Nejsi přihlášen
Re: Černovláska z Masovky
syky psal:Zdravice, na masovce byla moc pěkná černovláska s trochu výrazným nosem. Znáte jí někdo? Ptám se jen tak čistě ze zvědavosti. Díky za pomoc při pátrání.
Při troše fantazie by mohla vypadat nějak takhle:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /lilie.jpg
Já si všim akorát černovlásky s výrazně malou hlavou
viz avatar:)
škardík psal:syky psal:Zdravice, na masovce byla moc pěkná černovláska s trochu výrazným nosem. Znáte jí někdo? Ptám se jen tak čistě ze zvědavosti. Díky za pomoc při pátrání.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /lilie.jpgJá si všim akorát černovlásky s výrazně malou hlavou
U tebe se divím že si v tý rychlosti vůbec něčeho všimneš...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:Možná tahle??? (vlevo)
ale třeba tu fantazii mám moc velkou...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ak/ona.jpg
To asi nebude ona ... Není to náhodou taková vyšší slečna, metalačka?
Never drive faster
than your guardian angel can fly!
Progear 650 (Člen) 20.05.2008 17:23:48 Offline |
to bude ta, co tam byla s Melounem
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2008 17:25:27 Offline |
administrátor se ptá kde najde fotky předpokládám ,že to byl vtip
to Loser:neříkl jsi ,že jedete na sraz každej na vlastní triko?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:administrátor se ptá kde najde fotky předpokládám ,že to byl vtip
to Loser:neříkl jsi ,že jedete na sraz každej na vlastní triko?
no to jo...ale po srazu uz jsme zasejc voba v jednom triku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2008 17:29:40 Offline |
Loser psal:K.a.s.y.m. psal:administrátor se ptá kde najde fotky předpokládám ,že to byl vtip
to Loser:neříkl jsi ,že jedete na sraz každej na vlastní triko?no to jo...ale po srazu uz jsme zasejc voba v jednom triku
Zdenák psal:tak druhej pokus... co ta uprostřed má teda kratší nos, nemá ani dklouhý vlasy
a vlastně to není ani žena....
Zkus projít fotky ze srazu to bude rychlejší......
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … k/ona1.jpg
A co ta ve spodní řadě vlevo? kdo to je nějak sem na srazu nepostřehl jméno...
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2008 18:08:57 Offline |
Baltazar psal:Je tady snad nějaká seznamka či co???
Mě se stejně nejvíc líbil ten "zajíček" uprostřed.
Jen nevím co by tomu řekla soudružka
to bude mít Pavel radost jen nevím jestli bude tvoje city opětovat
syky psal:Zdravice, na masovce byla moc pěkná černovláska s trochu výrazným nosem. Znáte jí někdo? Ptám se jen tak čistě ze zvědavosti. Díky za pomoc při pátrání.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /lilie.jpg
Ty SYKY nechci ranit tvé city, ale je hodně podobná tvý bejvalce
to už chceš zase přezouvat ty boty???
The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2008 18:15:27 Offline |
Fik-B6S psal:Zdenák psal:tak druhej pokus... co ta uprostřed má teda kratší nos, nemá ani dklouhý vlasy
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … k/ona1.jpgA co ta ve spodní řadě vlevo? kdo to je nějak sem na srazu nepostřehl jméno...
Šárka
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2008 18:16:01 Offline |
Zdenák psal:Bude...
Akorát bude Baltazarovi tak do pasu....
to je taky pravda..
K.a.s.y.m. psal:Fik-B6S psal:Zdenák psal:tak druhej pokus... co ta uprostřed má teda kratší nos, nemá ani dklouhý vlasy
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … k/ona1.jpgA co ta ve spodní řadě vlevo? kdo to je nějak sem na srazu nepostřehl jméno...
Šárka
Bonzáku mohl si ho chvíli napínat.....
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2008 18:18:14 Offline |
to zase bude od Šárky facek
Baltazar psal:syky psal:Zdravice, na masovce byla moc pěkná černovláska s trochu výrazným nosem. Znáte jí někdo? Ptám se jen tak čistě ze zvědavosti. Díky za pomoc při pátrání.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /lilie.jpgTy SYKY nechci ranit tvé city, ale je hodně podobná tvý bejvalce
bingo,já věděl,že jsem ju už něgde viděl
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 21.05.2008 09:19:09 Offline |
hele humlaku to je docela dobrá pozice pro vyjednávání, né hlavně jí nedávej za levno
doba je temná...
Kurva, kurva, kurva. Zlomili ste mi srdce - teda spíš ona. V tom případě alespoň přijmi gratulace, máš dobrej vkus.
Nedá se nic dělat, to je život... Nastala tedy vhodná chvíle se rozloučit a hlavně Vám všem poděkovat, jste skvělá parta lidí a rád jsem Vás poznal. Dále bych rád ještě jednou poděkoval Inkvizovi, díky kterému Bandit page vypadá jak vypadá. Přeji Vám vše bezpečný návrat z každé cesty a hodně štěstí v osobním životě. Ahoj!
Never drive faster
syky psal:Kurva, kurva, kurva. Zlomili ste mi srdce - teda spíš ona. V tom případě alespoň přijmi gratulace, máš dobrej vkus.
Nedá se nic dělat, to je život... Nastala tedy vhodná chvíle se rozloučit a hlavně Vám všem poděkovat, jste skvělá parta lidí a rád jsem Vás poznal. Dále bych rád ještě jednou poděkoval Inkvizovi, díky kterému Bandit page vypadá jak vypadá. Přeji Vám vše bezpečný návrat z každé cesty a hodně štěstí v osobním životě. Ahoj!
Co to má bejt?
jak rozloučit?
syky psal:Kurva, kurva, kurva. Zlomili ste mi srdce - teda spíš ona. V tom případě alespoň přijmi gratulace, máš dobrej vkus.
Někam jedeš??
Sebevražda??
na zlomený srdce se přece neumírá
inkvizitorr (Administrator) 21.05.2008 10:12:48 Offline |
syky psal:Nedá se nic dělat, to je život... Nastala tedy vhodná chvíle se rozloučit a hlavně Vám všem poděkovat, jste skvělá parta lidí a rád jsem Vás poznal. Dále bych rád ještě jednou poděkoval Inkvizovi, díky kterému Bandit page vypadá jak vypadá. Přeji Vám vše bezpečný návrat z každé cesty a hodně štěstí v osobním životě. Ahoj!
to je vůl, prej kaviárové tousty
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 21.05.2008 10:14:42 Offline |
doufám že to stihne dřív než kvůli ní sykouš skočí z nuseláku
doba je temná...
Kelly01 psal:Syky,nejprv si to udělej a pak zhodnoť jestli je tvá touha opravdu stále tak velká že by stála za Nuselák,nebo jestli nestačí lehnout na bok a dospat se
tak to delam i ja
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Sykouši vogo třeba má ségru....a třeba dvojče tak se vyser na nuselák a zajdi raději mrknout dolu pod něj, třeba tam na nějakou podobnou mladou černovlásku s hlubokejma čokoládovejma očima natrefíš a ona ti už to zlomený srdce vyléčí
Ps. Ale bejt tebou hledám si uplně jinej typ než byla bejvalka, nebudeš srovnávat a hledat něco co tam neni a ani bejt nemůže. Je to jak když ti umře pes, taky je lepší koupit uplně jinou rasu bo stejnýho už nikdy mít nebudeš
Baltazar psal:syky psal:Zdravice, na masovce byla moc pěkná černovláska s trochu výrazným nosem. Znáte jí někdo? Ptám se jen tak čistě ze zvědavosti. Díky za pomoc při pátrání.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /lilie.jpgTy SYKY nechci ranit tvé city, ale je hodně podobná tvý bejvalce
Čééče, taky mám podobnej názor.
JInak bych chvílu vyčkal, vom Huml přezouvá často a rychle. A po oněm se tu baby dědí... .
Autobus je taky Suzuki... .
Lihy psal:Sykouši vogo třeba má ségru....a třeba dvojče tak se vyser na nuselák a zajdi raději mrknout dolu pod něj, třeba tam na nějakou podobnou mladou černovlásku s hlubokejma čokoládovejma očima natrefíš a ona ti už to zlomený srdce vyléčí
A třeba i penězenku a její bráchové tvůj byt.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:...pot tu poslední Lihyho vjetu se klidně podepíšu...jen to vopravdu myslim na psy
Co ten pláč vogu? Taky sme zase koupili jezevčíka (kážu vodu a piju víno ) ale víceméně kvůli babičce a ta si teď právě furt stěžuje ze to neni jako ten starej.... mě to bylo jasný tak sem spokojenej, je to pořádnej rapl a je s nim sranda , takže jen občas vzpomenu co by kdyby...., ale sem rád že máme i tohodle
Když už jsme u toho hledání z B srazu,tak se přidávám,ale nemám foto
Slečna,blondýnka,delší vlasy,malinká,moc hezká a sympatická podle všeho přijela autem a měla by mít jako moto kawu víc nevím ani méno nějak jsem se nestihnul seznámit znáte něgko?
...si ji brnkni, todle je vona http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=136 a že tam má napsáno "honza" na to ser ;)
...tywe tady to je jak "kámen prcá cihlu" :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 21.05.2008 18:39:49 Offline |
osiris psal:...si ji brnkni, todle je vona http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=136 a že tam má napsáno "honza" na to ser ;)
osi, vyser se na nějakej web a barvy laky a založ seznamovací kancl
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
osiris psal:...si ji brnkni, todle je vona http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=136 a že tam má napsáno "honza" na to ser ;)
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Bandit 4EVER!!!
David_B6 psal:Když už jsme u toho hledání z B srazu,tak se přidávám,ale nemám foto
Slečna,blondýnka,delší vlasy,malinká,moc hezká a sympatická podle všeho přijela autem a měla by mít jako moto kawu víc nevím ani méno nějak jsem se nestihnul seznámit znáte něgko?
znám, nepučim, nedám... nečekej nestřídám to
Humlak psal:Ale já prostě nejsem lakomej rád se podělím
Ale tohle asi by bylo pro Tebe Syky hodně mladé masíčko
Myslíš? Kolik jí je? Já jsem docela flexibilní ...
Never drive faster
K.a.s.y.m. (Člen) 22.05.2008 11:40:51 Offline |
Šárka psal:to Kasym: co si bereš boží slovo do úst? bez tak vypadá jak po vopici......
a s tima fackama no nevim aby ti náhodou nepřilítlo něco jiného
tak to tě beru za slovo a těším se
Ice psal:Jak to tak čtu, tak jestli mi někdy vyjde termín PYČOsrazu, tak mladou nechávám doma, ať se ji to líbí nebo ne!
musíš být trochu kolegiální aneb:
co je tvoje to je moje a co je moje to tě nemusí zajímat...
K.a.s.y.m. (Člen) 22.05.2008 17:22:05 Offline |
Šárka psal:Myšáku ty si fakt hroznej......
No co jinýho bych mohl kromě facky čekat..snad už jen pěstí a nebo kopanec...nebo se pletu?
Fik-B6S psal:Ice psal:Jak to tak čtu, tak jestli mi někdy vyjde termín PYČOsrazu, tak mladou nechávám doma, ať se ji to líbí nebo ne!
co je tvoje to je moje a co je moje to tě nemusí zajímat...
aha, takže když se to tak vezme kolem a kolem, tak se ti vlastně omlouvám za to, že dneska zalehnu s tvou budoucí... , ale poprávu mě to nezajímá
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ice psal:Fik-B6S psal:Ice psal:Jak to tak čtu, tak jestli mi někdy vyjde termín PYČOsrazu, tak mladou nechávám doma, ať se ji to líbí nebo ne!
co je tvoje to je moje a co je moje to tě nemusí zajímat...aha, takže když se to tak vezme kolem a kolem, tak se ti vlastně omlouvám za to, že dneska zalehnu s tvou budoucí... , ale poprávu mě to nezajímá
Ice to přece víš že moraváci so vo ženský neperou ti se ožerou a kdo vydží dýl tak je jeho
ajinak pokud je k světu tak mi použitá nevadí..
Stránky: 1