Nejsi přihlášen
tohle by na masovce neproslo :-DD
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=12881
ja bych mu sebral klicky a zahodil nekam, kde je ani Monca nenajde
Re: tohle by na masovce neproslo :-DD
Loser psal:sak newada shanel nejakou vysokou travu .... jeste, ze meli posakano a trefil se rovnou na ten kurt.Jinak bych tam chodil asi jeste dneska a hledal
jo no vole v tom tichu kua jsi to chtěl trochu oživit kua..... kua mě se kolikrát taky nechce poslouchat uřvané motorky a blázny co si nedají pokoj ale tohle bylo v normě o nic nešlo a takovouhle reakci bych na téhle akci nečekal, stačí přece říct.... kua vyser se na to mě to vadí.... a hotovo, na klíč od mašiny bych si sahat rozhodně nenechal.
Blu one.... old one
misi psal:Loser psal:sak newada shanel nejakou vysokou travu .... jeste, ze meli posakano a trefil se rovnou na ten kurt.Jinak bych tam chodil asi jeste dneska a hledal
jo no vole v tom tichu kua jsi to chtěl trochu oživit kua..... kua mě se kolikrát taky nechce poslouchat uřvané motorky a blázny co si nedají pokoj ale tohle bylo v normě o nic nešlo a takovouhle reakci bych na téhle akci nečekal, stačí přece říct.... kua vyser se na to mě to vadí.... a hotovo, na klíč od mašiny bych si sahat rozhodně nenechal.
Tohle podepisuju....
Ok názor na zvuk můžeme mít každej svůj .... ale házet klíčema ...
být to někdo jinej než Loser tak mohl být zbytečnej konflikt... bych řekl....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Já tedy osobně jsem se toho neúčastnil, ale co jsem slyšel z doslechu...
Myslel jsem si, že jak se začne pít, tak se odkládají klíčky od mašin.
Zbyňku nezlob se na mě, ale měl ti je hodit do té požární nádrže pod parkovištěm.
Nebyl jsem u toho a znam to jen z vyprávění, ale už z principu se stavím na stranu těch co byli proti této akci.
Moje stanovisko, můj názor, klidně mě za něj pošlete do prdele.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Zdenák psal:misi psal:Loser psal:sak newada shanel nejakou vysokou travu .... jeste, ze meli posakano a trefil se rovnou na ten kurt.Jinak bych tam chodil asi jeste dneska a hledal
Tohle podepisuju....
Ok názor na zvuk můžeme mít každej svůj .... ale házet klíčema ...
být to někdo jinej než Loser tak mohl být zbytečnej konflikt... bych řekl....
a toto podepisuju já, na mašinu a ženskou se nesahá
Ondráš psal:Já tedy osobně jsem se toho neúčastnil, ale co jsem slyšel z doslechu...
Myslel jsem si, že jak se začne pít, tak se odkládají klíčky od mašin.
Zbyňku nezlob se na mě, ale měl ti je hodit do té požární nádrže pod parkovištěm.
Nebyl jsem u toho a znam to jen z vyprávění, ale už z principu se stavím na stranu těch co byli proti této akci.
Moje stanovisko, můj názor, klidně mě za něj pošlete do prdele.
nebyl našrot ,nejezdil po zadním, nikoho neohrožoval. kdo jel na vyjíždku s jistotou že nemá zbytkáč v žíle ? kua....
Blu one.... old one
ale tak jo, každej má rád něco jinýho. Já naháče, jinej Sko ;-) to ale přeci není důvod abych někomu sebral klíčky a někam je házel ???? Všichni jsme byli pod parou, každopádně snesl bych, kdyby to jen vypnul .... to co tam dotyčný předvedl mě pěkně nasralo a částečně i skazilo potěšení ze srazu.
Bailo psal:ale tak jo, každej má rád něco jinýho. Já naháče, jinej Sko ;-) to ale přeci není důvod abych někomu sebral klíčky a někam je házel ???? Všichni jsme byli pod parou, každopádně snesl bych, kdyby to jen vypnul .... to co tam dotyčný předvedl mě pěkně nasralo a částečně i skazilo potěšení ze srazu.
Zas to neber tak tragicky, když nejde o život...
Aspoň jsme se Loserovi zasmáli, jak tam pak šmejdil a hledal
misi psal:jennys psal:A navíc si ji sám tímhle ničí, takže mu prodloužil životnost motky o pěkných pár tisíc
ale hovno, životnost bandita zkazí jenom bouračka
No, to je taky jen, jak se to veme, Palous tu svoji jenom hodil na zem při zastavení a jakej byl o ni pak zájem
Je fakt, že to je jenom jebka
mr.BSE psal:Ondráš psal:Já tohle prostě nemám rád.
Ja tez, kdyz se pije, tak sou klicky v kapse a nevytahujou se.
ještě že jsme takoví slušnáci..... kua... já se rozhodoval mezi masofkou a turnaji v šachu... ale jsem rád že jsem se mohl takhle krásně moralizovat a zjistit kde jsou hranice. ja taky nesnáším namrdané typy jak dělají pičoviny jak jsem psal, ale lůzr nebyl najebany..... nesnáším nacistické chování.
Blu one.... old one
Bailo psal:ale tak jo, každej má rád něco jinýho. Já naháče, jinej Sko ;-) to ale přeci není důvod abych někomu sebral klíčky a někam je házel ???? Všichni jsme byli pod parou, každopádně snesl bych, kdyby to jen vypnul .... to co tam dotyčný předvedl mě pěkně nasralo a částečně i skazilo potěšení ze srazu.
Podepisuju...
Zároveň taky Zdenákův názor...
Zbytek raději bez komentáře
PURE NAKED BIKE!
Myslim že když někomu škubne ve škéci a chce na chvilku pustit lišky z laufu tak na tom nejni nic špatnýho, hlavně když je to motomasofka
Newada: než začneš dělat hrdinu kostěji tak se zamysli, ač nerad tak tentokrát posílám jednoho velkýho (brát a zahazovat někomu klíče je fakt hodně ubohý), bejt to asi někdo jinej tak dostaneš po tlamě
to jebu
ja uz bych to zde moc nerozmazaval.
Sralo me, ze je tam takova jakasi komorni atmosfera, zadna poradna hudba, kde bych mohl harapesit a tak jsem vas chtel trosku zvednout z lavicek a ukazat vam, jaka jsem (coz se v podstate i povedlo - ikdyz to bylo tak trochu z opacnyho duvodu). Vsem, ktere to popudilo, se omlouvam a slibuju, ze priste budu radsi vic pit.
Tak a podte se radsi bavit o tom, kdo tam bodnul tu brejlatou sefku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
jennys psal:Ondráš psal:jennys psal:Všechno zapřu
Hale, ale on to ví... On věděl všechno. I to na co jsem se nedokázal zeptat.
No jo, ale to funguje jen s určitou (vysokou) hladinou
Myslíš jako když, te nevím v které hřed od Cimrrmanna to bylo, museli rozhycovat pec.
Ondráš psal:jennys psal:Ondráš psal:
Hale, ale on to ví... On věděl všechno. I to na co jsem se nedokázal zeptat.No jo, ale to funguje jen s určitou (vysokou) hladinou
Myslíš jako když, te nevím v které hřed od Cimrrmanna to bylo, museli rozhycovat pec.
Myslíš Posel z Liptákova, že jo, no tak tak nějak
Loser psal:ja uz bych to zde moc nerozmazaval.
Sralo me, ze je tam takova jakasi komorni atmosfera, zadna poradna hudba, kde bych mohl harapesit a tak jsem vas chtel trosku zvednout z lavicek a ukazat vam, jaka jsem (coz se v podstate i povedlo - ikdyz to bylo tak trochu z opacnyho duvodu). Vsem, ktere to popudilo, se omlouvam a slibuju, ze priste budu radsi vic pit.
Tak a podte se radsi bavit o tom, kdo tam bodnul tu brejlatou sefku
vogo lůzr to chceš říct, že to držkatou šéfku tam někdo bodal?
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Loser psal:ja uz bych to zde moc nerozmazaval.
Tak a podte se radsi bavit o tom, kdo tam bodnul tu brejlatou sefkuvogo lůzr to chceš říct, že to držkatou šéfku tam někdo bodal?
Se tam dušovala, že dělá v hospodě 15 let a že ji nemůže nic překvapit... Tak jí holt někdo překvapil.
No co...jeden rve do misy, druhej turuje studenou motorku a zatim co treti beha po hotelu a kontroluje bobry, tak ctvrtej vojede barmanku...kratkej vycuc z masofky
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
misi psal:ještě že jsme takoví slušnáci..... kua... já se rozhodoval mezi masofkou a turnaji v šachu... ale jsem rád že jsem se mohl takhle krásně moralizovat a zjistit kde jsou hranice. ja taky nesnáším namrdané typy jak dělají pičoviny jak jsem psal, ale lůzr nebyl najebany..... nesnáším nacistické chování.
Psal sem to tobe nebo Loserovi?
Psal sem, ze kdyz se pije, tak se nejezdi, tak vychladni.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:misi psal:ještě že jsme takoví slušnáci..... kua... já se rozhodoval mezi masofkou a turnaji v šachu... ale jsem rád že jsem se mohl takhle krásně moralizovat a zjistit kde jsou hranice. ja taky nesnáším namrdané typy jak dělají pičoviny jak jsem psal, ale lůzr nebyl najebany..... nesnáším nacistické chování.
už jsem vychladnul...
luzur nejezdil
Blu one.... old one
mr.BSE psal:misi psal:ještě že jsme takoví slušnáci..... kua... já se rozhodoval mezi masofkou a turnaji v šachu... ale jsem rád že jsem se mohl takhle krásně moralizovat a zjistit kde jsou hranice. ja taky nesnáším namrdané typy jak dělají pičoviny jak jsem psal, ale lůzr nebyl najebany..... nesnáším nacistické chování.
ja nevim, ale tvuj nazor jsme taky respektovali, tak proc nenechas misiho rict si sve ?
Myšák psal:No co...jeden rve do misy, druhej turuje studenou motorku a zatim co treti beha po hotelu a kontroluje bobry, tak ctvrtej vojede barmanku...kratkej vycuc z masofky
tomu rikam REKAPITULACE !!!! RESPECT!
psal jsi to ondrašvi
Blu one.... old one
Bailo psal:mr.BSE psal:misi psal:ještě že jsme takoví slušnáci..... kua... já se rozhodoval mezi masofkou a turnaji v šachu... ale jsem rád že jsem se mohl takhle krásně moralizovat a zjistit kde jsou hranice. ja taky nesnáším namrdané typy jak dělají pičoviny jak jsem psal, ale lůzr nebyl najebany..... nesnáším nacistické chování.
Psal sem, ze kdyz se pije, tak se nejezdi, tak vychladni.ja nevim, ale tvuj nazor jsme taky respektovali, tak proc nenechas misiho rict si sve ?
no protože je to šílená kráva
to jebu
Klííííd. Máme na to každej svůj pohled. My tůristi jsem holt nějaký usedlejší.
misi psal:mr.BSE psal:misi psal:ještě že jsme takoví slušnáci..... kua... já se rozhodoval mezi masofkou a turnaji v šachu... ale jsem rád že jsem se mohl takhle krásně moralizovat a zjistit kde jsou hranice. ja taky nesnáším namrdané typy jak dělají pičoviny jak jsem psal, ale lůzr nebyl najebany..... nesnáším nacistické chování.
Psal sem, ze kdyz se pije, tak se nejezdi, tak vychladni.psal jsi to ondrašvi
no tak
Second Class Citizen
1130 Café Racer
misi psal:Loser psal:rek bych, ze dotycny si to bud nepamatuje nebo nema zajem o prozrazeni
Ale co kua... dyd to byla taka vesela borka,.,.,.,.,. když jsem byl nejvic tak si ze mě dělala srandu....
ty jsi teda ale fajnšmekr
Mour psal:Kdo je asi všude???
tak to nevím jestli by se pouštěl do podobný akce,no měl jsem svůj tajný tip,ale ten to teda prý nebyl,ale on to někdo odhalí
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
bazik psal:Ondráš psal:Tak zatím tu o tom ví asi nejvíc ten, co to tu nadhodil.
Losere, odkud to vůbec máš?No, uzavřel bych to tím, že dotyčný by asi nebyl dvakrát rád, kdyby se to provalilo.
Respektuji.
Ondráš psal:Tak zatím tu o tom ví asi nejvíc ten, co to tu nadhodil.
Losere, odkud to vůbec máš?
ja nevim ... me to jen tak napadlo, kdyz nekdo psal, ze v sobotu v noci uz byla sefka nejaka hodnejsi a ze ji nekdo musel neco udelat ... tak jsem si rikal, ze ji ho tam asi nekdo soupnul
Loser psal:Ondráš psal:Tak zatím tu o tom ví asi nejvíc ten, co to tu nadhodil.
Losere, odkud to vůbec máš?ja nevim ... me to jen tak napadlo, kdyz nekdo psal, ze v sobotu v noci uz byla sefka nejaka hodnejsi a ze ji nekdo musel neco udelat ... tak jsem si rikal, ze ji ho tam asi nekdo soupnul
Nechci nikoho urazit, ale asi nic moc výkon nepředvedl, protože, jí ten úsměv vydržel asi dvě hoďky a pak už zase byla jak ten hafan vzadu.
Bailo psal:já byl tak nachcanej, že bych jí ho taky půjčil .... jenže kdykoliv sem se tam dostal, jediné co ze mě vypadlo bylo "pivo .... ven"
jen aby
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
kua jsem byl krmit kapry a zjistil jsem že žerou i koblihy s marmeládou..... šli i po banánu co jsem tam tak na zkoušku hodil...... (máme tu požární tunku s pár kapry...)
ted žeru meloun tak to asi taky prubnu.... kua neni možne.... možna si ho daji amuři....
jo a teda kdo šukal tu borku ?
Blu one.... old one
misi psal:kua jsem byl krmit kapry a zjistil jsem že žerou i koblihy s marmeládou..... šli i po banánu co jsem tam tak na zkoušku hodil...... (máme tu požární tunku s pár kapry...)
ted žeru meloun tak to asi taky prubnu.... kua neni možne.... možna si ho daji amuři....
jo a teda kdo šukal tu borku ?
jak to tak vypadá, tak se šla šukat sama, proto za dvě hodiny bylo po úsměvu
Bailo psal:ten byl všude ! sem ho v noci na sobotu slyšel vrčet za stanem ... nebo to chrapal misi, protože to šlo od lesa
,Nihil est ab omni parte beatum - Není nic, co by mělo jen příjemné stránky.
Blu one.... old one
misi psal:Bailo psal:ten byl všude ! sem ho v noci na sobotu slyšel vrčet za stanem ... nebo to chrapal misi, protože to šlo od lesa
,Nihil est ab omni parte beatum - Není nic, co by mělo jen příjemné stránky.
nooo, teď seš moudrej. A když si sháněl něco do papírku, byl si bezradnej
Že by ji nakonec ojel ten pes ?
No i to se může přihodit není-liž pravda, no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
misi psal:petromila psal:hele, nekdo tu nadhodil, ze vedouci byla nejaka klidnejsi a usmevavejsi v sobotu...... to bude asi tim, ze si dala "skvele kolacky" .....
AHOJ paní vedoucí ...
já nejsem vedoucí....
petromila psal:misi psal:petromila psal:hele, nekdo tu nadhodil, ze vedouci byla nejaka klidnejsi a usmevavejsi v sobotu...... to bude asi tim, ze si dala "skvele kolacky" .....
AHOJ paní vedoucí ...
já nejsem vedoucí....
no ale chtěla bys být
petromila psal:misi psal:petromila psal:hele, nekdo tu nadhodil, ze vedouci byla nejaka klidnejsi a usmevavejsi v sobotu...... to bude asi tim, ze si dala "skvele kolacky" .....
AHOJ paní vedoucí ...
já nejsem vedoucí....
A která tedy?
AHOJ paní vedoucí ...
já nejsem vedoucí....
tak se přiznej, kdo tě o víkendu vojel??
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ja vim, ktera to je ... to je ta, co ji ten rotvik rafnul v sobotu rano do zadku .... vecer dolozim fotkama ... jen skoda, ze jsem nestihl nafotit i to jak po ni skocil. Jsem na to jen udivene cucel a cekal, co se stane. Nastesti mela celkem rychly nohy ... ale ne zas tak rychly
Borák psal:takže šéfku šukal pes
ale zas tak dobrej nebyl a šel na voheň
a na vohni zas dobrej byl....
tak kuwa teď f tom mám guláš
Ne do guláše ho nedali. Prase z něj udělali.
Loser psal:ja vim, ktera to je ... to je ta, co ji ten rotvik rafnul v sobotu rano do zadku .... vecer dolozim fotkama ... jen skoda, ze jsem nestihl nafotit i to jak po ni skocil. Jsem na to jen udivene cucel a cekal, co se stane. Nastesti mela celkem rychly nohy ... ale ne zas tak rychly
paparazzi
Bailo psal:Bailo psal:mehari psal:kuwa ještě že sem tam nebyl
Mehariho sralo to prase, tak udil na schodech
kua, to byl večer před tím ... co si tam teda udil ? A bacha na meteorologický balonky
bacha na chrochtavou zrzuli .... ten maraton v chrochtání mě budí ze snů ještě dnes...
Blu one.... old one
misi psal:Bailo psal:zrzule psal:ale prosim tě......sám jsi byl na šrot a tohle víš jen z vyprávění
já si myslím, že to jsou jen pomluvy
kdo to tam s ní chrochtal ? ... nebo jí spíš rozchrochtával ?
Nevzpomínám si....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Stránky: 1 2