Nejsi přihlášen
Re: jede tady někdo na FREEDOMPARTY ?
Loser psal:no vidis, tak kdyz vis, kde to je, tak se tam muzes rovnou i kouknout na seznam lidi, kteri tam odsus jedou, ne?
já kokot jsem si tady toho vůbec nevšimnul,a dočetl jsem se o tom až na motorkářích, no a než jsem se stačil tady na to kouknout,tak sem se zeptal kdo tam jede,no...
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 22.05.2008 19:16:41 Offline |
nekoukej po červený bandasce ale červený oktávii co se maskuje jako stan) jo jedu jako každej rok
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:nekoukej po červený bandasce ale červený oktávii co se maskuje jako stan) jo jedu jako každej rok
jj,tu červenou mrchu znám už moc dobře,má černé skla a na konci spz-80,jo,a vevnitř jezdí dva ....................
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 24.05.2008 19:13:48 Offline |
prdlajs má normální skla, je to kombi a nemá značky (mám ji tři dny je na převozkách). no byl jsem tam lidí jako hoven a docela nuda oproti loňsku. Jel jsem domu vyřádím se na killer akci
Když jsem jel dnes z Opavy přes Rožnov tak jsem tam tu masofku viděl,rychle jsem přidal,na Horních Bečvách se z toho zážitku poblil a jel se projet na Makov,pak Luhačovic na kávičku,a až tam mi tep z té hrůzy klesl k normálu
God Save The Queen!
Banditatom psal:prdlajs má normální skla, je to kombi a nemá značky (mám ji tři dny je na převozkách). no byl jsem tam lidí jako hoven a docela nuda oproti loňsku. Jel jsem domu vyřádím se na killer akci
Hele v akcích máš napsáno že jedeš s čtyř tunovou mamuticí jak to zvíře vezeš?
Banditatom (Člen) 26.05.2008 15:56:26 Offline |
Michal Dk psal:Banditatom psal:prdlajs má normální skla, je to kombi a nemá značky (mám ji tři dny je na převozkách). no byl jsem tam lidí jako hoven a docela nuda oproti loňsku. Jel jsem domu vyřádím se na killer akci
Hele v akcích máš napsáno že jedeš s čtyř tunovou mamuticí jak to zvíře vezeš?
tatra 815 to jistí v nejhorším podvalník na bagry. doprovodné vozidlo B6 přijedu se spožděním ale přijedu
Banditatom (Člen) 26.05.2008 17:25:58 Offline |
jenom držte palec ať se mi cestou nesplaší. Takovej nasranej mamut v silničním provozu dokáže nasekat slušnou neplechu
Stránky: 1