Nejsi přihlášen
Re: povinná výbava
qwerty psal:Ice psal:sigibiker psal:Kamarade benga si vždycky něco najdou aby byli zajimavi !
jj, je to hrozná chamraď
ze ti rikas zrovna ty
ví o čem mluví
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
kryskak psal:A prodava se to nekde jako sada? Mam bandasku novou (jako starou, ale pro me novou) a fakt se mi po tom nechce patrat. Zarovky bych asi vypatral, ale ty pojistky .....
stáhni si tu v technice příručku a mrkni tam, ne šestce je to následovně : 10 10 15 15 15 30, klasika nožová pojistka. Neni co řešit
Ne asi
Benga jsou nekdy fakt husty, hlavne ze maj na autech napisy Pomahat a chranit, by me zajimalo koho, fakt komedie jako, prudeji kvuli zbytecnostem a jsou akorat tam kde je nikdo nepotrebuje
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Smoula.koumak (Člen) 21.05.2008 22:57:47 Offline |
hele klucíí, povinná výbava je většinou taková záchrana (když tě z něco zastaví), to se vyplatí vozit...
Bandit v lese :-))
kryskak psal:A prodava se to nekde jako sada? Mam bandasku novou (jako starou, ale pro me novou) a fakt se mi po tom nechce patrat. Zarovky bych asi vypatral, ale ty pojistky .....
na sadu zarovek se vy..., mas mit zarovky od vnejsiho osvetleni, coz konkretne pro 650K7 znamena 4ks, dohromadu za asi 100CZK (jestli se nepletu, pisu z hlavy je to H4, dvouvlaknova 21/5W, oranzova 21W a takova ta dlouha 5W).
Pojistku mas podle vyhlasky mit jednu, takze asi tu nejsilnejsi, jinak v my chytry knizce pisou, ze nahradni pojistky jsou nekde na deklu od pojistkovyho boxu. Ale kde ten je. A v tomtu duchu se chystam odpovedet i prudicimu bengu.. jo, pojistky mam, hledej smudlo... to by mohlo fungovat nee?
Zarovky nevim (mam B12 01). Vim jen o H4. Zbytek budu muset rozmotnovat a podivat se, jak do zadniho svetla, tak do blinkru. Ta dlouha je od ceho (tech 5w)?
Jinak pojistky bys mel mit, pokud se nepletu, jednu od kazdyho pouzityho druhu. No v manualu pisou, ze jsou nahradni pojistky umisteny v pojistkove skrini, ale zatim se mi nechtelo sundavat ten bocni kryt. (Samozrejme, ze pod sedlo jsem se podivat zapomel (tam jsou totiz pojistky taky)).
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Bandit-Kralik (Člen) 22.05.2008 12:09:13 Offline |
Co se tyce pojistek,staci sundat sedlo a hned na tebe z boku vyjuknou...Byt vami tak tohle nepodcenuju.....ja vozim zarovky,od kazde jeden kus...pojistky,od kazde jeden kus....hromadu naradi....a navic sebou taham i rezervni packu spojky a brzdy,rezervni opravnou sadu na lanka a spousty takovych veci....uz se mi to parkrat osvedcilo.
kryskak psal:Asi mam spatnou motorku. Kam to vsechno tohle rvete? To abych mel s sebou jen kufr s dilama.
docela dost toho nacpes do podsedlovejch plastu, zarovky po jedny rozstrkany do ruznejch dutin, treba h4 vedle baterky atd. Vozim i zbytek role hajzlpapiru, je dobrej na mouchy na helme a kdyz se obcas pode mnou nahle zkrati zatacka...
jinak je fakt, ze kdyby ten plastovej blatnik byl o par cm niz, tak by dyzajn zas tak neutrpel, a veslo by se tam vic nezbytnosti...
to nějak moc řešíte ne wozim sebou co je důležitý pro mě a ne pro policajty stejně ti daj pokutu tak to máš jednožárovky určitě v noci když se ti vysere přední světlo tak jsi nahranej už to mám za sebou
Bandit 650A psal:to nějak moc řešíte ne wozim sebou co je důležitý pro mě a ne pro policajty stejně ti daj pokutu tak to máš jednožárovky určitě v noci když se ti vysere přední světlo tak jsi nahranej už to mám za sebou
tak zima byla dlouha, tak byl cas vymejslet, ne?? A jak je to tam jednou nastrkany, tak to tam zustane na veky, protoze pohrabac sebou nevozim...
a vubec, jaky "stejne mi daj pokutu" ??? Co je to za vodevzdanost? Kdyz mas veci +/- v cajku, tak mam zkusenost, ze daj vcelku rychle pokoj...
Rumcajs psal:Bandit 650A psal:to nějak moc řešíte ne wozim sebou co je důležitý pro mě a ne pro policajty stejně ti daj pokutu tak to máš jednožárovky určitě v noci když se ti vysere přední světlo tak jsi nahranej už to mám za sebou
tak zima byla dlouha, tak byl cas vymejslet, ne?? A jak je to tam jednou nastrkany, tak to tam zustane na veky, protoze pohrabac sebou nevozim...
a vubec, jaky "stejne mi daj pokutu" ??? Co je to za vodevzdanost? Kdyz mas veci +/- v cajku, tak mam zkusenost, ze daj vcelku rychle pokoj...
chytnou tě spíš na radar kontrolovali ti někdy na moto výbavu mě nikdy vždy techničák ,řidičáka jel jsem dál....jen na technický jsem pokaždý trefil blba
Stránky: 1