Nejsi přihlášen
Závažíčka na B12
zdarec,
sháním na B12S levý závažíčko (viz bazar). Mám nabídku na špunt z B6 a tak se ptám. Průměr by měl bejt předpokládam stejnej, ne? Případně je tam něco, na co dát pozor? Např. dýlka šroubu, průměr atd..
Dík
Bandit 4EVER!!!
Re: Závažíčka na B12
barynek psal:zdarec,
sháním na B12S levý závažíčko (viz bazar). Mám nabídku na špunt z B6 a tak se ptám. Průměr by měl bejt předpokládam stejnej, ne? Případně je tam něco, na co dát pozor? Např. dýlka šroubu, průměr atd..
Dík
...průměry sou stejný, ale tvarovje je tam lechká votchylka a B12 má tu vnitřní rosporku vječí a tym pádem těžší...z B6 na B12 to f pohodě dáš, ale nebude to stejný...pokut neseženeš z B12, vyměň vobje za jakýkolif jiný, ale f páru...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Honza B12 psal:Na origo řidítka mám takřka nová leštěná ocelová závžíčka. Po koupi duralových řidítek jsem musel měnit i závažíčka. Pokud bys měl o ně zájem, dej vědět cena je lidová
Honzi, vem mi je na Masofku a tam se domluvíme, ju? Dík
PS: Jsem zvědavej na tu cenu, jestli tam nebude přirážka jakože "akční zboží na Masofce" nebo "vysokohorská" atd
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Honza B12 psal:Na origo řidítka mám takřka nová leštěná ocelová závžíčka. Po koupi duralových řidítek jsem musel měnit i závažíčka. Pokud bys měl o ně zájem, dej vědět cena je lidová
PS: Jsem zvědavej na tu cenu, jestli tam nebude přirážka jakože "akční zboží na Masofce" nebo "vysokohorská" atd
Vezmu je s sebou s těma přirážkama samo počitej. Litřík RUMu to zpraví
Honza B12 psal:barynek psal:Honza B12 psal:Na origo řidítka mám takřka nová leštěná ocelová závžíčka. Po koupi duralových řidítek jsem musel měnit i závažíčka. Pokud bys měl o ně zájem, dej vědět cena je lidová
PS: Jsem zvědavej na tu cenu, jestli tam nebude přirážka jakože "akční zboží na Masofce" nebo "vysokohorská" atdVezmu je s sebou s těma přirážkama samo počitej. Litřík RUMu to zpraví
RUM je , promin Zrzule Zelená ted vládne;-) Nebo by nestačilo abych ti pochválil ty tvý tři hrnky a eventuelné polešil zrcátka?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:osiris psal:...kde žiješ prej ne rum to teprv uvidíš
se před tebou radši schovám bo to co už mám sod tebe slíbený... nevim nevim jestli to budu schopnej rozdejchat
Před rumem se na pičosrazu neschováš...
A jen doufej, že tam nemaj STOHa...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1