Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 24.01.2007 13:02:21 Offline |
AKCE - PNEU CONTINENTAL
vážení pryžíchtiví přátelé,
continental pořádá v únoru od 19. do 23.2 akční slevy na motopneu (22% z ceníkových cen). ke každé sadě pneu dostane pak každý ještě grátis triko "continental" a nějakou klíčenku nebo co....
akční ceny
continental conti force (cestovní)
120/70 ZR17 2067,-
160/60 ZR17 2628,-
180/55 ZR17 2800,-
continental conti force max (cestovně/sportovní)
120/70 ZR17 2067,-
180/55 ZR17 2800,-
continental road attack (cestovní, oproti force větší hl. dezénu, lepší směs)
120/70 ZR17 2800,-
160/60 ZR17 3460,-
180/55 ZR17 3733,-
continental sport attack (sportovní)
120/70 ZR17 2800,-
160/60 ZR17 3460,-
180/55 ZR17 3733,-
continental race attack (supersport, okruhové gumy)
120/70 ZR17 2762,-
180/55 ZR17 3867,-
takže podmínkou těhle cen je objednávka do 19.2 a platba předem!!! na můj účet č. 113 110 6416/5500 jako variabilní symbol vaše telefonní číslo a do mejlu michal@suzukibandit.cz pak napsat vaši adresu, v.s. s kterým šla platba a co za gumy chcete. všechno pak odejde k vám poštou v týdnu od 26.2. k výsledné částce připočtěte 100 kč na poštovné. ceny jsou s dph a fakturou (kdo bude chtít fakturu, připíše ještě k adrese ičo a dič)
ceny ostatních pneu najdete v ceníku, sleva mimo akci 15% platí pro členy banditklubu pořád, cena se kalkuluje tak, že se od ceny bez dph odečte 15% a k výsldné částce se přičte 19% dph.
Editoval inkvizitorr (26.01.2007 20:35:31)
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 24.01.2007 13:32:01 Offline |
Re: AKCE - PNEU CONTINENTAL
osiris psal:...190ka ve sleve ne e ?
bóže, platí to na všechny gumy, ale bo nejsme na jebkostránkách, tak tu 190 neni potřeba, najdi si to v ceníku....
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 24.01.2007 13:45:03 Offline |
osiris psal:...no tak ale pro me tos moh taky zpocitat ;)
...jj, dik
ný pané, nepracóvat, ruce dozadů
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 24.01.2007 13:52:30 Offline |
Kuba B12 psal:zejtra mě tam máš. tak okolo poledne myslim. před polednem. še snad v tem práglu nestratim. zlatá áázije
už se nemůůůžu dočkat už mam začít vyhlížet z vokna????
doba je temná...
bobule psal:Americkej psal:tak se ozvi až dorazíš-dohodnem předávačku
sadu budu potřebovat, ale nevim který si mam koupit, doporučte
...vzhledem k tomu, ze mas bandasku a ne plastaka tak s road attackem budes myslim v poho
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 24.01.2007 18:45:04 Offline |
mr.BSE psal:s B6 se u invize nepocita?
110/70-17
150/70-17
dyk tam máš ten ceník
doba je temná...
Za stejný prachy jako sport attacky kupuju Dunlop Qualifier..
Kdybych věděl že mi DQ vydrží míň než 3500km kdy je SA vzadu po smrti a na kordech tak bych si možná koupil do rezervy..
Ale zatím to vypadá že DQ vydrží mnohem víc..
Bohužel to ještě nemám odzkoušené neb není počasí a mám na nich pouze 1000km
God Save The Queen!
Hachlblaubachtr (Člen) 24.01.2007 23:40:58 Offline |
Rok výroby těch gum?
inkvizitorr (Administrator) 25.01.2007 08:50:51 Offline |
Hachlblaubachtr psal:Rok výroby těch gum?
březen 1836
doba je temná...
Spidermila (Člen) 25.01.2007 11:08:17 Offline |
Inkviz, uz jsi objednal ty gumy, jak jsem ti psal? Tak vidim, ze jsem to asi uspechal, co?
inkvizitorr (Administrator) 25.01.2007 11:34:48 Offline |
Spidermila psal:Inkviz, uz jsi objednal ty gumy, jak jsem ti psal? Tak vidim, ze jsem to asi uspechal, co?
už bys je měl mít u sebe, posílal sem je v pondělí... jinak uspěchal, no , sem se o tý akci dozvěděl až když už přišly ke mě....
doba je temná...
]takže podmínkou těhle cen je objednávka do 19.2 a platba předem!!![/b] na můj účet č. 113 110 4616/5500 jako variabilní symbol vaše telefonní číslo a do mejlu michal@suzukibandit.cz pak napsat vaši adresu, v.s. s kterým šla platba a co za gumy chcete. všechno pak odejde k vám poštou v týdnu od 26.2. k výsledné částce připočtěte 100 kč na poštovné. ceny jsou s dph a fakturou (kdo bude chtít fakturu, připíše ještě k adrese ičo a dič)
takže ešivá budu chtít nějakó tu gumu a pošlal bych ti love na oučet třebas už příští tédeň tak je to buřt ne ? guma prostě po 26.2 dojde aj s trikem a machršňurou ... je tak předsedo ?
… voranžová
inkvizitorr (Administrator) 25.01.2007 14:17:11 Offline |
mates psal:INKVIZ : ha zrada "citace" nevyšla ... předešlý příspěvek byl určen pro tebe
netřeba spěchat, ale 19.2 udělám velkou vobjednávku a druhej den je to potřeba zaplatit, tj. chci mít všechny prachy na účtě... čiže stačí cca 15.2 poslat škváru a objednávku a je to
doba je temná...
inkvizitorr psal:continental road attack (cestovní, oproti force větší hl. dezénu, lepší směs)
120/70 ZR17 2555,-
ahoj, sedi ta cena u Road Attack 120/70 ? podle prilozenyho ceniku to vychazi na cca 2800,- ?
inkvizitorr (Administrator) 26.01.2007 20:34:40 Offline |
Bolek psal:inkvizitorr psal:continental road attack (cestovní, oproti force větší hl. dezénu, lepší směs)
120/70 ZR17 2555,-ahoj, sedi ta cena u Road Attack 120/70 ? podle prilozenyho ceniku to vychazi na cca 2800,- ?
soráč, samozřejmě platí ceník a překouk sem to já, takže těch 2800,- vopravim....
doba je temná...
Budu je s největší pravděpodobností brát, poněvadž a protože potřebuju sadu koupit tak jako tak a je mi celkem jedno jaká je to značka (beztak hovno poznám ) Jen asi blbej dotaz, třeba sem se jen překouk nebo v tom prostě neumim se orientovat. Ta cena, která je u každý pneu je jako cena za přední pneu, zadní, nebo jako jak? Prostě když budu chtít ten road attack v sadě, na kolik mě teda obě vyjdou? Díky a sorry, jestli se ptám blbě
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Karlos psal:Budu je s největší pravděpodobností brát, poněvadž a protože potřebuju sadu koupit tak jako tak a je mi celkem jedno jaká je to značka (beztak hovno poznám ) Jen asi blbej dotaz, třeba sem se jen překouk nebo v tom prostě neumim se orientovat. Ta cena, která je u každý pneu je jako cena za přední pneu, zadní, nebo jako jak? Prostě když budu chtít ten road attack v sadě, na kolik mě teda obě vyjdou? Díky a sorry, jestli se ptám blbě
tak se podívej na motku, jakej tam máš rozměr a podle toho si to projdi v ceníku
to jebu
Karlos psal:Koldan psal:kecaj ti,hoď si 120/60 na zadek i na předek,bude to levnější
A nebude to mít nějakej ten vliv?
...jako myslíš na funkci rostlináře??? ...né, to né, to se neboj
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Karlos psal:Koldan psal:kecaj ti,hoď si 120/60 na zadek i na předek,bude to levnější
A nebude to mít nějakej ten vliv?
...jako myslíš na funkci rostlináře??? ...né, to né, to se neboj
Tak to pak jóóó, to už se nebojim. To tak teda udělám
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
inkvizitorr (Administrator) 17.02.2007 21:45:22 Offline |
takže platby přišly od:
Radek Reisz
Petr Štefan
Přemek Landa
Martin Janko
Pavel Honig
Mirek Mikolášek
Jiří Partsch
Pavel Suttr
Václav Jež
čeká se na:
Radim Lutz
Tomáš Gotvald
Karel Bárta
hotově mám od:
Venca
Broňa
Palous
Pican
kdyby něco nebylo v cajku, vozvěte se prvně pojede celá dodávka plná gum jenom ke mě
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2007 21:06:00 Offline |
škvarky došly od:
Radim Lutz
Ladislav Šuba
Tomáš Gotvald
Lenka
Eremi
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 22.02.2007 16:40:32 Offline |
neni nic nádhernějšího než mít v ruce 150 hadrů a koupit si za to dodávku plnou gum dneska sem to na chvíli díky vám zažil jediná škoda, že pépéelka nebyla schopná to dodat celý najednou, takže přivezli půlku a zbytek dorazí zejtra čiže všichni co maj objednáno vyčkejte, postupně to k vám poletí
váš strejda guma
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2007 09:49:35 Offline |
Eremi psal:vogo kelly a jak ty to s těma gumama děláš, aby to nebyla ta masovka, jsou všechny stejný ne?
Nebo už s něma chodíš taky do solárka, aby nebyly tak ordinérní?
von nemyslel ty pryže, ale dodání najednou, příště si to nechám posílat po jedný gumě každej den a bede to v cajku
doba je temná...
inkvizitorr psal:Eremi psal:vogo kelly a jak ty to s těma gumama děláš, aby to nebyla ta masovka, jsou všechny stejný ne?
Nebo už s něma chodíš taky do solárka, aby nebyly tak ordinérní?von nemyslel ty pryže, ale dodání najednou, příště si to nechám posílat po jedný gumě každej den a bede to v cajku
tak to jo, takže příště po jedné, je to fakt hnusná masovka, při pohledu na ty fotky se mi chce
S úsměvem jde všechno líp :o)
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2007 10:10:29 Offline |
čéče co budu jezdit ani nevim, bo na nový motyce budou nějaký fabrický gumy a nevim jaký a pro sebe sem si objednal jedny roady na dovolenou a jedny conti race attack na vokruh ale samozřejmě je to slabota pro mě prosťáčka bo jezdim turistiku max do 100km/h takže až dosáhnu na profi úroveň, určitě pudu do dunlopů se slevou
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2007 10:24:46 Offline |
Eremi psal:inkviz tak se nenechej přemlouvat a řekni, co už máš za to nový moto!
masovku, B12
doba je temná...
inkvizitorr psal:Eremi psal:inkviz tak se nenechej přemlouvat a řekni, co už máš za to nový moto!
masovku, B12
pokud chceš fakt masovku, tak to není B12, to už je zase rarita, kelly ti to vysvětlí. Musíš pořídit Majli a nasadit na to continentaly, to pak bude megamasovka!!!
S úsměvem jde všechno líp :o)
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2007 10:52:48 Offline |
SLUGI psal:B12 to asi nebude,leda že bys ji chtěl "přetvořit k obrazu svému" ?!!
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … I/DSC1.jpg
ci fiks už mi sem ten pikčr nedávej bo mam poslintanou celou klávesnici
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2007 17:22:04 Offline |
tak pryže odlítly počtou
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2007 20:26:00 Offline |
Kelly01 psal:Až teď jsem to prohlíd..
Su debil
Klíčenka v tahu