Nejsi přihlášen
mazač řetězu ( scottoiler, kettenmax )
máte někdo scotoilera?
kde jste ho koupili? pošlete mi nějaký fotos na mail jak to s tím vypadá už namontované, nebo to hoďte někdo semka, prosim prosim
který značky jsou nejlepčí? dííík
Editoval inkvizitorr (28.01.2007 12:16:47)
on the road
Re: mazač řetězu ( scottoiler, kettenmax )
tak ja mam scot oiler a kupoval jsem ho v obchode ale v dublinu to ti asi moc nepomuze dal jsem za nej 100eur to mas 2800kc najezdeno s nim mam kolem 17 tis km a naprosta spokojenost retez porad v pohode a to tam mam ten nejslabsi v tabulce retez akorat nekdy pretahnu hadrem a je jak novej kolo to nezasira nijak moc a hlavne ten olej jde snadno utrit . ten kdo ho ma na nej asi nic spatneho nenapise
tož já navím kdo to všechno dělá... tak jsem chtěl vědět značky asi ne ryponi.
dobře koupím scot oiler, ale ještě nikdo nenapsal kam se to instaluje a nějakou fotos.
na obr od Osi to není zas tak zřetelně vidět, ale mazat to asi maže dobře
on the road
vyrobcu by se naslo vic nekde tady sou i navody na vlastni vyrobu doma ale vsichni tedy maji scota na moji motore jsou vydet akorat dve stahovaci pasky na kyvce ktere drzi injektory mazu obe strany a echtel jsem kupovat ten origos a vrtat do kyvky taky ne tak sou tam dve pasky a hotovo fotit se mne to nechce
Je,nenastavíš to tak aby to šlo z každé strany stejně(bo to nejde)..
Takže mažou-li obě jsi jak prase..
Maže li to správně jednou tak druhou skoro ne..
Stejného výsledku docílíš základní tryskou
A po prvních 30000km už bych se ke spreji nevrátil..
God Save The Queen!
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
http://www.touranbike.sk/start.htm - klikni na CLS produkty...
Mate nekdo zkusenosti s timhle?
http://www.kettenmax.cz/
Sice to neni jako scoitler, ale rozhhodne na procisteni to asi bude dobry a mazani se sice provadi sprayem ale asi to bude efektivnejsi nez samotnym sprayem.
Cena je celkem dobra...
Suzuki SV 650 + ČZ 250/471 + ČZ 250/455 – více info
kettenmax - mám, protože sem ho dostal zadarmo. Použil jsem zatím 1x. Funguje to, ale je pracný to sestavit a potom vočistit. když vezmeš řetěz sprejem a ňákym kartáčkem tak docílíš asi stejnýho efektu. Tož tak.
Kelly, vytáhl jsem ty hadičky, páč byly každá jinak, dal tam novou, na každý straně stejně dlouhou a maže to na obou stranách dobře
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Kuna psal:...móóóc dobrá věcička http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/m2.jpg
...a to je co???...
kettenmax - mám, čištění řetězu je za 5min hotový bez zasranýho všeho okolo včetně sebe. Když si to jenou vychytáš jak to upnout, tak aby se ti to neotevíralo, tak pro příště instalace za 15s. Meju to čističem brzd ve spreji a za 10s hotovo. Spotřeba petroleje max 1dc.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Tak jsem se trochu začet .....
.... životnosť reťazovej sady až na viac ako 70 000 km!!! (u testovacieho motocykla Kawasaki ZX9R- cca. 150 PS)... CLS 200µ
Mikroprocesorom riadené mazanie reťaze
... nikdy jsem to neviděl, zkušenosti nemám, ale tolik km bych se divil nebo se pletu
Spíš bych v tom viděl ten komfort bezúdržby a pak tak 20% životnosti navíc...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Stránky: 1