Nejsi přihlášen
Znalci poraďte
potřebuju radu.... dávám moto do sevisu na takovou menší údržbu... Vyměnit svíčky( dodám svoje) seřídit podtlaky karbce,ventily a sběžne zkontrolovat...? kolik si za to můžou říct? nevo spíš kolik na tom ten mechanik ztáví času..? díky moc nechci se nechat zbytečně oškubat
gdo maže,ten jede...:)
Re: Znalci poraďte
jj,svýčky sám nic natom neni a naučtujou ti na to min púl hod práce.vloni sem byl s eNkem v honde páč na jihu neni suzuki chtel sem to so ty a napsali nato 2h práce 1800kč a kdyš sem vyděl toho šmudlu co si hral na mekamika a jak mi to dali opatlaný najeto 30km oproti předání...a hlavně po ujetí dalších 50km se rozesral volnoběch tak že nešel pod 5tis otaček...sem se vrátil stropil scénu mechanyk upad na zem a stejně nic toť má skušenost s hondou v Č.B. u vyaduktu.
svět je cirkusovej stan
Msudra psal:no supr:)tak je koupim .... jo on je fotbal uvidim jak to stihnu jo dopravka je dopravka, se divim ze sou tam i normalni lidi
Tim teda nevim koho myslíš...
Na fotbal? Ten je od Půl šestý. Když dorazíš po, tak je to v klidu.
Ti kdyžtak povím jednu historku o panu Tauferovi.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Monty Jack (Člen) 30.05.2008 16:27:26 Offline |
Msudra psal:chtel sem se zeptat kdyz tam dam ty svíčky NGK CR9EK???? neposeru nic?
... když nestrhneš závit a kábly zapojíš jak byly, tak ne
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Stránky: 1