Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 02.06.2008 13:43:37 Offline |
Re: tří válec
měl jsem podobnej problém, ale u mě to byla cívka ( vyzkoušej nejdříve svíčky).
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
To stejný se mě stalo na starým Béčku,natankoval sem a po ujetí půl kiláku vot pumpy sem jel na 3. Asi sem tenkrát natankoval nějakej bordel. Doma sem votkalil karbce,pak to ještě chvílu blblo a po dvou dnech sem k tomu došel a vrčel normálně.Dodnes nevím přesně co toho byla příčina
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
pepa psal:qwerty psal:Loser psal:tak to rychle prodej jako triumpha a jeste na tom treba neco vydelas
presne tak
no jo to by měl trijupf obsah 450 ccm
tak to by byla asi pěkná mrdka... a ještě z japoncka
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2008 20:40:52 Offline |
dej jinou svíčku a bude to OK s největší pravděpodobností je KO....jen takovej dotaz..kolik na nich máš najeto.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2008 11:45:20 Offline |
koksa psal:svíčky jsem vyměnil a je to lepší ted koktá jen při rozjezdu. Kcyž vindam kabel z prvního válce tak je chod stejnej. Frajer mi tvrdí že mi odešel jehlovej ventil na karbíku a on se mi uchcává je to možný?
je.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
koksa psal:v pátek sem v tom hicu valil na sraz zastavil jsem natankovat a pak už šla bandaska na tři.Ráno chytla zas na čtyři ale ohřála se a opět tříválec,v devíti tisících se chytala.Svíčky nebo větší problém?
Jestli ti teče benzin z přepadu karbců tak to dělají membrány.
Na brzdy do zatáčky, pod plynem ven....
Bandit650 psal:koksa psal:v pátek sem v tom hicu valil na sraz zastavil jsem natankovat a pak už šla bandaska na tři.Ráno chytla zas na čtyři ale ohřála se a opět tříválec,v devíti tisících se chytala.Svíčky nebo větší problém?
Jestli ti teče benzin z přepadu karbců tak to dělají membrány.
A to ti povídal kdo?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Presne tak pokud ti tece benzin treba pres podtlakovej kohout je to vetsinou gumickou u membrany a protika porad pres kohout jako by byl PRI coz je spatnee, a taky casem se vycvakaj jehlovy ventily na karbcich udela se drazka kolem tedka sem to videl u kamarada v praci na gsx-r 600 rv 98. proste protika benzin porad do valce a neuzavre a preplavuje stale, cena jednoho jehlovyho ventilu 1400,- x4ks, vymena asi jednoho nic vetsinou dlouhodobe nevyresi pac je to casovana bomba pak pro ostatni zbyle a nez nekde aby me hrkl benzin pres valce to je na zvazeni kazdeho soudruha ja bych mel jasno pokud bych mel pripadne penize
Stránky: 1