najdu woe, budu tam prvně a budu sám. Bojim bojim
Ty woe já jsem z roudnice tak mi pošli číslo a pojedem spolu. Ještě jedou kluci z neratovic tak aspoň pojedeme banda.
LosBanditos adios !
Ok to by bylo super, nevím jestli si ale rozumíme, já jedu až na neděli tzn. někdy v neděli ráno bych to viděl co ty na to?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Kuba B12 psal:v sobotu si dávám pěší kolečko okolo okruhu. vyrazím v 10 a ve 3 sem z5 v depu. okolo oběda na náměstí v cukrárne u Horů popíjíme kafe, rum a zákusek. takže musíš zavolat a já tě navedu. Jinak v depu. A tam bude dozajista i Voptik (Jiřina)
Přijedu až na neděli tak ti cinknu. Hoď mi tvoje numero bejku. Mail z.jurasik@seznam.cz
Taky tě rád uvidim, číslo máš takže doufám, že dáme pokec a pivo woe. Stáhnul sis novej soft do TT jak jsem ti psal? Je to gut!
inkvizitorr (Administrator) 13.05.2008 13:55:57 Offline |
na neděli tam jedu taky
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2008 16:20:07 Offline |
asi nás tam pojede víc....taky to máme v plánu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zdenda psal:Taky tě rád uvidim, číslo máš takže doufám, že dáme pokec a pivo woe. Stáhnul sis novej soft do TT jak jsem ti psal? Je to gut!
zatím ne, byl jsem furt pryč, ale novej firmvér to chce už kvůli novým mapám...ale to pojednáme z oka do oka nad lahváčem při závodech
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
LosBanditos (Člen) 14.05.2008 15:29:04 Offline |
Zdenda psal:Ok to by bylo super, nevím jestli si ale rozumíme, já jedu až na neděli tzn. někdy v neděli ráno bych to viděl co ty na to?
ok,
číslo na mě 731 174 762
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 14.05.2008 15:30:18 Offline |
Zdenda psal:inkvizitorr psal:na neděli tam jedu taky
Co mi vzít nějaký pičohadry?
taky bych si vzal
LosBanditos adios !
zzzmrzlinar (Člen) 15.05.2008 10:53:20 Offline |
tož já taky jedůůůů, v neděli to je jasný, vyrážím z drsného severu konkrétně Děčín, tak kdyby jiný členové jeli poblíž tak bych se připojil.
osiris psal:...převlíknu se do kraťasů a dojdu to z domu pěšky ;)
Berjku potřeboval bych leštící pastu jemnou a hrubou? Dalo by se to nějak uskutečnit?
zzzmrzlinar psal:tož já taky jedůůůů, v neděli to je jasný, vyrážím z drsného severu konkrétně Děčín, tak kdyby jiný členové jeli poblíž tak bych se připojil.
Zatím to vypadá že jedu taky, tzn. z Teplic a měli bychom se spojit s chábrama v daleký Roudnici. Tak by to snad šlo nějak spojit.
osiris psal:...převlíknu se do kraťasů a dojdu to z domu pěšky ;)
To sem zvědav
http://www.novinky.cz/clanek/139926-po- … -snih.html
Mour psal:osiris psal:...převlíknu se do kraťasů a dojdu to z domu pěšky ;)
To sem zvědav
http://www.novinky.cz/clanek/139926-po- … -snih.html
...lesem a přímo je to jen procházka
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...přijeď si ze závodů
heh budu mít co dělat se dostat domů, vždyť to končí někdy až k večeru. Holt mi to budeš muset zase poslat
Zdenda psal:osiris psal:...přijeď si ze závodů
heh budu mít co dělat se dostat domů, vždyť to končí někdy až k večeru. Holt mi to budeš muset zase poslat
...to víš já ti furt budu posílat jak vrabcoj na vocas a mrdat se s tim
...hezky si přijeď máš to ze závodů za rohem
Sem línej koukat do mapy. Kolik to je km? Njn vzal jsem to nazkoušku a já pičus to nezavřel a vono to šlo do kopru.
zzzmrzlinar (Člen) 15.05.2008 14:03:44 Offline |
Zdenda psal:zzzmrzlinar psal:tož já taky jedůůůů, v neděli to je jasný, vyrážím z drsného severu konkrétně Děčín, tak kdyby jiný členové jeli poblíž tak bych se připojil.
Zatím to vypadá že jedu taky, tzn. z Teplic a měli bychom se spojit s chábrama v daleký Roudnici. Tak by to snad šlo nějak spojit.
no z teplic do roudnice a do hořic, ty pojedeš až do roudnice, nebo je sraz někde po cestě, jestli je to přes roudnici tak to bych moh počkat někde třeba v Lovoshitcích a nebo napiš gde.
Zdenda psal:Sem línej koukat do mapy. Kolik to je km? Njn vzal jsem to nazkoušku a já pičus to nezavřel a vono to šlo do kopru.
...ty woe, autem 5 minut je to fakt za rohem
Nechybí ti takhle náááhodou před tou pětkou jednička??
Až poletíte kdykoliv přes tu Třebihošť(třeba k osimu),tak dávejte bacha na rychlost a vězte,že každou neděli tam stojej benga...vlastní zkušenost a pohovor s policajtem..
PURE NAKED BIKE!
osiris psal:...to snad couveš ne?
Za 5 minut jo-ale tak možná na konec Miletína...
Odhoď aspoň teď ten ješitnej kabátek a přiznej,žes to trochu přehnal..
Je to nějakých 15km zhruba...přes vesnice-přes "město"...
PURE NAKED BIKE!
...s tím tvým loudávým přetíženým poloautem možná tak 7 nebo 8 minut no
ps: v tomhle konkrétním případu nejedu z centra do centra, ale z okraje na okraj spíš před okraj
osiris psal:...s tím tvým loudávým přetíženým poloautem možná tak 7 nebo 8 minut no
ps: v tomhle konkrétním případu nejedu z centra do centra, ale z okraje na okraj spíš před okraj
jakým poloautomatem??
I kdyby z okraje na okraj...stejně je těch 5 minut pořád málo..
Si to vem..než přelouskáš Miletín..pak lesem..Třebihošť..zase lesem..pak ta dlouhá prdel před Dvorem..
Dokud neuvidím-neuvěřím...co takhle udělat video záznam?Hmmm??
PURE NAKED BIKE!
...ne poloautomat ale poloauto
...tywe tak si to zkus a necouvej z lipnice na dachova, nebo nejeď jak připosranej
ps: že nemůžu jet miletín 45, to je snad jasný a dehtov podle předpisů nejezdí nikdo (přibrzdíš jen u vrchní zastávky - kdyby náhodou) a o zdobínu se nebudeme ani bavit viď
pps: někdo má a někdo nemá
Ps: To,že je to starej krám ještě neznamená,že nejede....max.nebrzdí-to jooo (to poloauto)
My,kteří máme času dost,nemáme zapotřebí chvátat..
A já klidně a bez zarputilé ješitnosti přiznám svůj omyl(nejsem svůj fotr),jakmile mi dokážeš těch 5 minut..videem;-)
PURE NAKED BIKE!
... hele nebudu řešit 5 nebo 7 minut a přesvědčovat tě víc, to už stačilo
... 5 je málo, 15 je moc, hacar jezdím v běžným provozu za 10 a od toho si uznej MUSÍM ubrat
...končím s pičovinou, hecujem se vo hovně, nic natáčet nebudu, ale klidně to můžem se stopkama projet spolu ;)
osiris psal:... hele nebudu řešit 5 nebo 7 minut a přesvědčovat tě víc, to už stačilo
... 5 je málo, 15 je moc, hacar jezdím v běžným provozu za 10 a od toho si uznej MUSÍM ubrat
...končím s pičovinou, hecujem se vo hovně, nic natáčet nebudu, ale klidně to můžem se stopkama projet spolu ;)
No vida
To jsem chtěl slyšet..
Jen tě trápím..
Někdy klidně...(až najdeš trošičku času..)..ale ty v autě-já raději za tebou na motyce...nevím totiž,co máš za pilník...
Pak na mě vyrukuješ s nějakou Imprezou a ujedeš mi na 100 metrech..
PURE NAKED BIKE!
...no tak s mojim dehtovým "žihadlem" 1,7 v turbu s přímým vstřikem, na hlínách a kombajnu bez švihadel by to bylo navopak pak bych taky moh rozhycovat moníčkovu litrovou rozárku, což bys moh možná jít někde i kus pěšky a čekat
...jo a těch 10 jezdím pickupem s tím samým motorem co v tom "žihadle" ze shora, nebo ve stodvacetikoňovým polonáklaďáku takže žádná křeč
Meloun psal:Nechybí ti takhle náááhodou před tou pětkou jednička??
Až poletíte kdykoliv přes tu Třebihošť(třeba k osimu),tak dávejte bacha na rychlost a vězte,že každou neděli tam stojej benga...vlastní zkušenost a pohovor s policajtem..
Esli mě náhodou pan ješitnej nechce vlákat schválně do jámy lvové.
zzzmrzlinar psal:Zdenda psal:zzzmrzlinar psal:tož já taky jedůůůů, v neděli to je jasný, vyrážím z drsného severu konkrétně Děčín, tak kdyby jiný členové jeli poblíž tak bych se připojil.
no z teplic do roudnice a do hořic, ty pojedeš až do roudnice, nebo je sraz někde po cestě, jestli je to přes roudnici tak to bych moh počkat někde třeba v Lovoshitcích a nebo napiš gde.
Ok dopilujem to v sobotu, ty Lovosice by byly ok, nebo i UL jezdíme raději kolem Labe.
osiris psal:...no tak s mojim dehtovým "žihadlem" 1,7 v turbu s přímým vstřikem, na hlínách a kombajnu bez švihadel by to bylo navopak pak bych taky moh rozhycovat moníčkovu litrovou rozárku, což bys moh možná jít někde i kus pěšky a čekat
...jo a těch 10 jezdím pickupem s tím samým motorem co v tom "žihadle" ze shora, nebo ve stodvacetikoňovým polonáklaďáku takže žádná křeč
To myslíš astru jo
No tak to tě stíhám v klidu i na volnoběh..
PURE NAKED BIKE!
osiris psal:... hele nebudu řešit 5 nebo 7 minut a přesvědčovat tě víc, to už stačilo
no mě sice taky přijde 5 minut málo i 7 ,ale to je tím,že se za jízdy převážně kochám
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
zzzmrzlinar (Člen) 16.05.2008 14:00:04 Offline |
Zdenda psal:zzzmrzlinar psal:Zdenda psal:
Zatím to vypadá že jedu taky, tzn. z Teplic a měli bychom se spojit s chábrama v daleký Roudnici. Tak by to snad šlo nějak spojit.no z teplic do roudnice a do hořic, ty pojedeš až do roudnice, nebo je sraz někde po cestě, jestli je to přes roudnici tak to bych moh počkat někde třeba v Lovoshitcích a nebo napiš gde.
Ok dopilujem to v sobotu, ty Lovosice by byly ok, nebo i UL jezdíme raději kolem Labe.
může být, jen mám prosbu nevím jestli se dostanu zeytra na net tak mi prosím tě jen napiš místo a čas na 602 109 037 (tři káčé na smsku ti proplatím, proti účtu samozřejmě )
jj woe, počkej musim si jít vzít úvěr sakra Jo písnu, mam to ještě divoký tak snad mi to vyjde abych vůbec jel. Každopádně dám tak i tak vědět předem. Jo ale pokud bude dojit, jsem na tuty home.
zzzmrzlinar (Člen) 16.05.2008 16:28:05 Offline |
Zdenda: to je richtik když nepojedeš to nevadí, já to taky nemám na stopro a když bude chcát tak možná pojedu srabácky Fordem Facusem až tak špatný to se mnou je, holt starý revmatický kosti
Ztím to vypadá blbě, padlo mi hlídání psa, takže se o něj musím postarat, tzn. jestli pojedu, tak někdy kolem 11.
zzzmrzlinar (Člen) 20.05.2008 09:39:48 Offline |
Zdenda psal:Tady chčije už od noci jako blázen vyjebaný počasí Nikam nejedu.
Tak já jsem nakonec jel neplánovaně už f sobotu mrknout na tréninky pač v neděli byl jiný program, bylo to dobrý, ani nevadilo že to nebyl závod, akurát cestou zpátky průtrž mračen jako kráva a samozřejmě na dálnici kde hned tak nezastavíš abys voblík nějaký nepromoky, já jsem byl eště ok ale mladá mokrá a votrávená, tak jsem pak musel valit bomby aby zase vod větru voschla,
můžem někdy dohodnout nějakej výjezdek když už bydlíme kousek
no ne ze bych chtel bejt rejpavej,ale dachova-dvur za 5-7 min???
dachova-miletin 4 km, miletin-osiho obchod po hlavni tj.pres mesto 12 km to je dohromady 16 km.
Pokud bych to vzal pres bilou tremesnou usetrim cca 2 km...to je teda 14 km.
takze prumerna rychlost pro 15 km trasu a 5 min je 180 km/h...a v tom nekolik vesnic...kuwa to musi bejt ale kudla!
...sam mezi jebkarema...
zzzmrzlinar psal:Zdenda psal:Tady chčije už od noci jako blázen vyjebaný počasí Nikam nejedu.
Tak já jsem nakonec jel neplánovaně už f sobotu mrknout na tréninky pač v neděli byl jiný program, bylo to dobrý, ani nevadilo že to nebyl závod, akurát cestou zpátky průtrž mračen jako kráva a samozřejmě na dálnici kde hned tak nezastavíš abys voblík nějaký nepromoky, já jsem byl eště ok ale mladá mokrá a votrávená, tak jsem pak musel valit bomby aby zase vod větru voschla,
můžem někdy dohodnout nějakej výjezdek když už bydlíme kousek
Ok
Marián psal:no ne ze bych chtel bejt rejpavej,ale dachova-dvur za 5-7 min???
dachova-miletin 4 km, miletin-osiho obchod po hlavni tj.pres mesto 12 km to je dohromady 16 km.
Pokud bych to vzal pres bilou tremesnou usetrim cca 2 km...to je teda 14 km.
takze prumerna rychlost pro 15 km trasu a 5 min je 180 km/h...a v tom nekolik vesnic...kuwa to musi bejt ale kudla!
jako kdybys to nevěděl osi je prostě všude,takže i na dvou místech na jednou je hračka
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
osiris psal:...mariane, tys nikdy nejel okolo zdi zoo ? to je minus 5 km ;) a i tak jsi s tema svejma km trosku premak
...stejne je to vo pice ...5 nebo 10 je to putna
nevim kudy myslis okolo zdi, jestli jako ja pres bilou tremesnou a novy lesy tak to je poctivejch 18 km dokonce http://www.mapy.cz/#x=136054784@y=13710 … @srq=route(fast,toll):50%C2%B026%E2%80%B25.44%E2%80%B3N%2015%C2%B048%E2%80%B224.86%E2%80%B3E%3Eb%C3%ADl%C3%A1%20t%C5%99eme%C5%A1n%C3%A1%3Eulice%20Dachova,%20Ho%C5%99ice,%20okres%20Ji%C4%8D%C3%ADn.
jinou kratsi trasu ja neznam...a dokonce je to o 4 km vic, nez sem to tipoval a to nepocitam s tim,ze v dobe zavodu se na dachova od hradce vubec nikdo nedostane a musis pres jenikov.
je to vo pice,ale kdyz uz sme u toho
...sam mezi jebkarema...
...rikam okolo zdi zoo, coz neni přes tremesnou ani pres lipnici (vzdalenost z centra do centra je blbost) a uz na to kaslu
...uz jsem melounovi rekl, ze 10 jezdim pracovne az do mesta, tak jsem napsal jako min 5, ok?
tak koukám že jako jedinej sem byl v hořicích od pátku do neděle. Vytrpěl sem všechny rozmary počasí, nervozních stánkařů, výčepních v putikách, nadávajících závodníků a chrápajících spolunocležníků. A dohromady to bylo super. takže za rok zas Z5. Odjížděl sem uplně bez peněz a pučoval si na benzin:)
honda je honda
tak jen se ptam,kudyma to je pres tu zed zoo,pac vubec nevim a to sem skoro mistni?at se naucim nakou novou cestu do dk
jinac tu trasu co sem nasel,tak je primo vod hotelu z dachov pres tremesnou k tvymu obchodu,ne z centra do centra.
...sam mezi jebkarema...
Stránky: 1