Nejsi přihlášen
Re: kód barvy v TP na B12 K5 - limitka ?
...upresnim, spis jde o rozlozeni toho hl. kodu na podkody ty trikolory, cili 3 kody z toho jednoho hl.
...ty nezevluj a zajdi do toho chlivku a posli mi ten vin, ten hl. kod ti z tech co jsem ti poslal podle toho upresnim a hnem se dal ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
housko, udelal jsem si vzorek a zkus to takhle:
LR5:
- tm. modra je stejnej kod, cili LR5 (pearl deep blue)
- sv. modra by teda mohla bejt 1LF (deep blue mic) americka verze je YBA (pearl deep blue 2) - jsou si dost podobny, ale kdyby byly jeste moc tmavy, tak by tam byla ta YBB (medium blue 2)
- bila 0JW (pearl still white)
...ale vis jak, bez mustru
...jestli se mi nepodari jeste neco zjistit, tak jedine namichat, striknout vzorek a kdyz to neni ona, tak dalsi atd. (LR5, 0JW, 1LF, YBB, YBA vzorky mam) - zajdi teda do spajzu
Mour psal:....sám si píšu, sám si vařím, sám si peru ....
...nojo, mas pravdu, sere na me, furt pise naky majly a ja to musim votvirat az nekde v tramtarii, pac v praci to nemam ztazeny do pc
...posledni a konecny info
LR5 je YBA tm. modra, YBD bila, samolepka je sv. modra a jsou to tatari ukrutny, takovej mrdnik v tom delaj
...vzorniky prip. vzorky a porovnat, jina cesta neni (z tech vsech kodu co jsem nablil se to da urco spasovat dohromady)
prave mozna si kupec odveze v sobotu moji B6 a cucel sem po B12 procitam diskuze v HLEDAT a libila sem e tady ta B 12 http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=99436
ale nezdaji se me ty cerny unasece na kotouce , dal sem si stahl v downloadu rozkodovani VIN ale je to jenom do rv 2003, je neco k mani pro novejsi rv-03-06 treba ? co na ni rikate co tomu chybi nebo prebejva ? Urco bych si dal dalsi odkaz aby ste mi to skoukly, pac neco poznam ale jinak to budu resit s nekym z vas
kurna ty cerny unasece byli na jinym kusu
tady toto ma ty cerny unasece http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=173868
Billy psal:prave mozna si kupec odveze v sobotu moji B6 a cucel sem po B12 procitam diskuze v HLEDAT a libila sem e tady ta B 12 http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=99436
ale nezdaji se me ty cerny unasece na kotouce , dal sem si stahl v downloadu rozkodovani VIN ale je to jenom do rv 2003, je neco k mani pro novejsi rv-03-06 treba ? co na ni rikate co tomu chybi nebo prebejva ? Urco bych si dal dalsi odkaz aby ste mi to skoukly, pac neco poznam ale jinak to budu resit s nekym z vas
Tohodle jsem po Znojmě jezdit neviděl a to už mám něco za sebou
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1