Nejsi přihlášen
Re: B-KING
Jo viděl jsem, seděl jsem a skoro blil jsem. Jo a jeden tu už u nás jezdí. Jak se mi líbil původní koncept a vůbec design značky Suzuki celkově, tak teď jde pěkně do prdele. B-King je přeplácanej, hodně přehnaně extravagantní, neucelenej kýčovitej humus za kterej bych (především za zadní část) designéra zavřel, stejně asi tak jako debila co navrhnul novou Škodu Fábii nebo pojízdnou helmu Roomstera. Kdyby radši nějakým způsobem inovovali emise u GSX 1400, aby se dala dále prodávat v EU, kdyby u novýho Bandita uděli nějak lépe designově motor (aspoň falešný žebra) atd. atd. Samej kosmickej design a klasika jde do píči. Můj názor
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Jo viděl jsem, seděl jsem a skoro blil jsem. Jo a jeden tu už u nás jezdí. Jak se mi líbil původní koncept a vůbec design značky Suzuki celkově, tak teď jde pěkně do prdele. B-King je přeplácanej, hodně přehnaně extravagantní, neucelenej kýčovitej humus za kterej bych (především za zadní část) designéra zavřel, stejně asi tak jako debila co navrhnul novou Škodu Fábii nebo pojízdnou helmu Roomstera. Kdyby radši nějakým způsobem inovovali emise u GSX 1400, aby se dala dále prodávat v EU, kdyby u novýho Bandita uděli nějak lépe designově motor (aspoň falešný žebra) atd. atd. Samej kosmickej design a klasika jde do píči. Můj názor
Souhlas. Mě se ty UFO designy taky nelíbí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
pod to bych se podepsal klidne
yello psal:Tak tendle by me v garazi vuuuuubec nevadil....
http://img508.imageshack.us/img508/9085/dscf6398po4.jpg
Na tohle jedině s Kellyho džískou.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Marián psal:ja bych to tak dramaticky nevidel,na hladkej motor si zvyknes,u kinga das ladaky a je to
a aspon ma clovek neco,co uz se nebude nikdy vyrabet
Na tenhle hladkej nijak neotesanej ingot si nezvyknu a Bandita si novýho už nekoupím, stejně tak jako si ho nekoupí několik lidí v okolí, protože ten motor prostě ke zbytku motorky nepasuje. Zlatá klasika. Njn další motyka bude od jiný značky.A co se týká laďáků u B- Kinga je to prostě celkově humus, už jen jak jsou široký a dlouhý, zadní kolo vypadá úplně komicky, navíc zadní světlo pod laufem a nad RZ - šílený, předělat to, no to jsem zvědavej, předek kdyby nechali jak byl v konceptu tak by to bylo ok, tohle je jak naprcanej kačer. Prostě úlet a kýčovitej humus. Nikomu to ale nenutim-jsou to jen a jen moje názory. Z tý moderny u mě vede jasně MT-01
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Hm, při to všem tuningu bych spíš asi jako první odstranil ten zadní brzdící padák s těma ohavnejma blinkrama a světlem. Jenže kam s tím světlem že, když to takhle kokotsky vymysleli.
Meloun psal:..začíná se mi čím dál víc líbit ta MT-01 vod starýho yahahy..nemůžu za to no
Nebo takový MV Agusta brutale-paráda
A ta brutálně hranatá nová mrcha od moto-morini s trubkovou kyvkou
Začínám zbožňovat MT 01. Nádhernej motor, nádherný detajly, ucelenej a kompaktní design. Kurva teď musím řešit stavbu baráku tak mi nedělej chutě
... za kolik
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
no parada, cekal sem to... nikomu to nenutim aby si to kupoval. proste se me ti libi. nevypada to jak nejaka mala jebka . je to proste dospela motorka. jezdim na B12S .
co bych si v zivote nekoupil jsou supersportovni jebky.. a taky to nikomu necpu...
koncepce motorek se proste lisi, a jde stale dopredu. tomu se neubranime... jasne, na B kingu je par veci co by se meli predelat ale kurva zadna masina neni idealni .... !
SLUGI psal:yello psal:Tak tendle by me v garazi vuuuuubec nevadil....
http://img508.imageshack.us/img508/9085/dscf6398po4.jpg... za kolik
Nevim,to je foto z BikeExpo 2008..
...che palle !!!
GSF josef psal:no parada, cekal sem to... nikomu to nenutim aby si to kupoval. proste se me ti libi. nevypada to jak nejaka mala jebka . je to proste dospela motorka. jezdim na B12S .
co bych si v zivote nekoupil jsou supersportovni jebky.. a taky to nikomu necpu...
koncepce motorek se proste lisi, a jde stale dopredu. tomu se neubranime... jasne, na B kingu je par veci co by se meli predelat ale kurva zadna masina neni idealni .... !
Nevím nevím Pepíku, ale ještě číst umim a pokud čtu dobře, nikdo ti necpe aby sis to nekupoval. Ptal ses na názor? Můj názor a názory ostatních jsi slyšel. Je jedno jestli jsou pozitivní nebo negativní, nebuď hned nasranej, že většina lidí z tohodle tlusťocha nejde do kolen. Jestli se ti tahle motorka líbí, tak se vyser na keci kolem a kup si jí. Kupuješ si ji snad kvůli sobě ne? Aspoň já to tak teda udělal a příště to udělám zas. A taky jsem si vyslechl keci o rozpočtový mrdce, co se vlní a i když jsem mohl jít do třeba do sportovnější nebo dražší motorky vzal jsem si Bandasku. KDyby se dělala 12ctka se starým motorem nebo 14tka mam jí letos na podzim taky doma. Prostě láska na první pohled. Jo a to jeslti nějaká motyka vypadá jako malá jebka záleží spíš na postavě.
PS: design jde sice dopředu, jenže těmahle nemastnejma, neslanejma designama je trh už přesycenej a spousta značek stejně jako v autech se začíná vracet k retru. A nezlob se na mě B-King na mě působí tím dojmem, že někdo chtěl bejt za každou cenu ten největší, nejtlustší, nejvíce ohromující ze všech a dotyčnej zapoměl na jedno důležitý příslový, že méně je někdy více.
osiris psal:...tak ten od yela se mi zamlouva (jestli teplickej "designer" dovoli) :))
woe na další sraz už musim bezpodmínečně dorazit a kapku ti pár věcí vyjasnit
Zdenda psal:osiris psal:...tak ten od yela se mi zamlouva (jestli teplickej "designer" dovoli) :))
woe na další sraz už musim bezpodmínečně dorazit a kapku ti pár věcí vyjasnit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...u nás se uš prodali dva...taky se mi to moc nelíbí a je tam dost vjecí, kerý bych udělal jinag...ale dyby bylo něco lechce kleplýho za hodně dobrou cenu, aby mi nebylo líto vokudlávat novej bajk...hmmm??? ...asi bych hodně přemejšlel...sem zvjedavej, aš se na tom příští tejden svezu...fakt se těšim...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...u nás se uš prodali dva...taky se mi to moc nelíbí a je tam dost vjecí, kerý bych udělal jinag...ale dyby bylo něco lechce kleplýho za hodně dobrou cenu, aby mi nebylo líto vokudlávat novej bajk...hmmm??? ...asi bych hodně přemejšlel...sem zvjedavej, aš se na tom příští tejden svezu...fakt se těšim...
pak bych rád přečetl recenzi od uživatele a ne zaplaceného supermota
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Progear 650 (Člen) 21.05.2008 10:03:23 Offline |
Filous psal:...u nás se uš prodali dva...taky se mi to moc nelíbí a je tam dost vjecí, kerý bych udělal jinag...ale dyby bylo něco lechce kleplýho za hodně dobrou cenu, aby mi nebylo líto vokudlávat novej bajk...hmmm??? ...asi bych hodně přemejšlel...sem zvjedavej, aš se na tom příští tejden svezu...fakt se těšim...
na S-day? já asi nee, pač tam budu ve středu a to se asi nic půjčovat nebude...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 21.05.2008 10:09:59 Offline |
taky přidám trošku do mlejna, studie se mi moc líbila, výsledek už toliko ne, když sem si na to sednul, bylo to eště horší, nicméně si myslim, že tenhle bajk je dělanej pro naprosto jinou sortu lidí než sou lidi co jezděj bandita, je to v podstatě už z fabriky show-bike na rozdíl od "dělníka" bandita a proto myslim, že i dělnická třída by mohla pochopit, že vkus lidí co chtěj nahatý překoňovaný vobludný monstrum bude trochen jinčí než vkus lidí uvažujících víceméně racionálně nebo "postaru" (nic novýho mi nevoní) takže koncept i výsledek schvaluju a chápu, že soudruzi v japonsku chtěli hlavně něco co ohromí čímkoliv aby to posílilo image značky a né další tuctovej zpátečnickej bajk.... to co přidal yello za pikčr je opravdu tak na kellyho džísku, ale dovedu si představit to opravdu přestavět na pěknej vkusnej (jednoduchej) bajk
doba je temná...
Progear 650 psal:Filous psal:...u nás se uš prodali dva...taky se mi to moc nelíbí a je tam dost vjecí, kerý bych udělal jinag...ale dyby bylo něco lechce kleplýho za hodně dobrou cenu, aby mi nebylo líto vokudlávat novej bajk...hmmm??? ...asi bych hodně přemejšlel...sem zvjedavej, aš se na tom příští tejden svezu...fakt se těšim...
...ve středu tam bude jen škola jízdy a to se vopravdu nic pučovat nebude...a já sem v Mostě na CECkách...teda dá-li italská počta kotouče a mi budem mít na čom ject
Kelly01 psal:Na
Ale jak kdosi psal MT01 s Akrapama a trojkou kitem to bych slintal
Onehdy mě na tom jeden týpek předjel, nevim esli měl 3jku 2jknu nebo jedničku, každopádně to Akrapy mělo, a jak předemnou jen tak z hecu vrknul plynem, tak z následný střelby jsem málem spadnul z motyky. Neskutečnej hukot!
Progear 650 (Člen) 21.05.2008 13:04:24 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Filous psal:...u nás se uš prodali dva...taky se mi to moc nelíbí a je tam dost vjecí, kerý bych udělal jinag...ale dyby bylo něco lechce kleplýho za hodně dobrou cenu, aby mi nebylo líto vokudlávat novej bajk...hmmm??? ...asi bych hodně přemejšlel...sem zvjedavej, aš se na tom příští tejden svezu...fakt se těšim...
...ve středu tam bude jen škola jízdy a to se vopravdu nic pučovat nebude...a já sem v Mostě na CECkách...teda dá-li italská počta kotouče a mi budem mít na čom ject
njn... já tam budu možná i ve čtvrtek, ještě uvidim, jestli to pujde a jak to bude no... jinak na CECkách držim palce...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr psal:taky přidám trošku do mlejna, studie se mi moc líbila, výsledek už toliko ne, když sem si na to sednul, bylo to eště horší, nicméně si myslim, že tenhle bajk je dělanej pro naprosto jinou sortu lidí než sou lidi co jezděj bandita, je to v podstatě už z fabriky show-bike na rozdíl od "dělníka" bandita a proto myslim, že i dělnická třída by mohla pochopit, že vkus lidí co chtěj nahatý překoňovaný vobludný monstrum bude trochen jinčí než vkus lidí uvažujících víceméně racionálně nebo "postaru" (nic novýho mi nevoní) takže koncept i výsledek schvaluju a chápu, že soudruzi v japonsku chtěli hlavně něco co ohromí čímkoliv aby to posílilo image značky a né další tuctovej zpátečnickej bajk.... to co přidal yello za pikčr je opravdu tak na kellyho džísku, ale dovedu si představit to opravdu přestavět na pěknej vkusnej (jednoduchej) bajk
Ale já chci překoňovaný nahatý monstrum ale klasicčtějšího vzhledu....nebo když už to jinak nejde tak alespoň s ladnejma liniema a né takovej bastl. To vypadá jak když křížily sporta s krujzrem a na vrch, jako třešínku na dortu, zapíchly do prdele pár komínů z parníku
... kdo to tady chce tu MT
http://www.motorkari.cz/motobazar-yamah … 37434.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Tam bude fůra škrábanců
S tím bych nemohl žít
PS: na mobile.de byla před měsícem za 210tis voňavka, najeto 3000km. Njn paňmáma chce bydlet tak musím myslet na jiný věci. Čas hraní je u konce
Zdenda psal:Tam bude fůra škrábanců
S tím bych nemohl žít
PS: na mobile.de byla před měsícem za 210tis voňavka, najeto 3000km. Njn paňmáma chce bydlet tak musím myslet na jiný věci. Čas hraní je u konce
...kyš kyš
Zdenda psal:Tam bude fůra škrábanců
S tím bych nemohl žít
... jaká fůra škrábanců
... svody, závažíčko a ta blbinka na konci výfuku
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
hele jednoho békinga,trošku zlaté,filcový kotouč a předtím bych to pučil na stuntrajderský kousky tatovi a byste viděli jag by to bylo krásné po menší redukční dietě na někerých plastech
ináč seděl sem na tom (bohužel ted nejel) a muším říct,že pocity nic moc,před sebou jídelní stůl,za sebou sicnu pro anorekticky nedorotslou puberťačku a celý to bylo tak nějak divný, i dyž estli je to tak jak říká Koval,tak to za zvážení stojí.Akorát bych teda rát věděl,vo kolik cenťáků to prodlužuje. Říkal vosiris,že autobus prej vo deset a že je teď s jedenácti u holek voblíbenej,tag estli by to bylo víc,du do teho
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:hele jednoho békinga,trošku zlaté,filcový kotouč a předtím bych to pučil na stuntrajderský kousky tatovi a byste viděli jag by to bylo krásné po menší redukční dietě na někerých plastech
ináč seděl sem na tom (bohužel ted nejel) a muším říct,že pocity nic moc,před sebou jídelní stůl,za sebou sicnu pro anorekticky nedorotslou puberťačku a celý to bylo tak nějak divný, i dyž estli je to tak jak říká Koval,tak to za zvážení stojí.Akorát bych teda rát věděl,vo kolik cenťáků to prodlužuje. Říkal vosiris,že autobus prej vo deset a že je teď s jedenácti u holek voblíbenej,tag estli by to bylo víc,du do teho
BKing zvětšuje vo 12 a fčíl budeš u holek KING
The father of the little princess of the dawn
GSF josef psal:no parada, cekal sem to... nikomu to nenutim aby si to kupoval. proste se me ti libi. nevypada to jak nejaka mala jebka . je to proste dospela motorka. jezdim na B12S .
Josko je to hnus fijalovejsem ti to už poudal a nehodlám to vopakovatty voe dyk to je jak blbje ufláklej trám
Jebat motorky :-)
Koncept se mě líbil,fotky sériofky moc né,ale ve skutečnosti bych si na něho asi hodně rychle zvykl Akorát vyměnit laufy a bylo by to gůt. MT01 je pěkná,ale kámoš ju měl a prodal to že to moc nejede,mrtvola. Tak nevím Stejně musím ještě vydržet na béčku,tak na to seru
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
dvakrat - trikrat s tim flaknout o zem , vzit si flexu , odplastit to...a je z toho motorka...
akorat na hovno bo nad 200 se na tom udrzi vsi silou akorat koldan (bo ma svaly )
a kelly (bo neklade odpor vetru )
neni busa lepsi??
jardagsf tak trochu busator
MOTO KOZZI GRISO
keby vyrobili B-Kinga s nejakou peknou polokapotou namiesto tej hrôzy čo tam je teraz, tak by som neváhal a hned ho kúpil kvôli motoru, brzdám aj podvozku. Ten zbytok sa mi nepáči a vo vysokých rýchlostiach by som robil zástavu vo vetre ... takže snáď časom páni zo Suzuki vyrobia namiesto tej kopy čudných plastov niečo účelnejšie a krajšie ... dúfam ... výfuky si vymením už aj sám
Suzuki Bandit 1250SA
stvrto1 psal:keby vyrobili B-Kinga s nejakou peknou polokapotou namiesto tej hrôzy čo tam je teraz, tak by som neváhal a hned ho kúpil kvôli motoru, brzdám aj podvozku. Ten zbytok sa mi nepáči a vo vysokých rýchlostiach by som robil zástavu vo vetre ... takže snáď časom páni zo Suzuki vyrobia namiesto tej kopy čudných plastov niečo účelnejšie a krajšie ... dúfam ... výfuky si vymením už aj sám
...myslim že Haya řeší tvuj problém
B King v sérii je hnusák největší, i když třeba s tímhle laufem plus nějakejma úptavama ksichtu už nevypadá zle. http://www.motoscooter.cz/index.php?mai … p;pID=2204
Filous psal:stvrto1 psal:keby vyrobili B-Kinga s nejakou peknou polokapotou namiesto tej hrôzy čo tam je teraz, tak by som neváhal a hned ho kúpil kvôli motoru, brzdám aj podvozku. Ten zbytok sa mi nepáči a vo vysokých rýchlostiach by som robil zástavu vo vetre ... takže snáď časom páni zo Suzuki vyrobia namiesto tej kopy čudných plastov niečo účelnejšie a krajšie ... dúfam ... výfuky si vymením už aj sám
Haya tiež nie je podľa mojich predstáv ... Mne by sa páčilo, keby na B-Kingu bola dajaká veľmi vydarená polokapota niečo na štýl Bandita ... aaaaaale takého niečoho sa asi nedočkáme i keď by to podľa mňa malo veľký úspech
Suzuki Bandit 1250SA
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2010 21:27:14 Offline |
stvrto1 psal:Filous psal:stvrto1 psal:keby vyrobili B-Kinga s nejakou peknou polokapotou namiesto tej hrôzy čo tam je teraz, tak by som neváhal a hned ho kúpil kvôli motoru, brzdám aj podvozku. Ten zbytok sa mi nepáči a vo vysokých rýchlostiach by som robil zástavu vo vetre ... takže snáď časom páni zo Suzuki vyrobia namiesto tej kopy čudných plastov niečo účelnejšie a krajšie ... dúfam ... výfuky si vymením už aj sám
Haya tiež nie je podľa mojich predstáv ... Mne by sa páčilo, keby na B-Kingu bola dajaká veľmi vydarená polokapota niečo na štýl Bandita ... aaaaaale takého niečoho sa asi nedočkáme i keď by to podľa mňa malo veľký úspech
nemělo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:stvrto1 psal:Filous psal:
...myslim že Haya řeší tvuj problémHaya tiež nie je podľa mojich predstáv ... Mne by sa páčilo, keby na B-Kingu bola dajaká veľmi vydarená polokapota niečo na štýl Bandita ... aaaaaale takého niečoho sa asi nedočkáme i keď by to podľa mňa malo veľký úspech
nemělo
...vopravdu nemělo ...jo a moc nerozumím pojmu "veľmi vydarená polokapota" ...taková vjec prostě neegzistuje, to bude něco jako UFO
Meloun psal:..začíná se mi čím dál víc líbit ta MT-01 vod starýho yahahy..nemůžu za to no
A ta brutálně hranatá nová mrcha od moto-morini s trubkovou kyvkou
Podepisuji se pod tebe, ikdyž s 15l bandou by si MT01 asi nikdy nekoupil....
Nelibi se mi představa každych 150km hledat pumpu...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Meloun psal:..začíná se mi čím dál víc líbit ta MT-01 vod starýho yahahy..nemůžu za to no
A ta brutálně hranatá nová mrcha od moto-morini s trubkovou kyvkouPodepisuji se pod tebe, ikdyž s 15l bandou by si MT01 asi nikdy nekoupil....
A mě je to buřt..víc jak za 3 stovky jsem do motorky nikdá netankoval.... i tak mi to vydá skoro na měsíc..
PURE NAKED BIKE!
Frodo89 psal:Meloun psal:..začíná se mi čím dál víc líbit ta MT-01 vod starýho yahahy..nemůžu za to no
A ta brutálně hranatá nová mrcha od moto-morini s trubkovou kyvkouPodepisuji se pod tebe, ikdyž s 15l bandou by si MT01 asi nikdy nekoupil....
Já najedu 140 a svítí rezerva...
Banditatom (Člen) 10.11.2010 17:01:28 Offline |
faitík psal:tak zkus dotankovat někdy plnou
Já ujedu cca 330-350 km na plnou
vo tom se mě nikdy nesnilo a myslím že ani snít nebude
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:faitík psal:tak zkus dotankovat někdy plnou
Já ujedu cca 330-350 km na plnouvo tom se mě nikdy nesnilo a myslím že ani snít nebude
...užs vyjel nádrž na gsxu (po tom cos přestal bejt vyhoukanej ze zátahu), uvidíš
Banditatom (Člen) 10.11.2010 17:44:52 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:faitík psal:tak zkus dotankovat někdy plnou
Já ujedu cca 330-350 km na plnouvo tom se mě nikdy nesnilo a myslím že ani snít nebude
...užs vyjel nádrž na gsxu (po tom cos přestal bejt vyhoukanej ze zátahu), uvidíš
...jsem ještě vyhoukanej na zátah ještě nee ale zdá se mi že si to pápne (ale už jsou doma svíce filtr a těší se na servis
Banditatom psal:osiris psal:Banditatom psal:
vo tom se mě nikdy nesnilo a myslím že ani snít nebude...užs vyjel nádrž na gsxu (po tom cos přestal bejt vyhoukanej ze zátahu), uvidíš
...jsem ještě vyhoukanej na zátah ještě nee ale zdá se mi že si to pápne (ale už jsou doma svíce filtr a těší se na servis
...dá se s tím jezdit (jezdit, ne se ploužit) za něco málo přes 5 ...na dvaadvacetilitrovou nádrž
Banditatom (Člen) 10.11.2010 18:38:19 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:osiris psal:
...užs vyjel nádrž na gsxu (po tom cos přestal bejt vyhoukanej ze zátahu), uvidíš...jsem ještě vyhoukanej na zátah ještě nee ale zdá se mi že si to pápne (ale už jsou doma svíce filtr a těší se na servis
...dá se s tím jezdit (jezdit, ne se ploužit) za něco málo přes 5 ...na dvaadvacetilitrovou nádrž
mě to vychází na nějakých 7-8/100km asik jsem ťukan ale to se poddá
Banditatom (Člen) 10.11.2010 19:21:56 Offline |
osiris psal:...když za to taháš fest, tak to tak může klidně bejt
houby festvono ani není třeba shodit mě to ale chce furt
bude spíš filtr tfuj svíčky tfuj...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2010 07:38:23 Offline |
faitík psal:tak zkus dotankovat někdy plnou
Já ujedu cca 330-350 km na plnou
dám na B12 200km a jsem úplně ale jakož úplně na suchu a to klidnou jízdou ale je fakt ,že po vyprání KN se to srovnalo lehce pod 9 ,ale zvuk těch otevřenejch filtrů je fakt mazec
K.a.s.y.m. psal:faitík psal:tak zkus dotankovat někdy plnou
Já ujedu cca 330-350 km na plnoudám na B12 200km a jsem úplně ale jakož úplně na suchu a to klidnou jízdou ale je fakt ,že po vyprání KN se to srovnalo lehce pod 9 ,ale zvuk těch otevřenejch filtrů je fakt mazec
myslel sem pochopitelně na B6-ce
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2010 08:33:19 Offline |
faitík psal:K.a.s.y.m. psal:faitík psal:tak zkus dotankovat někdy plnou
Já ujedu cca 330-350 km na plnoudám na B12 200km a jsem úplně ale jakož úplně na suchu a to klidnou jízdou ale je fakt ,že po vyprání KN se to srovnalo lehce pod 9 ,ale zvuk těch otevřenejch filtrů je fakt mazec
myslel sem pochopitelně na B6-ce
šestka jezdí v poklidu za 5-6 to je hodně na pohodu ale umí i 4 a taky 10
K.a.s.y.m. psal:faitík psal:tak zkus dotankovat někdy plnou
Buď f klidu negře,kdyš jedu na starým kultu,tak taky tankuju po 200km,připadá mě tam ta nádrž nějaká malá voproti K6,tam tankuju zhruba po 250km a to nikde nemám káenka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
http://www.akrapovic.com/motorcycle-exh … lip-on-21/
čím viac to pozerám tým viac sa mi to páči. Krivka motoru je úžasná a s týmito výfukmi a farbe je to super. Len značku ešte vyššie a nemá to chybu. Jasné, jasné, nie každému sa to páči, ale mne hej. A kecy o tom, že je to rozpočtovka, hm, každá moto je robená v cene, aby sa predala, takže všetci majú rozpočtovku ... Toto sa mi páči Už len presvedčiť polovičku, že je to fakt dobrý nápad kúpiť ju
Suzuki Bandit 1250SA
Stránky: 1