Nejsi přihlášen
RÁM MOTO
Ať jsem hledal, jak jsem hledal, tohle téma jsem tu nenašel...Pokud jsem hledal špatně, tak se omlouvám
Chtěl jsem se zeptat..chystám se ke koupi B6..cca 2002-2004 rok, provedení S. Pár strojů už jsem viděl a ptal se, ale nikdo mi moc neuměl odpovědět..
Na většině strojů je rám vařenej jak od "prasete". Tedy sváry každej jinej, občas nějaká pecička od elektrody... Kdosi říkal, že je to známka převařovanýho rámu, protože rámy údajně svařujou ve výrobě Automaty, tedy měli by ty sváry bejt jeden jako druhej...
Zase jsem ale narazil na názor (člověka co Béčka servisuje), že se v takhle malých sériích zřizovat automatickou linku nevyplatí a že se to svařuje ručně a proto jsou ty sváry "každej pes jiná ves". Dokáže mi někdo říct, kde je vlastně pravda ? Nerad bych si naběhl, znáte to
Re: RÁM MOTO
nevim jestli je becko maloseriova vyroba
nevim jestli to vari zluty lidi
nevim jestli to vari zluty stroje
ale vim, ze znamej, co me varil podsedlak to udelal lip nez origo svary.
Pod nadrzi u krku je origo svar obzvlaste propeceny
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Já myslím že to vaří robot a právě proto sou ty sváry tak hnusný. Jednou sme nechávali dělat rám na jednu stavbu,vařený ručně a to byly sváry jak víno,jeden jak druhej. Ale bandit je rozpočtofka,takže to tam nemůže nikdo čekat
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2008 16:40:14 Offline |
ten člověk má pravdu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
MajklZ psal:Ať jsem hledal, jak jsem hledal, tohle téma jsem tu nenašel...Pokud jsem hledal špatně, tak se omlouvám
Chtěl jsem se zeptat..chystám se ke koupi B6..cca 2002-2004 rok, provedení S. Pár strojů už jsem viděl a ptal se, ale nikdo mi moc neuměl odpovědět..
Na většině strojů je rám vařenej jak od "prasete". Tedy sváry každej jinej, občas nějaká pecička od elektrody... Kdosi říkal, že je to známka převařovanýho rámu, protože rámy údajně svařujou ve výrobě Automaty, tedy měli by ty sváry bejt jeden jako druhej...
muzu ti jednoho prodat:) jestli ti staci sestka fotku mam v profilu:) ale az po sezone:D
Zase jsem ale narazil na názor (člověka co Béčka servisuje), že se v takhle malých sériích zřizovat automatickou linku nevyplatí a že se to svařuje ručně a proto jsou ty sváry "každej pes jiná ves". Dokáže mi někdo říct, kde je vlastně pravda ? Nerad bych si naběhl, znáte to
gdo maže,ten jede...:)
Stránky: 1