Nejsi přihlášen
Povinné ručení
Až zase budete hledat, kde se platí nejmíň...
http://povinne-ruceni.kurzy.cz/povinne- … alculation
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Povinné ručení
Pánové a dámy,
u agenta, jinak řečeno u pojišťovacího makléře na povinném ručení moc neušetříte. Stejně tak ani přímo u pojišťovny. Málokterá pojišťovna dává na povinném ručení slevy. Jen výjměčně, ale jde to. Například Uniqa dává 5%.
Naopak velké slevy lze přes makléře získat u havarijního pojištění a to až 50%. Jak kde a jak kdo.
Důležité jsou u povinného ručení vyježděné měsíce bezeškodního průběhu.
Základní sazby má Generali opravdu nejlevnější. POtom to lze ještě zkoušet u pojišťoven které zohledňují váš věk, místo bydliště, rodinný stav apod. Např. Uniqa, ČPP, ČSOB
Cena potom může zázračně klesat.
Někteří ale jsou zase po limitech plnění. Je to na každém ať si to zváží.
Nejlevnější pojištění má taky nejnižší limity plnění, což je dané zákonem a je to 35 / 18 mil Kč.
Jednoduše řečeno pojištění je INDIVIDUÁLNÍ záležitost a občas se vyplatí si zajít k makléři aby to vše porovnal.
Jo tak přesně tenhle boj nás čeká s Datlem. Děda je pojištěn u ČPP. Budeme požadovat nejen hmotnou škodu na motorce, ale i bolestné, ztráta výdělku a ostatní vynaložené náklady spojené s léčbou. Bude to boj a možná skutečně skončí u dalšího soudu. Příjemné vyhlídky po ránu.....
Si piš Zdendo. Dědula se ještě bude divit. Už se chystám i na morální újmu a omezení klavity života a já nevím co ještě. Nejhorší je nasraná ženská a to se dědovi podařilo. No a pojišťovnu už si hlídá náš právník stejně jako dědulovo odmítání viny. Státní zástupce by už na tom měl dělat.... Doufám že žaloba mu přijde co nejdřív debilovi.
Póla psal:Si piš Zdendo. Dědula se ještě bude divit. Už se chystám i na morální újmu a omezení klavity života a já nevím co ještě. Nejhorší je nasraná ženská a to se dědovi podařilo. No a pojišťovnu už si hlídá náš právník stejně jako dědulovo odmítání viny. Státní zástupce by už na tom měl dělat.... Doufám že žaloba mu přijde co nejdřív debilovi.
jen mu dejte, jenom aby vám z toho nedostal infáč, to by ste toho moc z dědka nevyždímali
to jebu
Tom-DK psal:Zdenda psal:Jo a prdel je když mě nabourá debil a má ke všemu socku ČPP !!! Hrozně se diví, že po něm chci rozdíl.
bych se taky divil. kvůli tomu si platím pojištění.
to že to ta pojištovna nezaplatí už není můj problém.
Ale je to problém. Lidi se naučili bránit a využívají svých práv čím dál častěji a tvrději. Mohl bys skončit u občanského soudu, doplatit rozdíl poškozenému a můžeš to vymáhat zpětně po pojišťovně........prostě nirvána
Je to lidičky o tom umět se bránit a nedat se.
Od počátku za námi stojí právník. Ten pocit je vcelku uklidňující. Páky na dědu jsou. Je to jen o čase a byrokracii v tomto státě.
Navíc pracuju v makléřské firmě a řešení likvidací PU a neochota pojišťoven je můj denní chleba.
NO a i kdyby dědula natáhnul bačkory, tak podle slov právnika se pro nás nic nemění a škodu budeme dál uplatňovat po pojišťovně, případně po dědicích.
Je to na dlouhé lokte ale jde to.
Takže pevné nervy všem.
Kua to bude jeste maraton, drzim palce at z nej vyzdimate co nejvic !! Dědci plesnivy
pavel dolínek (Člen) 25.01.2007 14:19:43 Offline |
drzim palce dedkovi,bo ste na nej v presile
"una storia italiana"
Sranda musí být pánové a dámy....
To chce klid a nohy v teple ... no a plný žaludek a plnou sklenici v ruce... a hřát se u chlapa v klíně (u pánů naopak)....
Doma sušíme láhvinku ledového vína z roku 2003. Tož to bude až to bude.....
A na to si připijem.....
na ČPP sem zvedavej bratanek tam mel auto proti kradezi ted mu ho ukradli po 10 mesicich pojisteny ho mel na 140 000 tak sem zvedavej kolik mu daj.pokud ho nenajdou
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
fido psal:maňas psal:fido psal:PR je povinný a ne Prágl
tak to sorry sem nepochopil,ale výsledek je stejnej
To je divný..mě vychází 1020Kč na rok, ale mám Generali
pokud si se neupsal máte ještě lepší generali než u nás,za litr a dvace vočí bych to bral hned,platím to čtvrtletně a to asi 450 za období,čili nějakej 19 kil
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
fido psal:1020,- Triglav, za 1300,- mám Generali..
jako na rok,to teda žiju v pěkně předraženým okrese
ne teď vážně jestli myslíš seznku tak u nás mi vyšla celoroční na ty prachy co sem psal
sem naschvál zkoušel výpočetní tabulku a nějak se stejně nemůžu prokousat k té částce 1300,protože ani s bonusem ve výši 84 měsíců to nedá,to v té generalli je pěkný chaos,nebo jakej je v tom zakopanej pes
Bedřich psal:fido psal:přesně 1362,- teď jsem se koukal...
To mám já. Bonus 85měsíců
Nic proti sportu pánové, ale pokud to povinné ručení nemáte sjednáno od počátku(7 let) u Generali, tak zapomeňte že ho u Generali pojistíte teď za nějakých 1200 Kč ročně. Nejlépe teď vychází na venkově fakt ČSOB Pojišťovna (1.715 Kč) a v Praze Generali (2.096 Kč) (samozřejmě pokud se bavíme o nejlevnější variantě a tedy nižšími limity pojistného krytí). Dobrý server pro srovnání nabídek pojišťoven i případné sjednání POV online je www.top-pojisteni.cz
Better safe than sorry!
tak za ukradeny vuz hiunday coupe 2.0 rok 1998 pojištěný na 140 000 kč a po 10ti mesicich placení 300kč mesicne dostal bratranec od ČPP zpatky 106 000kč za coš by to auto ani vomylem neprodal.a ja platim za B6N 2200Kč u kooperativi takze kde je asi chyba popremejslim o zmene kdyz tak kdybyste mohl nekdo poradit tak na mail sonyk@centrum.cz bo icq 221006128 a bych to tu nespamoval.
sonyk psal:tak za ukradeny vuz hiunday coupe 2.0 rok 1998 pojištěný na 140 000 kč a po 10ti mesicich placení 300kč mesicne dostal bratranec od ČPP zpatky 106 000kč za coš by to auto ani vomylem neprodal.a ja platim za B6N 2200Kč u kooperativi takze kde je asi chyba popremejslim o zmene kdyz tak kdybyste mohl nekdo poradit tak na mail sonyk@centrum.cz bo icq 221006128 a bych to tu nespamoval.
Hele já dělám v Kooperativě, ale taky mám POV u ČSOB, protože holt zaměstnanecký slevy na POV u nás nefrčí a zase takovej patriot/idiot nejsem abych přeplácel ze soucitu k zaměstnavateli.
U havarijního pojištění je to složitější a je to na delší diskuzi. Záleží na jakou cenu to má člověk pojištěný (jsou prakticky 3: nová cena - nejdražší, obvyklá - asi nejvýhodnější a časová - nejlevnější a le člověk nejmíň dostane), taky se nesmí zapomínat a na výši spoluúčasti. Lidi potom trošku neprávem nadávají na pojišťovny. Nejlepší asi je nechat si poradit a vše vysvětlit od nějakého makléře, který předloží nabídky všech pojišťoven.
Better safe than sorry!
brácha zarizuje v brne pojisty a kraviny kolem toho...je fajn že najde nejlevnější pojištovnu a jsou aji nějaké výhody firmy.Má prej aji leasing a životka,důchodové,a pojištění každé blbosti.a nebudu to jmenovat donekonečna je toho hodně...ale vyplatí se to.myslím že mít svojí donmácnost,taky bych si všechno nechal přes agenta zařídit...a ušetřím ročně tisíce..a to se vyplatí.
Hlavně aby dědek dostal co proto!!!!
Paja_77 psal:Bedřich psal:fido psal:přesně 1362,- teď jsem se koukal...
To mám já. Bonus 85měsíců
Nic proti sportu pánové, ale pokud to povinné ručení nemáte sjednáno od počátku(7 let) u Generali, tak zapomeňte že ho u Generali pojistíte teď za nějakých 1200 Kč ročně. Nejlépe teď vychází na venkově fakt ČSOB Pojišťovna (1.715 Kč) a v Praze Generali (2.096 Kč) (samozřejmě pokud se bavíme o nejlevnější variantě a tedy nižšími limity pojistného krytí). Dobrý server pro srovnání nabídek pojišťoven i případné sjednání POV online je www.top-pojisteni.cz
Říkám jak to je, platil jsem 1362,- na rok u GEN. v Praze bez tlačenky, makléře, tety či strejdy. Pouze bonus 85měs.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
mno mam nulovej bonus nebo dva mesice teda heh u kooperativy.na auto mam tusim 46 nebo 48 mesicu takze tam je to v klidku a o tolik drazsi to zase neni.ted neni nejak cas to resit
Bedřich psal:Paja_77 psal:Bedřich psal:
To mám já. Bonus 85měsícůNic proti sportu pánové, ale pokud to povinné ručení nemáte sjednáno od počátku(7 let) u Generali, tak zapomeňte že ho u Generali pojistíte teď za nějakých 1200 Kč ročně. Nejlépe teď vychází na venkově fakt ČSOB Pojišťovna (1.715 Kč) a v Praze Generali (2.096 Kč) (samozřejmě pokud se bavíme o nejlevnější variantě a tedy nižšími limity pojistného krytí). Dobrý server pro srovnání nabídek pojišťoven i případné sjednání POV online je www.top-pojisteni.cz
Říkám jak to je, platil jsem 1362,- na rok u GEN. v Praze bez tlačenky, makléře, tety či strejdy. Pouze bonus 85měs.
Jo už jsem na toho hodil oko a fakt ta cena s tímto bonusem sedí. Tak gratuluji, to už je fakt pěkná cena.
Better safe than sorry!
Névite o nekom kdo by zařizoval levné pojištění proti krádeži ne severní moravě? Ostrava a okolí...
Tak nevím,si připadám jag u blbejch,bezeškodnej průběh mám možná někde kolem 30 měsíců a stejně mi teď přišlo,že na tento rok i s bonusem 10% budu platit 2188 a dyž sem babě řekl,že bych přešel jinde,tag mi řekla,že smlouva se dá vypovědět jen osm týdnů před výročním dnem pojistky,tag nevím,dělá si ze mě prdel?loni sem platil měsíčně 552,teď mám platit 547,se za toho bůra pudu něgde vopít
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Tak nevím,si připadám jag u blbejch,bezeškodnej průběh mám možná někde kolem 30 měsíců a stejně mi teď přišlo,že na tento rok i s bonusem 10% budu platit 2188 a dyž sem babě řekl,že bych přešel jinde,tag mi řekla,že smlouva se dá vypovědět jen osm týdnů před výročním dnem pojistky,tag nevím,dělá si ze mě prdel?loni sem platil měsíčně 552,teď mám platit 547,se za toho bůra pudu něgde vopít
Tak to s něma ukonči tak že protočíš číslo v depozitu (za 100kč) na den a smlouvu ti zruší hned.
Pak je na tobě ke komu pujdeš, nebo se pletu Pólo??
tož tak..
Stránky: 1