Nejsi přihlášen
Re: ...TU, NA, JC, HK sobota 31.05.08
osiris psal:...v 11 nebo 12 tady na omv
...asi bych laudon atd. nebo polskou stezku
no já bych teda jako asi možná... jak dlouho by to asi trvalo? Večer v cca 18hod musím být zpátky, jdu na večeři, tak aby nebyl průser, kdybych to nestihl, to by doma už neprošlo (naposledy železňák s odřenejma ušima )
Bandit 4EVER!!!
osiris psal:barynkoj: a i kdyby (jako že myslím že ne, že šestou stíháš), tak se můžeš začít vracet v kolik je libo
tož! asi jo, stejně se musim dobrat k vám do DK kvuli těm samolepám. Takže asi jo
hod sem pak přesnější čas, třeba v pátek večer
Bandit 4EVER!!!
Kdybych ten den neverboval bratránka do Bandit klubu tak bych jel.
Dostal rozum a z nějakýho (jak se to píše) Fireblide přesedlá na Bandasku (mám na
něj dobrý vliv!!!) Takže příště třeba, snad, určitě
Jezdím tak, abych dojel!
...hele ani né, moc se s tím neserem, vod podzimu mám eště čtvrt nádrže, počítám že tankovat budu tak v půlce léta
...čoprákoj vyřiď ať vyjede už teď
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Dvoulytr psal:Jedú s Váma konečně ještě kámoš na šopru s holkou.Mám to natnkovat nebo se s tím serete a bude mně stačit nádrš?Byl jsem to dneska project a aňi nelítali moc mouhcy.
Ty vogo ty jezdíš s cisternou ne?
Michal Dk psal:Dvoulytr psal:Jedú s Váma konečně ještě kámoš na šopru s holkou.Mám to natnkovat nebo se s tím serete a bude mně stačit nádrš?Byl jsem to dneska project a aňi nelítali moc mouhcy.
Ty vogo ty jezdíš s cisternou ne?
To výže ne.Vod pumpy k pumpě,ale když jedu s šoprákama,tak to se vracím na původní nádrž.A nevím co sjte Vy za šneky(to si dělám bžundu).Ale kdo ví?Tendlenc kámoš co jede se mnou je jinej,ten to pálíaž za těma jeho plotnama je vohnˇostroj.Jsem zvědavej jak budeš tankovat ty?
2 krát dva sou štyri
Když mu to nejede,tak to nežere nic.Ale s tím kompresorem to je jinak,on má vzdušník prázdnej,odkalenej,to je v pohodě,ale z kola lítá voda,jak kdyby ho někdo předtím napěchoval vodou z hidrantu.
2 krát dva sou štyri
Stránky: 1