Nejsi přihlášen
Re: Pískání zadní brzdy
zkus jemně srazit pilníkem náběžnou hranku. někdy to prej pomáhá...
Mi taky pískala... Pak přestala. Už si ani nepamatuji, jestli jsem jí pilníkem vzal, ale pískala určitě tak 1000 km. Až pak mě to začalo srát.
Takže jí dej záhul a pak kdyžtak sraž tu hranu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 04.06.2008 20:15:11 Offline |
nastříkat wd 40 nebo desky namočit do horký moliky to už zaručeně ani nepískne
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Boris psal:tak teda ještě chvilku pojezdím a uvidím se mi to zase nechce rozdělávat a hlavně není ani kdy
Kdybys nebyl tak daleko, tak by ses mohl v sobotu stavět. Doma máme veloukou akci na výměnu olejů, tak bysme to vzali jedním vrzem když už teda budeme mít špinavé ruce. Taxa je nízká a jednotná. Otec + já = 2x 0,5 litru Rumu. Je jedno jestli chceš seřídit ventily, nebo 2x přejet pilníkem po destičce.
Večer hraju na jedné zábavě, takže bys to měl i s kulturní akcí. Přespání zajištěno.
Boris psal:tak teda ještě chvilku pojezdím a uvidím se mi to zase nechce rozdělávat a hlavně není ani kdy
těch deset minut je krutejch....
Martin Guttner (Nový člen) 11.06.2008 00:27:49 Offline |
Existuje zlata-medena tzv.Break vazelina od Wurtha, ktera odstrani to vecne piskani.Desticka totiz chytne rezonanci o pistek, nikoliv o kotouc.Doporucuji namazat zadni stranu desticky a kluznou plochu,ve ktere se pohybuje.Me to taky piskalo a ted je to v pohode.
to zbrušování je k hovnu, jsem to teď dělal na třindě....
tak to řešim volejem....u tohodle stroje se ten účinek tak moc nezmenší
hans psal:to zbrušování je k hovnu, jsem to teď dělal na třindě....
tak to řešim volejem....u tohodle stroje se ten účinek tak moc nezmenší
Jako že destičky a kotouče mažeš olejem, aby to nepískalo?
Ondráš psal:hans psal:to zbrušování je k hovnu, jsem to teď dělal na třindě....
tak to řešim volejem....u tohodle stroje se ten účinek tak moc nezmenšíJako že destičky a kotouče mažeš olejem, aby to nepískalo?
si piš...normálně buď kapkou vyjeťáku nebo šáhnu prstem pod motor a naberu krapet toho, co teče z kolen....máznu na kotouč a přestane to pískat hnedle....
na brzdnej účinek to nemá vliv....ovšem u velký motorky bych to radši nezkoušel....
Ondráš psal:hans psal:to zbrušování je k hovnu, jsem to teď dělal na třindě....
tak to řešim volejem....u tohodle stroje se ten účinek tak moc nezmenšíJako že destičky a kotouče mažeš olejem, aby to nepískalo?
Jasně
Ale tenhle postup platí je pro majitele eNek
Aspoň nás eSkařů bude víc
Ne vážně ,já použil hliníkovou pastu mezi desku a pístek a byl klid
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Boris psal:Zdarec,začala mi pískat zadní brzda brzda,jsou tam nové destičky,ale je na nich najeto tak 700km tak snad už si sedli,brzdí to OK,ale to pískaní mně sere
me po výměně taky pořád pískaly a jednou sme jeli nehoraznou projižďku (brzda-plyn) a od tý doby nic nepíská....takže poradim jet pořádný maso a dát brzdám CO PROTO a bude to pohoda jahoda
hlemejzd999 (Člen) 27.06.2010 14:47:09 Offline |
taky sem měnil desky a nic nepíská ...esli vono to nebude matriálem těch desek ,páč máme každej jiný a někomu pískaj a někomu holt né ...je taky pravdou , že jsem to řádně vystříkal měděnou pastou ve spreji ,no...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:taky sem měnil desky a nic nepíská ...esli vono to nebude matriálem těch desek ,páč máme každej jiný a někomu pískaj a někomu holt né ...je taky pravdou , že jsem to řádně vystříkal měděnou pastou ve spreji ,no...
Mužete mi prosim poslat odkaz na tu mědenou vazelínu nebo pastu,nebo jak se to vlastně jmenuje?Když se na to zeptám nikdo neví co po něm chci.Dal jsem nové desky sintrované EBC,většina z vás je tu doporučuje,ale zadek mi píská jako když brzdí vlak.Hrany jsem srazil,uložení lehce promazal,ale hovno platný.Díky
hlemejzd999 (Člen) 20.05.2012 21:52:23 Offline |
corimec psal:hlemejzd999 psal:taky sem měnil desky a nic nepíská ...esli vono to nebude matriálem těch desek ,páč máme každej jiný a někomu pískaj a někomu holt né ...je taky pravdou , že jsem to řádně vystříkal měděnou pastou ve spreji ,no...
Mužete mi prosim poslat odkaz na tu mědenou vazelínu nebo pastu,nebo jak se to vlastně jmenuje?Když se na to zeptám nikdo neví co po něm chci.Dal jsem nové desky sintrované EBC,většina z vás je tu doporučuje,ale zadek mi píská jako když brzdí vlak.Hrany jsem srazil,uložení lehce promazal,ale hovno platný.Díky
mam přímo tuhle
http://www.tuning-centrum.cz/product/63 … prej-300ml
hlemejzd999 (Člen) 20.05.2012 22:06:50 Offline |
corimec psal:super díky
kupoval jsem ji normálně v
auto kelly
Stránky: 1