Nejsi přihlášen
parkování ve městě
čus bandiťáci, jezdím krátce a proto jsem se chtěl zeptat jak je to, když zaparkuji motorku, konkrétně v Praze na chodníku nebo na zóně placeného stání atd. Na zákazu zastavení stát nemůžu to je jasný...... Můžu, nemůžu, dostanu bloček? Dík
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: parkování ve městě
V curakove sou cajti kokoti ... jsou schopni dat ti pokutu za stani na chodniku (ikdyz stojis tak, ze motorka nikomu nezavazi). A vysvetlovat jim neco je na dlouhy povidani. Predpisy jsou predpisy a temi oni se ridi do puntiku. Nac by meli pouzivat selskej rozum (napriklad, kam dat na motyku na placenym parkovisti listek o zaplaceni?), kdyz maj na vsechno presny instrukce. Proste nemas listecek, zaplat. Na chodniku je zakazano parkovat, zaplat. Na vlastni voci jsem videl, kdyz typek na masine projizdel kolonu pred krizovatkou az dopredu (kde bohuzel stali zrovna benga). Blikli na nej at to vodstavi nekde bokem. Tak borec zajel na chodnik a cekal az se k nemu v te plechovce probojujou (asi jeden z tech hodne slusnejch). Nejdriv ho zmrdali, ze predjel na plne care (asi 3m cary rozdelujici 2 jizdni pruhy pred krizovatkou) a pak na nej vybafli s tim, ze zastavil na chodniku (zatimco ti lulani nechali suverenne stat auto v silnici na rohu krizovatky se zapnutym majackem tak, ze se na te krizovatce udelala jednou takova fronta). Kdyz tam zacali fseci trubit, tak panu motorkari pohrozili tytyty a ze jestli jeste jednou tak .... naskocili rychle do ochcafky a cervena necervena si se spustenym majackem a houkackou vyrazili skrz krizovatku.
Toz tak to chodi v curakove
Ale jeb na to, parkuj klidne na chodniku (ja tam taky parkuju). Aspon si udelas par novych kamaradu v uniformach a pekne si poklabosis
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
kojaksro psal:čus bandiťáci, jezdím krátce a proto jsem se chtěl zeptat jak je to, když zaparkuji motorku, konkrétně v Praze na chodníku nebo na zóně placeného stání atd. Na zákazu zastavení stát nemůžu to je jasný...... Můžu, nemůžu, dostanu bloček? Dík
V který části Prahy?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:kojaksro psal:čus bandiťáci, jezdím krátce a proto jsem se chtěl zeptat jak je to, když zaparkuji motorku, konkrétně v Praze na chodníku nebo na zóně placeného stání atd. Na zákazu zastavení stát nemůžu to je jasný...... Můžu, nemůžu, dostanu bloček? Dík
V který části Prahy?
Jezdím do centra na moto jenom něco vyřídit(zácpa je zácpa) jinak tam raději nepáchnu, ale už jsem kolikrát slyšel názor že na motorce můžeš zaparkovat na chodníku, když to nebrání chodcům, ale to je dost relativní pojem, na placeném parkovišti a zónách nedáš nikam lísteček a to my přijde dost diskriminační do, prostě na mortorky ve městě ....
kojaksro psal:Ondráš psal:kojaksro psal:čus bandiťáci, jezdím krátce a proto jsem se chtěl zeptat jak je to, když zaparkuji motorku, konkrétně v Praze na chodníku nebo na zóně placeného stání atd. Na zákazu zastavení stát nemůžu to je jasný...... Můžu, nemůžu, dostanu bloček? Dík
V který části Prahy?
Jezdím do centra na moto jenom něco vyřídit(zácpa je zácpa) jinak tam raději nepáchnu, ale už jsem kolikrát slyšel názor že na motorce můžeš zaparkovat na chodníku, když to nebrání chodcům, ale to je dost relativní pojem, na placeném parkovišti a zónách nedáš nikam lísteček a to my přijde dost diskriminační do, prostě na mortorky ve městě ....
A nebylo to co říkáš u motorek do 50ccm? Tu totiž když si jí tlačil, tak byla považována za kolo (taky nechápu), takže si jí mohl tlačit i po chodníku. Ale už jsem pár let z autoškoly.
Ondráš psal:kojaksro psal:Ondráš psal:
V který části Prahy?Jezdím do centra na moto jenom něco vyřídit(zácpa je zácpa) jinak tam raději nepáchnu, ale už jsem kolikrát slyšel názor že na motorce můžeš zaparkovat na chodníku, když to nebrání chodcům, ale to je dost relativní pojem, na placeném parkovišti a zónách nedáš nikam lísteček a to my přijde dost diskriminační do, prostě na mortorky ve městě ....
A nebylo to co říkáš u motorek do 50ccm? Tu totiž když si jí tlačil, tak byla považována za kolo (taky nechápu), takže si jí mohl tlačit i po chodníku. Ale už jsem pár let z autoškoly.
To nevím, ale je to prostě na , jak Ti asi odtáhnou motorku ( doufám že mi jí někdy nehodí na ti navolejovanou odtahovku ) a bloček mi může dát tak maximálně za plexi. Já se spíš ptal jestli někdo( třeba právník nebo znalec vyhlášky ) nezná nějaký fígl nebo něco....
kojaksro psal:Ondráš psal:kojaksro psal:
Jezdím do centra na moto jenom něco vyřídit(zácpa je zácpa) jinak tam raději nepáchnu, ale už jsem kolikrát slyšel názor že na motorce můžeš zaparkovat na chodníku, když to nebrání chodcům, ale to je dost relativní pojem, na placeném parkovišti a zónách nedáš nikam lísteček a to my přijde dost diskriminační do, prostě na mortorky ve městě ....A nebylo to co říkáš u motorek do 50ccm? Tu totiž když si jí tlačil, tak byla považována za kolo (taky nechápu), takže si jí mohl tlačit i po chodníku. Ale už jsem pár let z autoškoly.
To nevím, ale je to prostě na , jak Ti asi odtáhnou motorku ( doufám že mi jí někdy nehodí na ti navolejovanou odtahovku ) a bloček mi může dát tak maximálně za plexi. Já se spíš ptal jestli někdo( třeba právník nebo znalec vyhlášky ) nezná nějaký fígl nebo něco....
Osoba blízká.
Jinak samozřejmě parkuju v garáži, na chodníku ji nechám tak maximálně 10 minuta a to už se bojím ( spíš aby ji někdo nečajzl ), kamarád jezdí kurýra na jawině a asi před rokem muji během pár minut odtáhly kokoti a celou odřeli a zasrali. A nikdonic neřešil..... Prej jeho problém
kojaksro psal:Jinak samozřejmě parkuju v garáži, na chodníku ji nechám tak maximálně 10 minuta a to už se bojím ( spíš aby ji někdo nečajzl ), kamarád jezdí kurýra na jawině a asi před rokem muji během pár minut odtáhly kokoti a celou odřeli a zasrali. A nikdonic neřešil..... Prej jeho problém
Myslím cajty ne čórkaře....
Stát na chodníku nemůžou ani 50ccm, šef stál na Smíchově se skutrem před kanclama a dostal bloček. Ale jinak tam stojí tak 2 roky a ten bloček dostal jednou...a to že to tam měštaci procházej tak třikrát za den...prostě když potkáš vocase tak dostaneš bloček i když stojíš jak máš...já osobně stojím vždy na chodníku když teda není místo na silnici a bloček jsem nikdy nedostal
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
kojaksro psal:kojaksro psal:Jinak samozřejmě parkuju v garáži, na chodníku ji nechám tak maximálně 10 minuta a to už se bojím ( spíš aby ji někdo nečajzl ), kamarád jezdí kurýra na jawině a asi před rokem muji během pár minut odtáhly kokoti a celou odřeli a zasrali. A nikdonic neřešil..... Prej jeho problém
Jeho problém to není... Sice si nedokážu představit, jak se odtahuje motorka, ale pokud ti ji poškodí nebo vozidlo, tak za to nesou odpovědnost. Proto se při odtahu vozidla pořizuje fotodokumentace nebo videozáznam před a po odtažení, naložení a složení vozidla. Jsi v právním státě a nikdo ti nesmí nic poškodit, aby to byla tvá věc...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Fulltank psal:jj na chodniku se nesmi stat, u nas pred skolou kazdy leto hojne rozdavaj blocky ale jen ty v koskovanejch cepicich
je to jejich práce, né koníček.... i když pitomci se najdou všude...
Ice psal:kojaksro psal:kojaksro psal:Jinak samozřejmě parkuju v garáži, na chodníku ji nechám tak maximálně 10 minuta a to už se bojím ( spíš aby ji někdo nečajzl ), kamarád jezdí kurýra na jawině a asi před rokem muji během pár minut odtáhly kokoti a celou odřeli a zasrali. A nikdonic neřešil..... Prej jeho problém
Jeho problém to není... Sice si nedokážu představit, jak se odtahuje motorka, ale pokud ti ji poškodí nebo vozidlo, tak za to nesou odpovědnost. Proto se při odtahu vozidla pořizuje fotodokumentace nebo videozáznam před a po odtažení, naložení a složení vozidla. Jsi v právním státě a nikdo ti nesmí nic poškodit, aby to byla tvá věc...
Právní stát jo,ale nikdo se s tebou při problémech nebaví
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Rumcajs psal:kojaksro psal:Fakt nikdo netušíte????
doprcic ja mam ty ruce breptavy... predtim jsem chtel napsat, ze na Praze 3 neni stani motocyklu zpoplatneno (mam mail od ourady).
Selskej rozum by rek, ze to bude stejny i v jinejch castech Prahy, takze to tak asi nebude
Ice psal:Fulltank psal:jj na chodniku se nesmi stat, u nas pred skolou kazdy leto hojne rozdavaj blocky ale jen ty v koskovanejch cepicich
Bloček ti dá právě te kokot co se mu stala práce koníčkem
Tom psal:No to sou vyhlídky V neděli si chci přivízt do čurákova motorku - doufám že se mě pražská sekce ujme a naučí mě přežít
Rada číslo jedna. Ráže pod 9 milimetrů je přívěšek ke klíčům.
Michal Dk psal:Ice psal:Fulltank psal:jj na chodniku se nesmi stat, u nas pred skolou kazdy leto hojne rozdavaj blocky ale jen ty v koskovanejch cepicich
Bloček ti dá právě te kokot co se mu stala práce koníčkem
No, v některých případech ano, ale ber to z pohledu toho kluka, který se tím živí (policista, strážník)... Rozdávání bločků, jak tu říkáš je jeho práce. Pak už je pouze na něm, za co ty bločky rozdává a v jakých situacích. Je jednodušší říct, že je kokot ten policajt co ti dal pokutu, ale už třeba nevíš, že ho tam poslalo CTV na popud nějakého tvého souseda, závistivého kolemjdoucího (který se vybrečí na bezplatnou linku) a pod. a on sám by třeba malicherný přestupek "přehlédl", ale potom už je povinnen onen přestupek nějak řešit a přehlédnout ho nesmí, pak by byl dotazován nadřízeným, proč to udělal a jaké k tomu měl důvody... a divil by jsi si, jaká byrokracie v těhle organizacích panuje. Jeden přestupek nějak obkecáš, ale uvědom si, že jich má denně hafo.
Chápu, že většina zde přítomných je na policii a obzvlášť tu obecní, resp. městskou nakrklá a že je nemusí, ale nic není tak růžové, jak si zde něktěří myslí a neznají pohled z druhé strany. Kokoti jsou všude, jak u cajtů, tak třeba v pekárně nebo u soustruhu, jsou to prostě lidi, ale odsuzovat je všechny podle skupinky těch, co nám nejdou pod nos, to se mi prostě nezdá....
ice ma tentokrat pravdu- pred 3 dnama zastavil kamos ve meste a za chvili tam byli cajti a zacali ho lustrovat a v tom se prihnal nejaky pan , v ruce obcanku , a povida : ja jsem vam zavolal a tady mate obcanku , kdyby jste potrebovali svedectvi......tak se kamos cajtovi omluvil - prej malej moment a debila si vyfotil i s jeho autem......ten vyskocil a zacal vehementne protestovat a cajt mu rekl ze s tim nic nenadela - foceni krajinky zakazat nemuze
dohra: cajt to vyresil domluvou.....
MOTO KOZZI GRISO
TO ICE
Že tě to ještě baví!!
To máš jako boj s větrnými mlýny. Některým prostě tuhle práci nevysvětlíš!
Dokud si to nevyzkoušej, tak budou pořád vat.
Ale k tématu, nevím jak u vás, ale u nás by nikdo za parkování mota na chodníku flastr nedal, ledaže by to postavil před vchod do polikliniky apod. I Měšťáci jsou u nás ve vidlákově na to docela v poho., protože třetina z nich jsou motorkáři (bandiťáci .)
Ale co se děje v Praze je něco úplně jinýho, to je stát ve státě!!! Tam platí úplně jiná pravidla a zákony
Jezdím tak, abych dojel!
Hele kožaku v tom našem čůrákově, jak se krásně řiká práglu, se v modrejch zónách (to jsou místa vyhražený pro místní obyvatele na praze 1, 2, 3 a 7 označený modrym pruhem na silnici) s motkou normálně může zaparkovat zadarmo. K parkovacím hodinám (oranžová zóna) teda rozhodně nejezdi a neřeš, kam dát parkovací lístek.
Mopeda asi není třeba řešit (za toho asi banďoura nepřevlíkneš ), nicméně si myslím, že se s nim na chodníku stát smí, stejně jako s bicyklem.
Loser psal:no tak pojdme udelat vikendovou akci.Budeme jezdit po praze a parkovat vsude mozne. No a to pak nejlip zjistime, co se muze a co nemuze
a platíš
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Loser psal:kazdej za svoje. Muzeme treba udelat soutez o to, kdo zaplati vic
Hale... O prachy ne...
Budeme hrát na body.
Ale fair play, než že si je někdo bude připisovat třeba chlastem...
Stránky: 1