Nejsi přihlášen
Re: osi
Já zese nejsem schopen tam jebnout datum narození, zkoušel jsem podle návodu, s nulami, bez nul, den, měsíc, rok - rok, měsíc, den a...NIC
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Já zese nejsem schopen tam jebnout datum narození, zkoušel jsem podle návodu, s nulami, bez nul, den, měsíc, rok - rok, měsíc, den a...NIC
na takový starce jako ty to není nastavený, ten program to neumí spočítat
S úsměvem jde všechno líp :o)
pavel dolínek (Člen) 24.01.2007 14:35:08 Offline |
Eremi psal:Jarken psal:Já zese nejsem schopen tam jebnout datum narození, zkoušel jsem podle návodu, s nulami, bez nul, den, měsíc, rok - rok, měsíc, den a...NIC
nejakej drzej
"una storia italiana"
Jarken psal:Já zese nejsem schopen tam jebnout datum narození, zkoušel jsem podle návodu, s nulami, bez nul, den, měsíc, rok - rok, měsíc, den a...NIC
Kdyby jsi napsal, co konkrétně jsi do toho formuláře zadával, případně s jakým výsledkem, dost by to usnadilo řešení ...
Never drive faster
than your guardian angel can fly!
jeste nez to sem syky napise - uz vim, kde je zakopanej pes... vorel i americkej, ja vas e-mail normalne vidim... vy kdyz se odhlasite, tak ho nevidite, protoze ho vidi jenom zaregistrovani a prihlaseni uzivatele... takze teoreticky vy byste meli videt ten muj... ze je to tak?
Zkusit se má všechno!
Eremi psal:Jarken psal:Já zese nejsem schopen tam jebnout datum narození, zkoušel jsem podle návodu, s nulami, bez nul, den, měsíc, rok - rok, měsíc, den a...NIC
Jasně... Nezná to pojem Y2K. Jede to v koncových dvojčíslích.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
miaaow psal:jeste nez to sem syky napise - uz vim, kde je zakopanej pes... vorel i americkej, ja vas e-mail normalne vidim... vy kdyz se odhlasite, tak ho nevidite, protoze ho vidi jenom zaregistrovani a prihlaseni uzivatele... takze teoreticky vy byste meli videt ten muj... ze je to tak?
...jo, je to presne tak a "stokrat" uz jsem to sem psal a vysvetloval i s obrazkama, konkretne na tvuj minulej dotaz jsem to vysvetloval naposled
...takze ne bez odezvy, ale jen jsi nepozorna ;)
...pro ostatni je to jakbysmet :)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1