Nejsi přihlášen
žere olej....
Zdar borci ,len informačne- na šupu som urobil 1000km ,žiadna palba -max .tak 240km za hod otačky tak okolo 7-8tis. a doma som zistil že musím doliat tak 0.4l oleja ,je to normalka alebo sa mam obavat opravy .12 ma najazdené 25000km. tak fakt neviem.
Re: žere olej....
osiris psal:Mišo psal:n rok je to 01
...mám křišťálovou kouli ;)
(01 mívají zvýšenou spotřebu proti jinejm ročníkům díky výrobní odchylce)
Týká se tato výrobní odchylka pouze GSF 12OO r.v.2001 nebo se "objevuje" i u jiných ročníků?
Xele psal:osiris psal:Mišo psal:n rok je to 01
...mám křišťálovou kouli ;)
(01 mívají zvýšenou spotřebu proti jinejm ročníkům díky výrobní odchylce)Týká se tato výrobní odchylka pouze GSF 12OO r.v.2001 nebo se "objevuje" i u jiných ročníků?
Ovalita válců. Pokud se nepletu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
škardík psal:kryskak psal:Pockat. A proc me to teda nezere olej? Mam 01, najeto 30.000km a za poslednich 1500km olej neubyl. Delam neco spatne?
Sundej to z vleku a začni jezdit
Asi bych mel . Ale vcera jsem se o tom bavil s manikem ve Zline. Tusim ze ma nick "Jiřina" a ma stejnej problem. Proste B12 rok 01 a nechce olej zrat. Tak se ptam, jestli neni treba nemocnej, pac co kdyby mi umrel?
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Spidermila (Člen) 02.06.2008 12:28:08 Offline |
Tak taky potvrdim. Mam 01 a dolivam. Nevim kolik, proste podle potreby proste pohoda
čo niesi rad že nedolievaš? nieje to sice nejaký problem ale ked si predstavím že u mora sa budem bavit z nakupom oleja tak neviem,radšej by som nedolieval ale určite sa z toho nepo... inak dík za pripomienky .a eštš taký malý dotaz ,myslíte keby sa jazdilo okolo 5000ot alebo niečo o kolo malo by to na olej nejaký vpliv?
Spidermila (Člen) 02.06.2008 15:01:57 Offline |
Mišo psal:čo niesi rad že nedolievaš? nieje to sice nejaký problem ale ked si predstavím že u mora sa budem bavit z nakupom oleja tak neviem,radšej by som nedolieval ale určite sa z toho nepo... inak dík za pripomienky .a eštš taký malý dotaz ,myslíte keby sa jazdilo okolo 5000ot alebo niečo o kolo malo by to na olej nejaký vpliv?
jako jaky vliv?
Zkoušel sem to tenkrát a styl jízdy na to moc vliv neměl,žralo to volej pořát stejně aji kdyš sem jel klidofku. Trochu bych řekl že se to zlepšilo při používání oleje 15W50,ale neměl sem to změřený přesně,takže ruku do vohně za to nedám. Jinak cesta po talošce byla v pohodě,u Gardy sem dolil litrovku na benzínce a pak až doma
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Mišo psal:asi to nema význam riešit, stejne jazdit stale budem nech tam lejem a či nie ,jazdí niekto z vás uničov valšuv dul rýmařov skřítek. je tam pekná cesta.
Jel jsem v sobotu Opava, Bruntál, Rýmařov, Skřítek a bylo to pěkné..jako vždy co tak jedu
Stránky: 1