Nejsi přihlášen
Sko v technicaku a Nkovej VIN
Kdyz jsem kupoval svoji Nkovou bandasku, tak jsem se nejak smiril s tim, ze v technicaku je uvedeny Sko. Proste to nekdo krapnul a udelal z toho nahotinu. V pohode, mel jsem sebou technika a ten zkontroloval kazdej sroubek a skrabanec, projel to atp. Dnes jsem tu na strankach jen tak pro zajimavost koukal na tabulku s VINama a zjistil jsem ze i v papirech mam Nkovej VIN. Nenapada vas nekoho, jak tohle vznikne?
Jinak je to rok 01 dovezenj do CR v roce 02.
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Re: Sko v technicaku a Nkovej VIN
přece není možné,aby pokud to někdo dával do kupy,tak i když z toho udělal N - ko tak aby se tím měnil vin ten je přece danej štítkem a mnoho lidí co jsem postřehl z diskuse to i předělávalo,takže to nebude problém,leda že by to vadilo jen tobě jako psaná věc,že máš v tp s-ko a skutečnost n-ko
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
no tak když dáš jinej rám tak k němu máš asi papíry,nebo snad použiješ ty původní,ale myslel jsem to spíš jako z estetiky že mu vadí ,že má v papírech s-ko a ve skutečnosti n-ko![]()
Jako nehodlam to resit. Spis me zajima jak to vznikne. Jako ze z Ska udela nekdo Nko a jeste u toho i prehodi ram? A to na zaklade toho udelaji novej technicak? Ja myslel, ze by tam napsali jen zmenu.
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
kryskak psal:Otazkou je kdo v tom ma ten bordel.
No bordel v tom maju policajti a uradnici. Skus sa vzit do koze 45rocnej pracovnicky uradu, ked vidi v papieroch N-ko alebo S-ko.
eniki-beniki-kliki-beee ![]()
Mne tam napisali hmotnost 227kg, pricom by mala byt 204kg a ja som ju do ziadosti aj tak uviedol. Lenze mudra pani videla v nem. technicaku 227, tak mi to tam jebla ![]()
| 
					Banditatom (Člen) 19.05.2008 20:56:09 Offline  | 
kámoš měl ninju s provozní hmotností 904kg s tažným a jám mám v cliu v malem tp napaný výkon 400kw
  místo 40kw
hold někdy se jim hold nezadaří![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
| 
					Banditatom (Člen) 19.05.2008 21:05:58 Offline  | 
Ziki psal:Banditatom psal:kámoš měl ninju s provozní hmotností 904kg s tažným a jám mám v cliu v malem tp napaný výkon 400kw
místo 40kw
hold někdy se jim hold nezadaříTo by se to clio asi rozpadlo
no ty voe motor by šel před kastlí s desetiminutovým náskokem![]()
![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
kamošovi napsali takhle do kolonky maximální rychlost,rozvor a na STK,pak zněl dotaz,jestli to je raketa![]()
jinak asi je velmi pravděpodobné,že je chyba jen na úřadě,ale raději bych to neřešil,bo by mohli chtít nějaké ověřování ![]()
Stránky: 1