Nejsi přihlášen
asi si zmenim nick na padafku :(
Tak sem si myslel, ze uz me cesky silnice nicim neprekvapej, ale dneska prekvapily. Cekal bych hodne, ale louzi s 20 cm dirou pod viaduktem fakt ne. :fuck:
Me nastesti nis neni, s masinou uz je to trochu horsi. Odreny budiky neresim, ale mam praskly viko u motoru :bad: . Vsechen olej skoncil v kaluzi. Vymenu oleje sem sice v planu mel, ale takhle sem si to nepredstavoval :)
Viko se podarilo provizorne svarit, ale je to hnus :sick: . Nevali se nekomu nahodou doma? :help: Nebo nejakej tip, kde se da za rozumny penize sehnat.
Re: asi si zmenim nick na padafku :(
jsou to čuráci, když nejsou schopni opravit jednu díru.
Tedka je v opravě, resp. krátce po ní silnice z HK na Prase (těsně před ním). Je to tam samá záplata a jak jinak, tak zasypaná štěrkem v autě to dělalo paseku a což teprva na motorce, kreténi. Kdy se tady v tom stítě naučí dělat věco pořádně i s ohledem na motorky a cyklisty???
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:jsou to čuráci, když nejsou schopni opravit jednu díru.
Tedka je v opravě, resp. krátce po ní silnice z HK na Prase (těsně před ním). Je to tam samá záplata a jak jinak, tak zasypaná štěrkem v autě to dělalo paseku a což teprva na motorce, kreténi. Kdy se tady v tom stítě naučí dělat věco pořádně i s ohledem na motorky a cyklisty???
oprava - HK na Prasek (směr Nový Bydžov)
Bandit 4EVER!!!
vaskent psal:no tak žadej po nahradě škody spravu silnic,...pokud to tam nebylo DOBŘE označený tak by si z toho měl nějaky prachy dostat
no a bude se s nima soudit jak dlouho? Ja cekam na stani víc jak tři roky!!!, a kdybych jim neposlal "výhružnej" dopis, tak se nad tebou nikdo ani nepozastavi. A urcite by to zkoušeli uhrát v tomhle případě na nepřizpůsobení rychlosti stavu vozovky, navíc v dešti atd atd
Bandit 4EVER!!!
to Mek: to je mi líto ale jestli ti to spravý náladu tak já včera taky málem lehla v zatáčce sem potkala štěrk a ustřelilo mi to zadek zkusila sem to narovnat (idiot) nohou a te se mi šprajcla ....sic sem to vybrala ale ohnula sem si pravej nehed na palci asi tak v půlce pak sme se stavěli v mirošovicích na náký akci ....chut na pivo jak svin no a když sme jely dom tak jak sem neslyšela motor tak mi to chcíplo já neudržela balanc a málem sem napravila dvoum slečnám úsměvy takže to vodsral tentokrát levej palec přijela sem domu a ...když sem si brala pížo tak já káva stála na posteli stratila sem bamanc a sletěla takže mám tuklí koleno a jako třešnička na dortu:... dneska.....v neděli ....sem v práci a ti co tady jsou se mi smějou že chodim jak namrdaný kačer
neboj bandaska se opravý hlavně že tobě nic není ten škrábanec na budíkách mám taky a vyřešila sem to nálepkou ten kryt je horší
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:to Mek: to je mi líto ale jestli ti to spravý náladu tak já včera taky málem lehla v zatáčce sem potkala štěrk a ustřelilo mi to zadek zkusila sem to narovnat (idiot) nohou a te se mi šprajcla ....sic sem to vybrala ale ohnula sem si pravej nehed na palci asi tak v půlce pak sme se stavěli v mirošovicích na náký akci ....chut na pivo jak svin no a když sme jely dom tak jak sem neslyšela motor tak mi to chcíplo já neudržela balanc a málem sem napravila dvoum slečnám úsměvy takže to vodsral tentokrát levej palec přijela sem domu a ...když sem si brala pížo tak já káva stála na posteli stratila sem bamanc a sletěla takže mám tuklí koleno a jako třešnička na dortu:... dneska.....v neděli ....sem v práci a ti co tady jsou se mi smějou že chodim jak namrdaný kačer
neboj bandaska se opravý hlavně že tobě nic není ten škrábanec na budíkách mám taky a vyřešila sem to nálepkou ten kryt je horší
když už tak kačka
momentalně zavostalej
Michal Dk psal:Čekat na stání tři rokyto by mě jeblo
no šak mě taky jebalo celý ty tři roky a když mi ten největší lempl-soudce z CV soudu napsal, že to neni jeho vina, že se to táhne, tak sem myslel, že vylítnu z kůže
Jinak v CV není problém čekat i dýl. Myslim, že kdybych se neozval, tak než by vyřešil těch 9000 a pár případů (jak psal že mu tam, zbejvá), že by to na nějakej ten rok dalo
Bandit 4EVER!!!
to Sarka: tak vidim, ze nejsem sam, kdo ma obcas problemy s masinou , at se palec brzo zahoji .
Ty budiky taky poresim nalepkou, uz shanim nejakou peknou
Viko uz je zpatky namontovany a snad to bude v poradku. sice to moc pekne nevypada, ale aspon je bandaska pojizdna.
Sem si myslel, ze 2 pady vloni stacili. Ale asi me to ceka kazdej rok
jel sem rovnou pro novy hadry, tak to aspon odsraly ty stary
Mek psal:to Sarka: tak vidim, ze nejsem sam, kdo ma obcas problemy s masinou , at se palec brzo zahoji .
Ty budiky taky poresim nalepkou, uz shanim nejakou peknou
Viko uz je zpatky namontovany a snad to bude v poradku. sice to moc pekne nevypada, ale aspon je bandaska pojizdna.
Sem si myslel, ze 2 pady vloni stacili. Ale asi me to ceka kazdej rok
jel sem rovnou pro novy hadry, tak to aspon odsraly ty stary
hlavně že jsi zdravej
Bandit 4EVER!!!
asi nák tak palci je hovno no a než se za 15 let vdám tak to bude určo zahojený... hlavně že ty si vcajku
jo ty nálepky jsou nejlepší v tich pedrách...vlastně to bylo tetování vid...
did už se vlastně ani nevyráběj ved?
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Mek psal:Tak sem si myslel, ze uz me cesky silnice nicim neprekvapej, ale dneska prekvapily. Cekal bych hodne, ale louzi s 20 cm dirou pod viaduktem fakt ne.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … raz003.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … raz004.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … raz005.jpg
Me nastesti nis neni, s masinou uz je to trochu horsi. Odreny budiky neresim, ale mam praskly viko u motoru . Vsechen olej skoncil v kaluzi. Vymenu oleje sem sice v planu mel, ale takhle sem si to nepredstavoval :)
Napiš prosím, kde tahle "supr" silnice je... nějak jsem se to v diskuzi nedopídila... Díky!
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … raz006.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … raz007.jpg
Viko se podarilo provizorne svarit, ale je to hnus . Nevali se nekomu nahodou doma? Nebo nejakej tip, kde se da za rozumny penize sehnat.
Život není věčný, ale já ano...
Tak sem si byl dneska stezovat na spravu a udrzbu silnic s nasledujicim vysledkem :
"Vámi zmiňovaný úsek je dlouholetý problém, který se marně pokoušíme vyřešit. Právě pro špatný stav vozovky je tam umístěno i odpovídající dopravní značení schválené DI PČR."
Schvalene dopravni znaceni je omezeni rychlosti na 30 km/h a znacka jine nebezpeci.
Typek na SUS byl celkem v poho. Prej muzu podat oficialni stiznost, ale stejne to nema smysl pac takovejch stiznosti uz maj mraky. Snad tam aspon pridaj dalsi znacku
Monty Jack (Člen) 26.05.2008 14:01:55 Offline |
Teda, ještě že jsi nelehl, když jsme jeli do Duhy ... by mě to asi vykolejilo víc než tebe.
Tu stížnost bych asi podal, pokavaď máš náladu a nějakýho známýho právníka. Páč dle mýho soudu značka na 30 je k ničemu, vzhledem k tomu že za to nemohla rychlost, ale díra, tak tam měla být značka na nerovnosti na vozovce, nebo něco podobnýho.
30 maximálně pomůže plechovkám, že si nevytřesou tlumiče, ale na mašině je to značení naprosto nedostatečný.
A to že se tam drží voda je problém, kterej by měli řešit přednostně.
Pokud tam maj těch stížností tolik, nebylo by od věci podat na ně hromadnou žalobu.
Jsou to zmetci
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
K bouracce sem nikoho nevoval, tak bych tezko dokazoval, ze sem se tam vysekal.
Spis sem chtel nekoho sprdnout, jak sem byl nasranej a pripadnou stiznosti prispet k tomu, aby se konecne zacalo neco dit. Coz, jak sem zjistil, byla z me strany celkem naivni predstava
tak tento primovy povrch se nachazi kousek za obci Zichlinek na silnici z Lanskrouna na Moravskou Trebovou. Tohle je vyvrcholeni tohodle useku. Silnice je v tak silenym stavu, ze sem si myslel, ze horsi uz to nebude a ejhle bylo
Stránky: 1