Nejsi přihlášen
Jarken v Táboře?
Hee Jarkene, žes dneska popravoval ňákýho zločince u Tábora? Sem jel do Jindřichova Hradce a u Tábora se nade mě pověsil mráček a chcal na mě jak sviň. A všude kolem, co sem dohlíd úplně modro. A ten sviňák furt nade mnou.
Někde u Planý to votočil zpátky na Tábor, v Hradci bylo azuro a když sem se navečír vracel, zas v Táboře ten mráček. Držel se mě do Votic.
Když sem dojel k Benešovu na Pyšelku a ždímal rukavice do vyprahlý trávy, koukali na mě jak na blba, co si asi někde cestou ustlal v rybníce.
Nemoh by sis nechat voperovat ňákej polohopisnej čip?
Re: Jarken v Táboře?
v tomhle nejedu - ale mám obavy z masofky !
V neděli se mi povedlo odloučit se od Gapy v Opavě,že si to střihnu do Ostravy po staré cestě přes Kravaře a Hlučín a 5 Km po odpojení na mne - satanužel - začalo chcát z podobného mraku až do Ovy !Sice mi to umylo mouchy z kombi , ale přesto ...no a když jsem později s Gapou mluvil a nadával, že ke konci pěkného výletíku jsme zmokli,poulil na mne oči jak žába řka,že jel až domů po sluníčku ....
Já už pomalu začínam sám věřit tomu co se tady o mne traduje , to fakt nemá konce , ale rytíři ,žádná holá no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Jarken v Táboře?
Cožpak vo to, že člověk zmokne ... že si prd zajezdí na vodě(nebo to neumím,ale mám strach)..že mu to vomeje poctivě nasbíraný mušky...ale kdo se má pak mejt s tou zadělanou motorkou??!
Vedlejší program na srazu: Každý,koho ten déšť naštve ti koupí jedno pivo!
Koupený se neodmítá.....jsem sám napjatej,kolik jich dáš...
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1