Nejsi přihlášen
Svatba
Ahoj. Moji kamarádi jsou v soutěži o svatbu snů. Jestli máte srdce motorkáře, podpořte našeho kamaráda a druha ve zbroji! Má teda jen nějakou jebku jako já...ale je to motorkář. Je to Ondra Stejskal a Verča Ládková: http://www.olympia-tp.cz/svatba.html Díky moc za pomoc!
Ducati Monster
nicola.foxx (Člen) 03.06.2008 22:22:24 Offline |
Re: Svatba
Je to tam.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Monty Jack (Člen) 04.06.2008 09:42:52 Offline |
Tak od nás 2, ať jim to vyjde ...
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
ross psal:Ondráš psal:ross psal:to si jako bude dobrovolně kurvit víkend svatbou??
Lidi dělaj různý blbosti...
jj, máš pravdu
je to jen docela drahá víkendová chlastačka
Dříve bývalo pravidlo, že svatbu platila rodina nevěsty... Nebo je to obráceně?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
GabrielSan (Nový člen) 06.06.2008 00:30:12 Offline |
Tak ode mne tam mas taky jeden, at se jim dari
Life to ride - Ride to life
Jste borci! Smekám před Váma! Jen se bojím, že Vás všechny potkám a že u mě máte to pivo! Příští akce pak bude: Moje číslo účtu je...potřebuju na nájem. Všem Vám moc děkuju za podporu! Zatím si vedeme dobře! A to pivo u mě máte! Holomci! První Ondra a Péťa! ozvu se!
Ducati Monster
GabrielSan (Nový člen) 06.06.2008 00:47:14 Offline |
s tim uctem je to dobrej napad, aspon budes mit na beno
Life to ride - Ride to life
Pavel79 psal:Jste borci! Smekám před Váma! Jen se bojím, že Vás všechny potkám a že u mě máte to pivo! Příští akce pak bude: Moje číslo účtu je...potřebuju na nájem. Všem Vám moc děkuju za podporu! Zatím si vedeme dobře! A to pivo u mě máte! Holomci! První Ondra a Péťa! ozvu se!
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Pavel79 psal:Tak se daří! Jsme v semifinále! A držíme se na špici! Moc děkuju za podporu! A nestyďte se zapojit kolegy, kamarády, příbuzný, psa, milenky, milence, berňák a kýho čerta! Díky!
Tak jsem rozeslala email po Staropramenu, takže pár hlasů ještě přibude...
Ale budeš to mít drahý
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Pavel Bandita (Člen) 12.06.2008 12:38:18 Offline |
tak jsem se taky přidal a je tam o jeden hlas víc :)
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Peťa psal:Pavel79 psal:Tak se daří! Jsme v semifinále! A držíme se na špici! Moc děkuju za podporu! A nestyďte se zapojit kolegy, kamarády, příbuzný, psa, milenky, milence, berňák a kýho čerta! Díky!
Tak jsem rozeslala email po Staropramenu, takže pár hlasů ještě přibude...
Ale budeš to mít drahý
A ty máš kontakt na Staropramen? ...že by to vyšlo levněji...
Ducati Monster
Pavel79 psal:Abych nezapoměl...Jestli to vyjde, tak by se to mělo stvrdit 16.8. někde v Teplicích...tak s tim počítejte. Pojedeme zahřát vejfuky... Budu samozřejmě informovat! Ale zatím vedeme!!!
Jestli každému kdo jim dá hlas slíbili pivo...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1