Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Rada s telefonem

Nosorozec (Člen)
01.06.2008 21:50:51

Rada s telefonem

zdravim vsechny vim ze to jsem moc nepratri ale zoufalost me nuti zkousit uplne vse!! Chci se zeptat jestli nekdo mate zkusenost s flashnutim firmwaru u Nokia N73! dal jsem zalohovat kontakty a tak na kartu a po aktualizaci softwaru jsem chtel zalohu obnovit ale bohuzel mi to nejde telefon se tvari ze zacina provade obnoveni ale pak se restartuje a to je vse :( nevite nekdo z vas jak to udelat?? uz jsem nasel i ten soubor s tou zalohou ale porad nevim jak ty kontakty z toho vytahnout a dostat zpet do telefonu!! zaloha se mi vytvorila na karte pod nazvem backup.arc a telefon ji proste neobnovi ty kontaky bych prave docela potrebovalhelp

..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Americkej (Člen)
01.06.2008 22:21:59

Re: Rada s telefonem

redfacejá měl stejnej trabl a nakonec jsem tu zálohu N73 otevřel v Excelu a potupně přepsal ručně jeden kontakt po druhýmredface

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Nosorozec (Člen)
01.06.2008 22:44:10

to by mi snad ani tolik nevadilo ale kdyz to otevru v exelu tak z toho moc nevim nepamatujes si jaky si tam nastavoval pismo treba??

..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
yello (Člen)
01.06.2008 23:03:00

Vsechno najdes tady:   http://forum.n73.eu/

a bacha,nejdriv hledat,az pak se ptat,sou tam na to haklivy,a lenochy nemaj radi.

...che palle !!!
Nosorozec (Člen)
02.06.2008 00:24:08

tam uz jsem koukal a jediny co jsem nasel ze nekdo resi to samy co ja ale nic z toho co mu radej nepomaha hlavne mu toho moc neporadili!!smile1idontknow..zejtra jedu za tema typkama od nokia co by tomu meli rozumnet tak doufam ze mi pomuzou!!good

Filous (Člen)
02.06.2008 07:53:51

...kup si N5110, to sou aparáty k nezaplacenísurprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Americkej (Člen)
02.06.2008 10:57:48

Filous psal:

...kup si N5110, to sou aparáty k nezaplacenísurprised

a místo písíčka kuličkový počitadlo, viď? bigsmile

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Zdenda (Člen)
02.06.2008 11:09:06

Už nikdy telefon ze symbianem. Pomalá líná mrdka. Aspoň pro toho, kdo potřebuje hodně a rychle volat. sick

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS