Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 20.05.2008 14:58:36 Offline |
Re: Pátek 23.5. pivko Praha
Peťa psal:Vím že je teprv úterý ale tak předběžně zjišťuju, zajdem někam?
Jestli na piFko v Praglu, tak asi by mohlo bejt dobry toto
http://www.incheba.cz/main.php?pageid=9 … nt_id=8947
Takovejch druhu piva
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Peťa psal:Vím že je teprv úterý ale tak předběžně zjišťuju, zajdem někam?
Takovejch druhu piva
No nevypadalo to špatně... ale... dát 120 vlezný to beru ale jedno pivko za 39kč? Za to mám lahvovejch basu...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
nicola.foxx (Člen) 20.05.2008 15:23:29 Offline |
Peťa psal:nicola.foxx psal:Peťa psal:Vím že je teprv úterý ale tak předběžně zjišťuju, zajdem někam?
Takovejch druhu pivaNo nevypadalo to špatně... ale... dát 120 vlezný to beru ale jedno pivko za 39kč? Za to mám lahvovejch basu...
Penez lezi vsude jako sracek. A tahle akce je jednou za rok, tak proc ne.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 20.05.2008 17:27:00 Offline |
já slavím narozeniny s kamarada ze strední.... takze se bud pak pripojím, nebo se můžete připojit vy... to se jeste domluvime....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:já slavím narozeniny s kamarada ze strední.... takze se bud pak pripojím, nebo se můžete připojit vy... to se jeste domluvime....
nechtels to nahodou slavit uz na srazu?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Progear 650 (Člen) 20.05.2008 18:15:16 Offline |
Loser psal:Progear 650 psal:já slavím narozeniny s kamarada ze strední.... takze se bud pak pripojím, nebo se můžete připojit vy... to se jeste domluvime....
s nima nee, tohle je dlouho dopredu naplanovany....
no a na srazu jsem chtel, ale nemel sem naladu....
nicmene v patek to tak nejak muzem pojmout, jestli se nakonec uvidime...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Loser psal:Progear 650 psal:já slavím narozeniny s kamarada ze strední.... takze se bud pak pripojím, nebo se můžete připojit vy... to se jeste domluvime....
s nima nee, tohle je dlouho dopredu naplanovany....
no a na srazu jsem chtel, ale nemel sem naladu....
nicmene v patek to tak nejak muzem pojmout, jestli se nakonec uvidime...
Platíš?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 psal:já slavím narozeniny s kamarada ze strední.... takze se bud pak pripojím, nebo se můžete připojit vy... to se jeste domluvime....
A kde ty to slavíš? Zatím se tady nikdo k ničemu nemá tak že bych se třeba vtírla tam...?
Progear 650 (Člen) 21.05.2008 13:07:55 Offline |
Peťa psal:Progear 650 psal:já slavím narozeniny s kamarada ze strední.... takze se bud pak pripojím, nebo se můžete připojit vy... to se jeste domluvime....
A kde ty to slavíš? Zatím se tady nikdo k ničemu nemá tak že bych se třeba vtírla tam...?
to Ondra: jsem student
to Peta: klidne, kdyz pujdes Ty, Ondra a treba Zbyna tak klidně, je to myšleno tak, že pár kamarádu můžu vzít sebou.... jo a bude to na Budějárně.... spát se dá u mě.... případně u Jirky na Budce, to se ještě dohodnem...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Peťa psal:Progear 650 psal:já slavím narozeniny s kamarada ze strední.... takze se bud pak pripojím, nebo se můžete připojit vy... to se jeste domluvime....
to Peta: klidne, kdyz pujdes Ty, Ondra a treba Zbyna tak klidně, je to myšleno tak, že pár kamarádu můžu vzít sebou.... jo a bude to na Budějárně.... spát se dá u mě.... případně u Jirky na Budce, to se ještě dohodnem...
Je kde zaparkovat moto?
Progear 650 (Člen) 21.05.2008 13:28:54 Offline |
Loser psal:Ondráš psal:Je kde zaparkovat moto?
u nas v garazi
no bezva, a je to domluvený
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Loser psal:nemam,ale jedna se tam jeste vleze ...
pokud s tim teda bude Kuba souhlasit
Mě šlo o to, abych nemusel přes celou prahu... To si jí můžu nechat na Petřinách ve svojí podzemní klimatizované garáži s ručním mytím a budu to mít jen jednu cestu. Jem právě myslel na tý Budějárně...
Nebo alespoň kde zaparkovat abych na ní mohl potom odjet...
Progear 650 (Člen) 21.05.2008 14:16:07 Offline |
tak se kluci domluvte klidně můžeš jít taky Rádo...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:Bailo psal:ono není v Praze kam jít na pivo ?
Jinak jsem dnes cestou ze školy zahlédl, že na Albertově je v pátek obsluha nahoře bez.
asi sem divnej, ale nemám rád, když mi v pivu máchaj cecky ) pokud zařídíš, abych měl pěnu netknutou, hlasuji pro Albertov
Ondráš psal:Bailo psal:ono není v Praze kam jít na pivo ?
Jinak jsem dnes cestou ze školy zahlédl, že na Albertově je v pátek obsluha nahoře bez.
loser jsi kuli tobě wolizne bradavku to by ti mohlo stačit ne
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Bailo psal:Ondráš psal:Bailo psal:ono není v Praze kam jít na pivo ?
asi sem divnej, ale nemám rád, když mi v pivu máchaj cecky ) pokud zařídíš, abych měl pěnu netknutou, hlasuji pro Albertov
Prej budou lehce překryté...
Bandit 650A psal:Ondráš psal:Bailo psal:ono není v Praze kam jít na pivo ?
loser jsi kuli tobě wolizne bradavku to by ti mohlo stačit ne
loserovi bych to prominul ale pokud by mi v tom pivu máchal něco jinýho ....
K.a.s.y.m. (Člen) 21.05.2008 15:21:21 Offline |
Progear 650 psal:Peťa psal:Progear 650 psal:já slavím narozeniny s kamarada ze strední.... takze se bud pak pripojím, nebo se můžete připojit vy... to se jeste domluvime....
teda jako neuraž se,ale když vidím jak vcelku v pohodě financuješ moto a jiné věci okolo ní tak mi tyhle slova vhánějí úsměv do tváře.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:Peťa psal:A kde ty to slavíš? Zatím se tady nikdo k ničemu nemá tak že bych se třeba vtírla tam...?
teda jako neuraž se,ale když vidím jak vcelku v pohodě financuješ moto a jiné věci okolo ní tak mi tyhle slova vhánějí úsměv do tváře.
A ještě s tím jezdí pilu, takže se to nebojí rozflákat...
Progear 650 (Člen) 21.05.2008 15:27:05 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:Peťa psal:
A kde ty to slavíš? Zatím se tady nikdo k ničemu nemá tak že bych se třeba vtírla tam...?to Ondra: jsem student
No víš, student jsem. Mám určitej rozpočet na měsíc, do kterého se musím vejít. Tak asi tak... Případné další výdaje jsou spojené většinou jen s něčím jako třeba narozky a tak...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.05.2008 15:28:16 Offline |
Bodlinka psal:myslim (tusim), ze to neni jen z jeho penezky...
tak to už není až tak podstatný kdo to platí,ale přístup k ním má....jinak samo nic ve zlym.
K.a.s.y.m. psal:Bodlinka psal:myslim (tusim), ze to neni jen z jeho penezky...
tak to už není až tak podstatný kdo to platí,ale přístup k ním má....jinak samo nic ve zlym.
seš ale rejpal :-d si to prostě umí zařídit
Život je boj-mašina je nej!!!
Loser psal:tak sup do zemana na slivovicky .... schvalne, jestli me trumfne v outrate (3500 cista ruka)
tak to je ten plan na vikend, na ktery sis vcera nemohl vzpomenout???
A máš průser...
Ondráš psal:Bodlinka psal:Loser psal:tak sup do zemana na slivovicky .... schvalne, jestli me trumfne v outrate (3500 cista ruka)
A máš průser...
hovno pruser... deravou pamet!!
tak to je ten plan na vikend, na ktery sis vcera nemohl vzpomenout???A máš průser...
hovno pruser... deravou pamet!!
kdyz hovno a deravou v jedne vete, tak pak jedne deravou prdel
K.a.s.y.m. (Člen) 21.05.2008 15:41:35 Offline |
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:
to Ondra: jsem studentteda jako neuraž se,ale když vidím jak vcelku v pohodě financuješ moto a jiné věci okolo ní tak mi tyhle slova vhánějí úsměv do tváře.
No víš, student jsem. Mám určitej rozpočet na měsíc, do kterého se musím vejít. Tak asi tak... Případné další výdaje jsou spojené většinou jen s něčím jako třeba narozky a tak...
Jasně to chápu....asi to beru ze svýho pohledu kdy jsem na VŠ jezdil na starý Jawce a v křivákovy po tatíkovi
no nic jdu k zubaři.
K.a.s.y.m. psal:Jasně to chápu....asi to beru ze svýho pohledu kdy jsem na VŠ jezdil na starý Jawce a v křivákovy po tatíkovi
jina doba
Progear 650 (Člen) 21.05.2008 15:51:58 Offline |
to Kasym: je holt asi jiná doba no...
to Kukii: sikovnej?, to já sem ....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 21.05.2008 15:57:11 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:to Kasym: je holt asi jiná doba no...
to Kukii: sikovnej?, to já sem ....Asi umíš s tou kouzelnou hůlkou dobře čarovat...
JJ, to si piš... v sobotu u vás na zábavě Ti to můžu předvést...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Ondráš psal:Progear 650 psal:to Kasym: je holt asi jiná doba no...
to Kukii: sikovnej?, to já sem ....Asi umíš s tou kouzelnou hůlkou dobře čarovat...
JJ, to si piš... v sobotu u vás na zábavě Ti to můžu předvést...
Jen abys nedostal od někoho přes hubu a přes hůlku až mu vlezeš do zelí.
Já možná budu muset ještě něco odehrát i na tý zábavě, takže asi nebudu 100% času k dispozici.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.05.2008 18:41:02 Offline |
myslím,že v ZOO by měli extra bydlení pro žirafu.......ale jestli i pro Žirafku to netuším
Progear 650 (Člen) 21.05.2008 19:09:44 Offline |
K.a.s.y.m. psal:myslím,že v ZOO by měli extra bydlení pro žirafu.......ale jestli i pro Žirafku to netuším
hospoda na Budějárně.... spaní pro žirafku zajistím osobně
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.05.2008 19:11:08 Offline |
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:myslím,že v ZOO by měli extra bydlení pro žirafu.......ale jestli i pro Žirafku to netuším
tam jsem taky nikdy nebyl a pokud jo tak to nevim
Progear 650 (Člen) 21.05.2008 19:14:23 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:myslím,že v ZOO by měli extra bydlení pro žirafu.......ale jestli i pro Žirafku to netuším
tam jsem taky nikdy nebyl a pokud jo tak to nevim
no tak to se máš... já ztrátou paměti moc netrpím.... dřív se a hned všechno zase vím.... teda většinou....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.05.2008 19:23:58 Offline |
Jako fakt netuším kde to je....do Prahy jezdím spíš náhodou a to vždy kolem václaváku.Jinam jsem se dostal spíš výjmečně.....jo málem bych zapomněl....v Praze jsem ještě nechlastal takže výpadek paměti v důsledku se ještě nekonal.
Tak už jsem zjistila kde to je, je to hospoda Na Zelené lišce, je to hnedka u VOŠISU (tam jsem dělala tu svojí vejšku brácho ) a kdo tam netrefí tak můžem dát sraz u metra. Honza je tam od 18hod...Takže jak se vám to hodí pánové?
Peťa psal:Tak už jsem zjistila kde to je, je to hospoda Na Zelené lišce, je to hnedka u VOŠISU (tam jsem dělala tu svojí vejšku brácho ) a kdo tam netrefí tak můžem dát sraz u metra. Honza je tam od 18hod...Takže jak se vám to hodí pánové?
Na Zelené lišce... Znám. Sice jsem vevnitř nebyl, ale fotil jsem ji pro kamaráda, který se jmenuje Liška a má rád zelenou.
Jo a myslím, že tam i vaří. Kdo se bude dopravovat motorizovaně může se mnou.
Progear 650 (Člen) 22.05.2008 13:23:36 Offline |
JJ, jídlo a hlavně ceny jsou tam ok.... Tuším, že rum je za 18 korunek...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.05.2008 13:33:41 Offline |
Loser psal:sem tam byl parkrat na vobede a teda jako nevim .... asi budu hodnej kluk a zleju se doma
a co se Ti tam nelíbilo? pivko mi tam teda chutná moc....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Loser psal:sem tam byl parkrat na vobede a teda jako nevim .... asi budu hodnej kluk a zleju se doma
a co se Ti tam nelíbilo? pivko mi tam teda chutná moc....
citlivka počkej ještě ho potahnem domu
Ondráš psal:Loser psal:proste se mi to tam nejak nelibi.
A jak tady takhle vseci ste, tak vam prisaham, ze me tam zitra neuviditeCítíš se zdráv?
ve stoprocentni kondici
Nechce se mi vlákno číst od začátku až do konce - takže jen z názvu přebírám, že se v pátek někam má jít...
Chci vám navrhnout trochu změnu. Neb má bejt hezky, žádná zima, žádnej deštík a tak sme si s Mončou řikali, co raději zajít někam na zahrádku na dobrou Plzničku?
Předminulej tejden sme jednu takovou zahrádečku navštívili a bylo to tam fakt fajn. Je to kousek od stanice tramvaje Klamovka (třetí stanice tramvají 4, 7, 9, 10 od Anděla a nebo busem 123, 130, 167, 217 hned následující stanice od Anděla), je to v parku, takže žádný auta, tramvaje, a pokud někdo má psíka, tak ho klidně může vzít s sebou neb tam má dostatek prostoru pro pobíhání a blbnutí.
Chápu, že je to pro někoho docela z ruky nebo se mu nechce cestovat MHD, ale zase sem si řikal, proč trčet v zavřený hospě, když můžem bejt venku.
Nebudu sem zatim dávat žádný mapky, infa, fotky atd. počkám, jestli by byl zájem.
Každopádně já bych na pivko zašel, ale určitě se mi nechce někam do centra.
Toť můj návrh a teď se do mě pusťte
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Nechce se mi vlákno číst od začátku až do konce - takže jen z názvu přebírám, že se v pátek někam má jít...
Chci vám navrhnout trochu změnu. Neb má bejt hezky, žádná zima, žádnej deštík a tak sme si s Mončou řikali, co raději zajít někam na zahrádku na dobrou Plzničku?
Předminulej tejden sme jednu takovou zahrádečku navštívili a bylo to tam fakt fajn. Je to kousek od stanice tramvaje Klamovka (třetí stanice tramvají 4, 7, 9, 10 od Anděla a nebo busem 123, 130, 167, 217 hned následující stanice od Anděla), je to v parku, takže žádný auta, tramvaje, a pokud někdo má psíka, tak ho klidně může vzít s sebou neb tam má dostatek prostoru pro pobíhání a blbnutí.
Chápu, že je to pro někoho docela z ruky nebo se mu nechce cestovat MHD, ale zase sem si řikal, proč trčet v zavřený hospě, když můžem bejt venku.
Nebudu sem zatim dávat žádný mapky, infa, fotky atd. počkám, jestli by byl zájem.
Každopádně já bych na pivko zašel, ale určitě se mi nechce někam do centra.
Toť můj návrh a teď se do mě pusťte
tak my s Jancou jsme urcite pro
Tak tady jsou detaily:
odkaz na mapu:
http://www.mapy.cz/#x=132996480@y=135892288@z=14@mm=ZP
Mapa s vyznačením zahrádky:
Odkaz na objekt:
http://www.sokolkosire.cz/web/intro.html
...nelekejte se, že sem dávám odkaz na tělocvičnu, ale v tom areálu je sportoviště a nikde sem nenašel odkaz přímo na hospůdku...
Navrhuju sejít se v zakreslené hospůdce okolo 19h.
Pokud to jen trochu půjde, zkusím zarezervovat nějaký místečka venku na zahrádce...
Těším se na všechny co dorazí
spidys psal:...a pokud někdo má psíka, tak ho klidně může vzít s sebou neb tam má dostatek prostoru pro pobíhání a blbnutí....
a můžu vzít kočku?
Vypadá to dobře, mě je to v celku jedno kam se mám z Kladna dopravit, takže já jsem pro
Ondráš psal:A co moto? kam si jí dám?
Jak psal Loser - buď jí můžeš dát k nám do garáže a nebo se dá dojet na moto až před hospůdku, když bys nechtěl dávat a
Minule když sme tam byli s Mončou, tak tam někdo parkoval před hospůdkou s autem.
Loser psal:Ondras: kdyby neco, tak ja jsem dneska v praci na moto, takze se muzeme domluvit a v nejakou hodinu se nekde sejit, sjet do garaze a pak jit na
Já jsem v práci taky na moto. Mám novou gumu (skoro jak kdybych měl novou motorku), ale tady v Modřanech to vypadá na chcavec... Kdybych jel na moto, tak pojedu až tam, kdyby pěšky, tak bus, ale já budu muset ještě z Progearem nějak se domluvit na sobotu, respektive neděli.
Tak změna. Stačí, když budu doma, až odpoledne, takže do hospody jdu.
Jen teda musím stihnout toho Progeara a Ještě bych měl zajet do Černošic na jednu akci se ukázat... Pak bych přijel na zahrádku. Předpokládám tak kolem deváté. Nevím jestli na moto... Uvidím jak budu stíhat. Popřípadě upravím program.
škardík psal:Hele na tuhle hospůdku už sem taky párkrát koukal z busu. asi se stavím podívat;)
Hale ale na Strahov to máš dokopce. Abys pak neříkal Jujky, jak já se dostanu domu.
A nebo mimo dlaždiček umíš spát i na lavičkách?
Progear 650 (Člen) 23.05.2008 13:10:38 Offline |
Bodlinka psal:citim v kostech, ze to bude dlouhy a velice zajimavy vecer
i já mám takovej pocit... právě sem se dozvěděl, že jestli dneska nepůjdu na šrot, tak zklamu kolektiv....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Bodlinka psal:citim v kostech, ze to bude dlouhy a velice zajimavy vecer
i já mám takovej pocit... právě sem se dozvěděl, že jestli dneska nepůjdu na šrot, tak zklamu kolektiv....
..to zas bude v alejích nablito
Progear 650 (Člen) 23.05.2008 13:14:07 Offline |
no a neuděláš nic....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:škardík psal:Hele na tuhle hospůdku už sem taky párkrát koukal z busu. asi se stavím podívat;)
Hale ale na Strahov to máš dokopce. Abys pak neříkal Jujky, jak já se dostanu domu.
A nebo mimo dlaždiček umíš spát i na lavičkách?
Voe řek sem kouknout
viz avatar:)
škardík psal:Ondráš psal:škardík psal:Hele na tuhle hospůdku už sem taky párkrát koukal z busu. asi se stavím podívat;)
A nebo mimo dlaždiček umíš spát i na lavičkách?Voe řek sem kouknout
Jako Kelly... Jen procházím...
Dáš si tutam jedno desetipivo a půjdeš...
Progear 650 (Člen) 23.05.2008 14:01:54 Offline |
Bandit 650A psal:a v kolik se tam sejdem..
já tam budu od 6, na Budejarne, Na Lisce....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Loser psal:Skarda: jestli bude chcat, tak pujdeme mozna nekam jinam ... dame jeste echo. A co zrzule - ta rikala, ze jde na pivo s tebou, ne? Tak ji dam kdyztak echo taky
Hele jestli bude pršet tak se tam dá sedět i uvnitř... já chci taky echo ať vím kam jít teda...
Ondráš psal:škardík psal:Ondráš psal:
A nebo mimo dlaždiček umíš spát i na lavičkách?Voe řek sem kouknout
Dáš si tutam jedno desetipivo a půjdeš...
ee. vyzvedávam v 10 paní na zličíně a budem dělat lásku
viz avatar:)
škardík psal:Ondráš psal:škardík psal:Voe řek sem kouknout
Dáš si tutam jedno desetipivo a půjdeš...ee. vyzvedávam v 10 paní na zličíně a budem dělat lásku
Jujky...
Stránky: 1