Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 27.05.2008 21:55:52 Offline |
Závody
Chlapi !!!! Vše nej do závodů a hlavně vyhrát ve zdraví
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 28.05.2008 09:03:51 Offline |
Re: Závody
tož chlapi už chladím šáňo hlavně dojet v celku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
přesně tak ....... údajně jeli ráno na 12ce kolem 2:10 což není žádná hitparáda jak naznal FIlous, Jarda kolem 2:16 tusším a Fiat kolem 2:00 myslím, ale 12 měla opravdu technický problémy jak napsal Zdenda - prasklý svody a hlavně vyteklej tlumič, ktere značně omezuje halvně výjezdy ze zatáček atd .... a Fiatovi dopoledne taky třívál nějak kapku zlobil při plným vohřátí ......... co race to uvidíme až po něm asi!!! DOufám že to bude lepčí než dopoledne!!
K.a.s.y.m. (Člen) 28.05.2008 16:51:09 Offline |
180 000 km a je jak novej? nechceš si zajít na psychiatrii to tak leda po rapasu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:180 000 km a je jak novej? nechceš si zajít na psychiatrii to tak leda po rapasu.
Na Varaderu sem měl švéda taky,najeto měl přes 80 000km,většinu ve dvou a v plné polní po cestách necestách a nebylo na něm znát opotřebení nebo ůnava a to aji pod mou váhou Nebál bych se toho.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 28.05.2008 18:12:01 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:180 000 km a je jak novej? nechceš si zajít na psychiatrii to tak leda po rapasu.
Na Varaderu sem měl švéda taky,najeto měl přes 80 000km,většinu ve dvou a v plné polní po cestách necestách a nebylo na něm znát opotřebení nebo ůnava a to aji pod mou váhou Nebál bych se toho.
no když se bavíte vo těch švédech či co na kolik tak asi takovej seveřan výjde?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Monty Jack (Člen) 28.05.2008 19:39:23 Offline |
VikecB12 psal:Tuším že za něho tankrát kámoš dával kolem dvacky
No co, textilka prodá ještě 100 hader a bude na švéda
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
dělal jsem co jsem mohl... ale nevyšlo to
čas 2:00 byl v prvním tréninku (byl jsem tam poprvé)
v závodě něco kolem 1:55
gdo je BODLINKA????
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tak jo,nedockavci. Nejake foto ze zavodu mate na ftp ve fotogalerie\cec_most 28,5.08
jinak fijatovi vsechnu cest ... kdyby slo o fotbal, tak kazdopadne hraje v narodaku a letosni euro mame v kapse
timto nechci zastinit ostatni jezdce (Filipa, Michala a Jardu) ... vlitnout do te divociny je jak vrhnout se do divokych pereji s rukavkama a brckem misto padla
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
tak sem jich tam k Loserovi taky par prihodil, sice sem nemel takovy delo jak von, takze fotky z trati nic moc, ale jako spravnej investigativni zurnalista mam akcni fotky z boxu
kuci se snazili moc, skoda ze zradila technika
Tomas je borec, v zatackach si zmrzlinare pekne daval
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Atmosféra jak v Le Mans - piloti na jedný straně, bajky na druhý, všechno připravený, bajky i lidi po zahřívacím kole. Startmaršál dává pokyn a masa lidí se žene ke strojům, za vohlušujícího řevu se začínaj prohánět první motyky, vteřinová ručička neúprosně vodkrajuje první úseky. Ci fix, co je, kde ten Fijat je himl, prohnali se snad už všichni a von nikde ! Po drahný době se prožene i náš pretěkár na jebce. Když valí kolem Bandit boxu, je slyšet chrápání, ale zaplať satan už taky jede.
Teprve když teamleader-dred dorazil do boxu, sme se dozvěděli, co se dělo - jebka teplá prostě nestartuje, tak musel Inkviz tlačit - ci fix a já byl 300m daleko a NEVIDĚL SEM TO !!!! :)))
ale di, Ty brepto ...
..žádná tragédie..synci se nezváleli..banditwerk měl lehký problém,který Pat a Mat hravě odstraní..chuť týmu a příznivců je neutuchající,takže přístě to bude zase o kousek lepší(což znamená bednu)..jako premieru bych to nehodnotil vůbec špatně..
..takže partio,držím palce..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Tak, tak. Mouchy na bynditrejsinkspeciálu se objevily a po jejich odstranění to bude raketa kucí jeli moc pěkně; kouknul jsem na pořadí, byli na 40 místě a než jsem se vrátil z hajzlu, tak byli na 38 upozorňuju rejpaly, že jsem se nebyl vysrat!!!
My letci máme ocelové ptáky...
Zdenousek psal:Tak, tak. Mouchy na bynditrejsinkspeciálu se objevily a po jejich odstranění to bude raketa kucí jeli moc pěkně; kouknul jsem na pořadí, byli na 40 místě a než jsem se vrátil z hajzlu, tak byli na 38 upozorňuju rejpaly, že jsem se nebyl vysrat!!!
vona i ta prostata není sranda
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr (Administrator) 29.05.2008 09:56:05 Offline |
závěrečná zpráva: to že zadní tlumič teče sme zjistili hned při první testovací jízdě, kerá byla ale bohužel kvůli tomu, že sme pro změnu neměli funkční brzdový kotouče až den před závodem a už se s tim nedalo nic dělat výsledkem toho bylo, že banďák vzadu netlumil a v podstatě se s nim nedala projet v kuse zatáčka prostě fiasko, oproti loňskýmu ježdění čas o 10 vteřin horší takže celej závod vodtáh fijat a díky němu sme i dopadli jak sme dopadli takže tlumič de hned na repasi, kotouče přídou nový a hlavně to pojedem votestovat před dalšim závodem na okruh abysme příště ten kalíšek přivezli
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2008 11:45:27 Offline |
tak je otázka jestli by origo šel zpátky.
JInak kluci dobrý příště to bude lepší.
inkvizitorr (Administrator) 29.05.2008 12:24:06 Offline |
K.a.s.y.m. psal:tak je otázka jestli by origo šel zpátky.
JInak kluci dobrý příště to bude lepší.
origo by zpátky šel, ale ten co byl na motorce původně je nepoužitelnej a nikdo s dvanáctkou tam do začátku závodu nepřijel (asi tušil, že bysme mu ho na žávod vočesali) chyba byla v tom, že sme tři tejdny čekali na funkční brzdový kotouče kerý přišly těsně před závodem a tak to nebylo možný pořádně project, jinak bysme na ten tlumič přišli včas a dal by se v poho opravit... no nic, před příštím závodem budem už pořádně testovat a doufám, že už to bude větší sláva...
doba je temná...
Proč neřeks? Já tam na dvanáctce byl
Kucká blahopřeju, rejsinktým nezklamal a teď už to bude jenom lepší a lepší.
A medailonky s bramborem, to je jenom předkrm. Věřim, že jako hlavní chod si dáte do zlatova vypečený prase a bryndat u toho budete samozřejmě šampusem!
souhlasím s Kellym co se týče výrobků ze Švédska ....
No a jiank FIlous se jal dneska trénovat i v Brně tak sem se tam zajel jako pajda mrknout a pěkný poježdění dneska - po 5ti letech co sem se nezúčastnil poprvé s moto tam bylo tak strašně málo lidí že to až nebylo pěkný ................ když si vzpomenu na roky kdy bylo 300-400 motorek .. dneska tam nebylo startovní číslo přes 100 si mylsím ..... ale Filip pojezdil, pozkoušel jiný bajky tak uvidíme jak se bude dařit dál ...... jo a mimochodem díky za první svezení po bouračce ... ikdyž jako spolujezdec!
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2008 19:19:45 Offline |
Kelly01 psal:K.a.s.y.m.
Když o výdrži Švéda prd výš tak se nepouštěj do hlubších myšlenkových pochodů
Pak to vyzní jak trapnej výkřik do tmy,a předpokládám že tvé znalosti o psychiatrii budou na stejné intelektuální rovině
No jako nevim,no jako švédi jsou kvalita to jako jo,ale 180 000 bez toho aby to ztratilo něco z vlastností se mi zdá docela přitažený za vlasy....nebo tím jak na tom jezdíš furt tak ti to nepříde a jsi prostě zvyklej.
A vidím že nastupující generace neumí číst a mele nesmysly
I retardované dítě na nižší intelektuální úrovni než co tu předvádíte vy,by vyčetlo jasně,že informace byla o tom že by jim nevytekl,a o ničem jiném
Holt diskuzi s vámi opouštím,neb mám pocit že mně osobně už vaše názory nemohou nic nového přinést...
God Save The Queen!
...nesmysly plodí ten kdo si myslí, že po 180ti tisících má tlumič jako novej
...je pestrý přihlížet tomu, jak věkem klesá soudnost na úroveň adolescenta postiženýho mozkovou obrnou, ďoubajícího se bezděčně v nose
...polemika o významu příspěvku ve kterým je údaj o kilometrový porci je bezpředmětná, i vomezenej nižší vývojovej stupeň savce je schopnej vnímat realitu
...vydrž a přiuč se
ps: už mě to tady zas baví woe
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Asi to s tím děckem po obrně či co bylo na mě..budiž..
Zaslepené obhajování svého..budiž..
Ohlins jako kvalita určitě..
Nicméně je to výrobek jako každej jinej..může se vysrat taky..
Osobně jsem na vlastní oči viděl saxofon od starýho Salmera..špičková práce..luxusní profi nástroj s pořizovací cenou okolo 250 tisíc...a věřte nebo ne,ten nástroj se po měsíci hraní rozesral....netěsnící a zasekávající se klapky!!!!:surprised(zřejmě vada ve výrobní toleranci):
Takže..
PURE NAKED BIKE!
Ale von kelly nic netvrdil o tom že by ho nedával co 50000 na repas napsal jen že je po 180 000 jak novej. Na repasi ho dával minimálně 1x....aspoň to tu psal, ale to nikde nezpochybnil. Takže když se o to staráš tak proč by nemohl bejt po 200 000km jak novej
Lihy psal:Ale von kelly nic netvrdil o tom že by ho nedával co 50000 na repas napsal jen že je po 180 000 jak novej. Na repasi ho dával minimálně 1x....aspoň to tu psal, ale to nikde nezpochybnil. Takže když se o to staráš tak proč by nemohl bejt po 200 000km jak novej
...však vo tom psal kasym
K.a.s.y.m. psal:180 000 km a je jak novej? nechceš si zajít na psychiatrii to tak leda po rapasu.
...s jasným výsledkem
Kelly01 psal:K.a.s.y.m.
Když o výdrži Švéda prd výš tak se nepouštěj do hlubších myšlenkových pochodů
Pak to vyzní jak trapnej výkřik do tmy,a předpokládám že tvé znalosti o psychiatrii budou na stejné intelektuální rovině
Ale jó, akorát ho posílá k chocholouškovi a přitom kelly netvrdí že na repasu ten tlumič nebyl. Prostě napsal že má tlumič se 180000 a je jako novej. A ani dál se tý myšlence s repasí nebrání, prostě jen odpovídá svym stylem, že dotyčnej vo tom ví hovno a je debil prostě kelly no
Klasika, a lidi chytaj na první našlápnutí
...tywe demagogie to je
...nemůžu napsat že je jak novej když je vopravovanej, zatejená repase a je to pak celý zavádějící, je jak nova
...kdybych čet, že má 180, mezitím byly dvě repase a po nich je jak novej, tak je to richtik
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2008 21:17:32 Offline |
pokud jsem si všim...Kelly repasy nevyvrátil,ale ani nepotvrdil...Ať je Ohlins sebelepší značka pořád je to jen mechanická součástka která se provozem opotřebuje tudíš potřebuje časem výměnu nebo opravu....proto ten můj údiv,že po 180 000 km je jak novej(to snad jedině ,že by ho vozil v baťohu)...to co jsem napsal za tím o chocholouškovi je detail a to jak Kelly odpověděl je klasika která rozhodí snad jen toho kdo ho z fóra nebo osobně nezná...což se mě už netýká
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2008 21:26:53 Offline |
klíííííd
je mi jasný kam Kellyho první přispěvek směřoval,ale mě to zaujalo z jiný strany pohledu.Howg
Než se tohle vlákno celé zasere kravincama, tak bych chtěl popřát klukům hodně štěstí
....vám to ouplně závidím, jak tam valíte............díval jsem se na fotky a fakt super!
.....a ještě něco. I když se to někdy sere a máte pocit, že je všechno proti vám, tak si vzpomeňte proč jste vlastně do toho šli............hlavně se pobavit
....teda aspoň si myslím
ross psal:Zdenousek psal:Tak, tak. Mouchy na bynditrejsinkspeciálu se objevily a po jejich odstranění to bude raketa kucí jeli moc pěkně; kouknul jsem na pořadí, byli na 40 místě a než jsem se vrátil z hajzlu, tak byli na 38 upozorňuju rejpaly, že jsem se nebyl vysrat!!!
no to máš teda pravdu parťáku
bla...blabla...!
fido psal:ross psal:Zdenousek psal:Tak, tak. Mouchy na bynditrejsinkspeciálu se objevily a po jejich odstranění to bude raketa kucí jeli moc pěkně; kouknul jsem na pořadí, byli na 40 místě a než jsem se vrátil z hajzlu, tak byli na 38 upozorňuju rejpaly, že jsem se nebyl vysrat!!!
no to máš teda pravdu parťáku
Sem se k tomu nechtěl vyjadřovat, ale... Cožpak je to vůbec možný, abych měl ve svym věku problemy tohoto typu???
My letci máme ocelové ptáky...
Meloun psal:Asi to s tím děckem po obrně či co bylo na mě..budiž..
Zaslepené obhajování svého..budiž..
Ohlins jako kvalita určitě..
Nicméně je to výrobek jako každej jinej..může se vysrat taky..
Osobně jsem na vlastní oči viděl saxofon od starýho Salmera..špičková práce..luxusní profi nástroj s pořizovací cenou okolo 250 tisíc...a věřte nebo ne,ten nástroj se po měsíci hraní rozesral....netěsnící a zasekávající se klapky!!!!:surprised(zřejmě vada ve výrobní toleranci):
Takže..
... bych se na ňákej saxofon za 250 vys...
... to bych raděj koupil ňákou další moto
... třeba takovou CBX 1000 (že jo Kelly )
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Předem omluva, fotky doplním během víkendu (jsem nějak ve skluzu)
Jináč to byl fakt ukrutnej závod a někteří závodníci jsou do toho opravdu zapálení, jako ten hnedka ve druhým kole (hlavně že je celej). Jsem si říkal, že za tím safetycarem bych to taky ukočíroval a pak ještě v "děkovacím" kole po odmávnutí šachovnicí
Strýcfajtr !!!
...dík za podporu ...to štvrtý místo mě furt sere ...hlavně proto, že sme na Monstry ztratili pouhý dvje minuty...nechci aby to vypadalo, že si ňák moc vjeřim, ale sem přesvječenej, že dyby ta hajtra fungovala, tag by to bylo vo dost lepčí a po tech fteřinách by sme ty dvje minuty poskládali, ale s tymdle se to fakt líp nedalo...a fšechna čest Fijatoj
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Monty Jack (Člen) 30.05.2008 09:26:49 Offline |
Gratuluju Teamu a těším se na Brno, že jim to tam pěkně natřete na 100% fungujícím biku
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
To Filous:
Jasně,že čtvrtý místo nasere,ale když jsme viděli jak Ti to skáče,
jsi frajer,žes to vůbec ustál Brzdit z cílovky do prvního vinglu
muselo být maso.
Byla to slušná podívaná,příště držíme palce,ať vyjde bedna.
...a bude hůř!
Kelly01 psal:Výraz totální beznaděje
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … G_3106.JPG
inkvizitorr zveda svuj kriz, horsi nez mor...
Filous psal:...dík za podporu ...to štvrtý místo mě furt sere ...hlavně proto, že sme na Monstry ztratili pouhý dvje minuty...nechci aby to vypadalo, že si ňák moc vjeřim, ale sem přesvječenej, že dyby ta hajtra fungovala, tag by to bylo vo dost lepčí a po tech fteřinách by sme ty dvje minuty poskládali, ale s tymdle se to fakt líp nedalo...a fšechna čest Fijatoj
myslim ze do pulky zavodu ste byli pred nima, spoustu casu se ztratilo taky na "zbytecnym" stridani pri pokusech ject na tej lambade
inkvizitorr (Administrator) 30.05.2008 13:02:26 Offline |
Filous psal:...dík za podporu ...to štvrtý místo mě furt sere ...hlavně proto, že sme na Monstry ztratili pouhý dvje minuty...nechci aby to vypadalo, že si ňák moc vjeřim, ale sem přesvječenej, že dyby ta hajtra fungovala, tag by to bylo vo dost lepčí a po tech fteřinách by sme ty dvje minuty poskládali, ale s tymdle se to fakt líp nedalo...a fšechna čest Fijatoj
tak už sou tam časy, minuta to byla jenom jedna
doba je temná...
Luk psal:Filous psal:...dík za podporu ...to štvrtý místo mě furt sere ...hlavně proto, že sme na Monstry ztratili pouhý dvje minuty...nechci aby to vypadalo, že si ňák moc vjeřim, ale sem přesvječenej, že dyby ta hajtra fungovala, tag by to bylo vo dost lepčí a po tech fteřinách by sme ty dvje minuty poskládali, ale s tymdle se to fakt líp nedalo...a fšechna čest Fijatoj
myslim ze do pulky zavodu ste byli pred nima, spoustu casu se ztratilo taky na "zbytecnym" stridani pri pokusech ject na tej lambade
...to máš sice trochu pravdu, ale střídat se muselo, uš jenom proto, aby se dotankoval anglán a přiznam se, že sem měl i strach vo Fijata, páč je to docela záhul, vono fest tahat 45 min je náročnější neš házet do míchačky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...to máš sice trochu pravdu, ale střídat se muselo, uš jenom proto, aby se dotankoval anglán a přiznam se, že sem měl i strach vo Fijata, páč je to docela záhul, vono fest tahat 45 min je náročnější neš házet do míchačky...
jasan, myslel sem to tak ze kdybyste vystridali a klasicky jeli dalsi tak ste asi byli vpoho pred monstrakama...priste to vyjde
jojo fijat byl trosicku vorosenej, ale daval si to furt pekne, cepici dolu
inkvizitorr (Administrator) 30.05.2008 14:12:07 Offline |
s nefunkčním tlumičem to bylo o 10 vteřin horší než loni na r6, monstry bysme v poho dali vykostíme je v příštim závodě
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 30.05.2008 15:13:24 Offline |
huskyb12 psal:vo 20 panáčku, vo 20 :)))
v tréninku vo 10, to poslední střídání už vo 20 a eště se smrtí ve vočích na piču, no
doba je temná...
to su čurací...
klikněte na ten obrázek který tam néjni...
je to fotka 109...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Monty Jack (Člen) 30.05.2008 21:22:21 Offline |
Cožeto kde co ??
Stránky: 1 2