Nejsi přihlášen
pneu na platno
Jeden trapnej:
sjel jsem zadni gumu na platno (D207). Myslel jsem, že ještě chvilku vydrží a že taky trochu ojedu ty netknutý boky na okruhu , ale dnes se mi uprostřed na části objevila bílá čárka- tkanina. Potřeboval bych na tom ještě jet do práce a potom na výměnu, asi 60 km. Je to v poho, nebo se mám bát, že někde zůstanu trčet?
Diky.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.05.2008 21:32:57 Offline |
Re: pneu na platno
na plátnu výlet asi 250 km a ve dvou a taky vydžela.Akorát já tam měl dráty.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 26.05.2008 21:37:22 Offline |
se objevilo cestou tak co sem měl dělat a na minimální hloubku dezénu se na řezanejch slikách hraje blbě
P.S. tohle byl fakt extrém...jinak přezouvám podstatně dřív.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pavel Bandita (Člen) 26.05.2008 21:51:42 Offline |
měl jsem stejný problém, když to nebudeš hnát a pojedeš v klidu tak vydrží
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
winchester (Člen) 27.05.2008 08:39:05 Offline |
No já nevim, nebylo by lepší to kolo sundat a zavýst ho do pneuservisu třeba autem? Třeba to vydrží, ale každopádně to je o hubu...
Bandit je super, ale já ho stejně jednou zradim. Páč má navíc dva válce... Pak si přijdu na SVé...
DrIVER psal:Jeden trapnej:
sjel jsem zadni gumu na platno (D207). Myslel jsem, že ještě chvilku vydrží a že taky trochu ojedu ty netknutý boky na okruhu , ale dnes se mi uprostřed na části objevila bílá čárka- tkanina.
To nějak nehňápu,tak nejdřívsi ju sjel na plátno a pak se vobjevila tkanina?
Ale jináč k tfé otázce,jo dá se na tom dojet,ale prostě nevíš jak daleko. To je jako ptat sa,mám naprasklou gumu u trenek,vydrží eště jeden den,dyž pudu po centru a budu mít velké pnutí vlivem minisukní co sa vyrojily všade
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1