Nejsi přihlášen
Výlet do Práglu,desky pro sockoidy a spořivé, a bonus navíc...
Doufám že admin mydlící schody a žijící bludnou představou že autobus je něco extra udělá vyjímku a hned to nesmázne
Zítra večer a pozítří dopoledne to tam musím s pomocí ochotných jedinců nějak přežít
Pokud někdo v těchhle končinách po mně něco chtěl(bylo vás víc) ať se připomene a já to vezmu..
Např. 2x1,5 sady 50% destiček světových značek po 500
Či "echt" bundici v plné chráničové palbě,a oddělávacími rukávy a specielní vydělávací termovložkou kterou by ani Helmut z telešopingu nedokázal popsat,navíc pouze 4x jetou(bo je mi velká a Jana by do ní potřebovala 14tky kozy) za neuvěřitelné!! 3000,-
Možná i něco jiného jako TomTom,IGO 6 a 8 - prodejní,žádná demoverze atd.
Prostě vše po čem srdce a Pražec touží
God Save The Queen!
Re: Výlet do Práglu,desky pro sockoidy a spořivé, a bonus navíc...
Já se rozmýšlím, jestli dát 1600,- za novou sadu destiček na předek na nebo 500,- za sadu skoro na vyhození....
Ale kdybys jí dal s 20% slevou (to jest za 400,-), tak to beru, ale teď si prdel nedělám. Když bude za 400, tak si tě v Praze najdu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Výlet do Práglu,desky pro sockoidy a spořivé, a bonus navíc...
Kokoti
Ondráš
20% je strop,byste mne ožebračili
Si mne najdi,ale je to pro B12 2001-2005
A důvod proč to prodávám?
Přestože na origo kotoučích mi fachčily dobře SBS,EBC i Nissin,tak na EBC kotoučích mi všechny tyhle značky šustily a ani to brždění nebylo jak si představuji,ovšem po montáži Tokico voilá,nešustím a brzdím jak jsem chtěl
God Save The Queen!
Stránky: 1