Nejsi přihlášen
Výstražný blinkry
V přestávkách mezi učením na státnice , z čehož už mi solidně hrabe, vymejšlim co si koupim za odměnu na mašinu (pokud to vyjde ) a jelikož mám v plánu instalaci LED blinkrů napadlo mě k tomu rovnou instalnout výstražný blinkry. O univerzál "montážní sadě" vim ale nelíbí se mi ten spínač a hlavně jeho umístění který je pak při jízdě hůř dostupný bez puštění heftu. Tak mě napadlo sehnat pravý přepínače z 04 vejš (myslim) a vyměnit to. Jenže nový by zas měli výstražný blinkry místo zapínání světel takže by to asi chtělo nějak vyřešit to automatický sepnutí světla při zapnutí klíčku, a to už je na mě moc Co by to prostě obnášelo? Díky za rozumný rady a pokud je to ovina tak sorry, říkám že mi hrabe
Ne asi
Re: Výstražný blinkry
Bedřich psal:no to bych nedělal. Myslím ty světla se zapnutým klíčkem.
Taky se mi to moc praktický nezdá (hlavně pokud startuju s ne zrovna dobrou baterkou tak to zbytečně krade proud) ale asi by to jinak nešlo páč by zmizel ten knoflík na zapínání světel
Ne asi
Co ty světla vyřešit něčim jako tohle http://denni-sviceni.alarm-anno.cz/auto … SID=6b9...
Mělo by je to spínat až chvilku po nastartování-takže baterka by byla v pohodě
jen tak mimochodem, ty vystražný blinkry jdou zapnout jen pokud máš klíč v zapalování, což je na hovno pokud budeš chtít odejít třeba někam dál (se nepředpokládá, ale...) a mašinu tam chvilku nechat. Jinak já je používám jen jako poděkování uvědomělejm plechovkářum nebo v koloně když je problém atd. Ale jako dá se no
jinak na státnice ser, to dáš levou zadní ne?
Bandit 4EVER!!!
Tom psal:Co ty světla vyřešit něčim jako tohle http://denni-sviceni.alarm-anno.cz/auto … SID=6b9...
Mělo by je to spínat až chvilku po nastartování-takže baterka by byla v pohodě
To by asi šlo ale možná by se to zas hádalo s tim automatickym spuštěním při klíčku, to už fakt je na mě moc
Ne asi
barynek psal:jen tak mimochodem, ty vystražný blinkry jdou zapnout jen pokud máš klíč v zapalování, což je na hovno pokud budeš chtít odejít třeba někam dál (se nepředpokládá, ale...) a mašinu tam chvilku nechat. Jinak já je používám jen jako poděkování uvědomělejm plechovkářum nebo v koloně když je problém atd. Ale jako dá se no
A vo co že nedám
A že to fakčí jen při zapnutým klíčku mi připadá logický, asi by nebylo dobrý kdyby to šlo kdykoliv, někdo ti to přes noc zapne a ráno baterka v
Ne asi
luig psal:barynek psal:jen tak mimochodem, ty vystražný blinkry jdou zapnout jen pokud máš klíč v zapalování, což je na hovno pokud budeš chtít odejít třeba někam dál (se nepředpokládá, ale...) a mašinu tam chvilku nechat. Jinak já je používám jen jako poděkování uvědomělejm plechovkářum nebo v koloně když je problém atd. Ale jako dá se no
jinak na státnice ser, to dáš levou zadní ne?A vo co že nedám
A že to fakčí jen při zapnutým klíčku mi připadá logický, asi by nebylo dobrý kdyby to šlo kdykoliv, někdo ti to přes noc zapne a ráno baterka v
no a když tě večěr někde nechá tak tam necháš klíček zapneš výstražný a jdeš schánět pomoc
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Bandit 650A psal:no a když tě večěr někde nechá tak tam necháš klíček zapneš výstražný a jdeš schánět pomoc
Když mě někde nechá tak se budu určitě snažit odklidit jí někam kde nebude překážet, pak nemusim dát blinkry a klíček si vezmu
Ne asi
luig psal:V přestávkách mezi učením na státnice , z čehož už mi solidně hrabe, vymejšlim co si koupim za odměnu na mašinu (pokud to vyjde ) a jelikož mám v plánu instalaci LED blinkrů napadlo mě k tomu rovnou instalnout výstražný blinkry. O univerzál "montážní sadě" vim ale nelíbí se mi ten spínač a hlavně jeho umístění který je pak při jízdě hůř dostupný bez puštění heftu. Tak mě napadlo sehnat pravý přepínače z 04 vejš (myslim) a vyměnit to. Jenže nový by zas měli výstražný blinkry místo zapínání světel takže by to asi chtělo nějak vyřešit to automatický sepnutí světla při zapnutí klíčku, a to už je na mě moc Co by to prostě obnášelo? Díky za rozumný rady a pokud je to ovina tak sorry, říkám že mi hrabe
raději se uč a neřeš zbytečnosti
jinak mladá tohle absolovovala v pondělí, 3 týdny z toho nespala a nakonec vše za 1.
hodně štěstí woe
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
luig psal:ross psal:raději se uč a neřeš zbytečnosti
jinak mladá tohle absolovovala v pondělí, 3 týdny z toho nespala a nakonec vše za 1.
hodně štěstí woeTo já to zas tak neprožívám, spim až moc
Jinak díky za podporu
Tebe ani nejde nepodpořit, kamaráde! Ale hlavně aby se to podařilo!!!
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:jen tak mimochodem, ty vystražný blinkry jdou zapnout jen pokud máš klíč v zapalování, což je na hovno pokud budeš chtít odejít třeba někam dál (se nepředpokládá, ale...) a mašinu tam chvilku nechat. Jinak já je používám jen jako poděkování uvědomělejm plechovkářum nebo v koloně když je problém atd. Ale jako dá se no
motorka sa da z cesty odtlacit a potom ti staci parkovacka.
Nehovor mi, ze by si mal to srdce ju nechat niekde na ceste 1. tr. bez krajnice so zapnutym trojuholnikom
Inak torjuholnik pouzivam rovnakym sposobom ako ty
Zapojenie svetiel na kluc sa mi nezda nejako zlozite, teda pokial tam nechcete pchat tie "opozdovace". Kabel ktory ti ide na spinac nahod rovno na kluc a je. Alebo si to predstavujem ruzovo?
luig psal:Ještě mě napadlo, co použít červenej chcípak na pravý rukojeti? Stejně ho nepoužívám. Spínač to je, je zapojenej, akorát by se to "nějak přezapojovalo" a hotovo ne?
ty woe ty už bys to měl mít za sebou ty státnice bo co tady vymejšlíš to by se jeden po
Bandit 4EVER!!!
Nestačím se divit co sou lidi schopni vytvořit To by se vám někomu vážně chtělo rozesrat celou elektriku k přepínačům kvůli takové vině jako sou blinkry. Chápal bych to u nějaké bořky kde je to pokurvený,ale takhle si zbytečně přidělávat prácu na funkční mašině
Pak je radost si po takovým umělcovi dovést motorku dom
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
luig psal:Ještě mě napadlo, co použít červenej chcípak na pravý rukojeti? Stejně ho nepoužívám. Spínač to je, je zapojenej, akorát by se to "nějak přezapojovalo" a hotovo ne?
napoj to rovnou na to a kdyz budes poustet vystrazny rovnou se ti to vypne
VikecB12 psal:Nestačím se divit co sou lidi schopni vytvořit To by se vám někomu vážně chtělo rozesrat celou elektriku k přepínačům kvůli takové vině jako sou blinkry. Chápal bych to u nějaké bořky kde je to pokurvený,ale takhle si zbytečně přidělávat prácu na funkční mašině
Pak je radost si po takovým umělcovi dovést motorku dom
ten kdo to neumí,tak to rozesere, ten kdo umí, zamaluje do schéma tak neni žádnej problém
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:VikecB12 psal:Nestačím se divit co sou lidi schopni vytvořit To by se vám někomu vážně chtělo rozesrat celou elektriku k přepínačům kvůli takové vině jako sou blinkry. Chápal bych to u nějaké bořky kde je to pokurvený,ale takhle si zbytečně přidělávat prácu na funkční mašině
Pak je radost si po takovým umělcovi dovést motorku domten kdo to neumí,tak to rozesere, ten kdo umí, zamaluje do schéma tak neni žádnej problém
nakhorsie je ked to "neumi", rozsere to a pritom to zakrsli do schemy
Monty Jack (Člen) 29.05.2008 08:31:17 Offline |
Fulltank psal:luig psal:Ještě mě napadlo, co použít červenej chcípak na pravý rukojeti? Stejně ho nepoužívám. Spínač to je, je zapojenej, akorát by se to "nějak přezapojovalo" a hotovo ne?
napoj to rovnou na to a kdyz budes poustet vystrazny rovnou se ti to vypne
Není tak špatnej nápad, akorát obrať pořadí - když to vypneš, rovnou zapneš blinkry
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
jen tak mimochodem ty výstražný jdou pustit samozdřejmě bez klíčku,když bys jí chtěl na chvíli opustit
s chutí do toho půl je hotovo
to mě tak připomíná okamžik, kdy mi policajt dal pokutu a bod za znužití výstražných světel
tak vofafrně s jejich používáním, to jeho vysvětlení mi nejde do hlavy ani po roce
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Šulaiz psal:barynek psal:jen tak mimochodem, ty vystražný blinkry jdou zapnout jen pokud máš klíč v zapalování, což je na hovno pokud budeš chtít odejít třeba někam dál (se nepředpokládá, ale...) a mašinu tam chvilku nechat. Jinak já je používám jen jako poděkování uvědomělejm plechovkářum nebo v koloně když je problém atd. Ale jako dá se no
jinak na státnice ser, to dáš levou zadní ne?jen tak mimochodem ty výstražný jdou pustit samozdřejmě bez klíčku,když bys jí chtěl na chvíli opustit
rozhodně ne 03, mimochodem
Bandit 4EVER!!!
Šulaiz psal:barynek psal:jen tak mimochodem, ty vystražný blinkry jdou zapnout jen pokud máš klíč v zapalování, což je na hovno pokud budeš chtít odejít třeba někam dál (se nepředpokládá, ale...) a mašinu tam chvilku nechat. Jinak já je používám jen jako poděkování uvědomělejm plechovkářum nebo v koloně když je problém atd. Ale jako dá se no
jinak na státnice ser, to dáš levou zadní ne?jen tak mimochodem ty výstražný jdou pustit samozdřejmě bez klíčku,když bys jí chtěl na chvíli opustit
Tak na 05 samozřejmě bez klíčku pustit nejdou
Miras psal:Šulaiz psal:barynek psal:jen tak mimochodem, ty vystražný blinkry jdou zapnout jen pokud máš klíč v zapalování, což je na hovno pokud budeš chtít odejít třeba někam dál (se nepředpokládá, ale...) a mašinu tam chvilku nechat. Jinak já je používám jen jako poděkování uvědomělejm plechovkářum nebo v koloně když je problém atd. Ale jako dá se no
Tak na 05 samozřejmě bez klíčku pustit nejdou
ale jdou, akorát že ho musíš mít v poloze na parkovačky.
Stránky: 1