Nejsi přihlášen
Re: 31/5 pláže Sadská
Filous psal:...jag to f Sadasky najdu???
Myslim, že je to tohle - bejvalej pískovcovej lom - aspoň sme tam jako děti jezdili...
http://www.mapy.cz/#x=134350592@y=13618 … _149866369
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
ja tam v jednom miste videl ceduli "zakaz konum"
znacene je to vic nez dobre ... jen pokud chcete i neco k piti, tak doporucuji druhy parking pres "zakaz vjezdu" .... jezdi tam vsichni (nejlepsi bude podle ceduli na parkoviste a tam se zeptat chlapika, co to vybira a ten vas nasmeruje nebo to pak projit). Voda byla supeer
Bailo psal:ja tam v jednom miste videl ceduli "zakaz konum"
znacene je to vic nez dobre ... jen pokud chcete i neco k piti, tak doporucuji druhy parking pres "zakaz vjezdu" .... jezdi tam vsichni (nejlepsi bude podle ceduli na parkoviste a tam se zeptat chlapika, co to vybira a ten vas nasmeruje nebo to pak projit). Voda byla supeer
Já jezdím dozadu lesem na to parkoviště ..... platíš sice asi 10Kč (moto) za vjezd do ňáký tý krajiny nebo oblasti či co ale je to tam super včera jsme teda nic neplatili .... !!!! kolem cca 3 stánky takže v pohodě !!!
Traktor patří na pole !!!
...tag sme tam fčera byli s pani a s pesou a musim říct, že je to tam paráda!!! ...žádný davy, voda dobrá, točený pivo, gábl, hřiště na bíč, prostě fajn ...dyš sem coural kolem vody, stála tam vzadu Bandaska, tagže přetpokládam, že tam byl i Vosiris ...každopádně dík za tip, páč v našem vokolí nejni moc míst, kam by sme mohli i s pesou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 02.06.2008 12:30:01 Offline |
včera sem tam byl taky.... voda studená.... na mě teda.... a pivo došlo...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:...tag sme tam fčera byli s pani a s pesou a musim říct, že je to tam paráda!!! ...žádný davy, voda dobrá, točený pivo, gábl, hřiště na bíč, prostě fajn ...dyš sem coural kolem vody, stála tam vzadu Bandaska, tagže přetpokládam, že tam byl i Vosiris ...každopádně dík za tip, páč v našem vokolí nejni moc míst, kam by sme mohli i s pesou
Můžu jedině souhlasit .... nebylo tam nějak extra lidí (občas to bývá o dost horší) ,voda byla super a sluníčko smažilo dost jelikož jsem rudej jak rak
jinak Bandasky jsem si taky fšiml !!!!!
Progear 650 (Člen) 02.06.2008 18:36:44 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:včera sem tam byl taky.... voda studená.... na mě teda.... a pivo došlo...
...voda byla luksusní, ale ty seš rachytickej, tag ti byla zima...a pro pivo sis měls jít vedle
no ty woe, já beru za teplou tak zhruba plodovou vodu a vejš..... no a pro pivo bych musel na druhou stranum tam co jsme byli my, tak tam bylo uz... smula no...
takový termální lázně, když venku nejni moc vedro, to je vončo....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:Progear 650 psal:včera sem tam byl taky.... voda studená.... na mě teda.... a pivo došlo...
...voda byla luksusní, ale ty seš rachytickej, tag ti byla zima...a pro pivo sis měls jít vedle
no ty woe, já beru za teplou tak zhruba plodovou vodu a vejš..... no a pro pivo bych musel na druhou stranum tam co jsme byli my, tak tam bylo uz... smula no...
takový termální lázně, když venku nejni moc vedro, to je vončo....
jo....to sem ti zapomnela rict,....na druhy strane pivo meli
Terez(k)a psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...voda byla luksusní, ale ty seš rachytickej, tag ti byla zima...a pro pivo sis měls jít vedleno ty woe, já beru za teplou tak zhruba plodovou vodu a vejš..... no a pro pivo bych musel na druhou stranum tam co jsme byli my, tak tam bylo uz... smula no...
takový termální lázně, když venku nejni moc vedro, to je vončo....jo....to sem ti zapomnela rict,....na druhy strane pivo meli
Piva je všude dost jen musíš umět hledat !!!!!
Stránky: 1