Nejsi přihlášen
Re: Fotbal...
petr to dal... ale voda a trávník byly proti i když ronaldo pro chelsea udělal co mohl
Moc řídit neumím, ale když zaprší přidám | http://krulis.net
nicola.foxx (Člen) 22.05.2008 12:37:54 Offline |
Takovej peknej sportovni rok a tohle je druha vada na krase. Slavie Mistr v hokeji a ve fotbale. Prvni vada na krase MS hokej (jedina vyhra je, ze konci blbec Hadamcik). Ted ta Chelsea v podelany Moskve. Uz jen to ME fotbal a tam vyhravame taky a to uz jen v tom, ze konci Keky Petra. Schvalne jestli se vubec dostaneme ze skupiny
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 22.05.2008 12:42:30 Offline |
Mour psal:Slávie ....Lojza
Tos POS ty HAJS !!
na ME nic.. ze skupiny to bude boj .. ale nebudu počítat radši ani s tím.. slávie to je nářez.. a MS tam není co vytknout hráli, chtěli..ale smůla.. ale neztratili mou důvěru až na pana Hniličku.
Moc řídit neumím, ale když zaprší přidám | http://krulis.net
nicola.foxx (Člen) 22.05.2008 16:27:19 Offline |
sonyk psal:plichta se svycara, rychta od turku a portugalcu a jedem domu a konecne uz taky mozna ksonci Bruckner
Nekde rikali, ze tohle je jeho posledni mistrak. Aspon uz to nebude postaveny cely na Kollerovi !!!
nicola.foxx psal:sonyk psal:plichta se svycara, rychta od turku a portugalcu a jedem domu a konecne uz taky mozna ksonci Bruckner
Nekde rikali, ze tohle je jeho posledni mistrak. Aspon uz to nebude postaveny cely na Kollerovi !!!
Pan Bruckner už si svoje odvedl. Za což je potřeba mu poděkovat, ale už je potřeba zase přesedlat.
Smůla je, že ne že tu neni nikdo lepší, ale ani nikdo jinej kdo by to mohl dělat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:nicola.foxx psal:sonyk psal:plichta se svycara, rychta od turku a portugalcu a jedem domu a konecne uz taky mozna ksonci Bruckner
Pan Bruckner už si svoje odvedl. Za což je potřeba mu poděkovat, ale už je potřeba zase přesedlat.
Smůla je, že ne že tu neni nikdo lepší, ale ani nikdo jinej kdo by to mohl dělat.
Víš, a to mi vrtá hlavou, kdy takovej Alex Ferguson "už svoje předvedl? Proč by měl Bruckner končit. Nejde mi o toho našeho, ale krňa ten Alex je opravdu pan trenér...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Já třeba shledávám v jeho taktice trochu chyby. Mám názor jako myslím Jarolím, že pokud my vyloučí hráče, tak nestahuji hru na jednoho útočníka, ale nechávám tam 2, aby už v počátku napadali jeho nahrávku. Když tam bude jen jeden útočník, tak si z něj budou dělat dobrý den, ulítaj ho a když dostane balon, tak bude v prdeli se silama.
Stejně dodnes nějak nemůžu přijít na chuť tomu jemu rozestavení s 5 záložníkama... Nevim...
Ale každý má svůj vkus.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1