Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » PETICE

nicola.foxx (Člen)
03.06.2008 22:24:44

PETICE

Zdar vsichni,

nedavno se tu resili lanovy svodidla. Tihle typci poradaj ty petice proti ruznejm prasarnam na silnici. www.macr.cz
Ted je tam zrovna nejaka anketa o tech zkurvenejch svodidlech.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
tomB12 (Člen)
04.06.2008 08:14:19

Re: PETICE

Zdar, jsem pro petice, ale osobně mě tak neserou lanová svodidla, protože místům, kde jsou instalována se obloukem vyhýbám. Ale jestli něco rychle nezačnou dělat s tou vypussynou technologií sypání písečku na čerstvý asfalt, tak mě asi jebne. To že s tím sypali výtluky, to už jsem nějak pčekous. Když se mi to smýklo, tak se to naštěstí zas chytlo. Ale to co jsem zažil teď o víkendu, tak potkat tam ty silničáře tak jim těma lopatama přelámu všechny končetiny. Vyasfaltovaná celá šířka novým kobercem a kompet celá zasypaná tím písečkem, vyjeté 4 koleje od aut a jinak nic, žádná značka. Připadal jsem si jak v lednu po oblevě fuckfuckfuck

Loser (Administrator)
04.06.2008 09:54:41

presne tak ... dalsi co me sere, je to jejich slepovani prasklin na silnici. V sobotu jsem jel kdesi z Chrasti u Chrudimi smer Litmysl (po nejakejch prdelich, ne po te hlavni). Krasna siroka cesta se spoustou zatacek a asi tak 5 km usek dojebanej jednou asfaltovou carou vedle druhe. Zkusil jsem predjet jedno auto, ale pri predjizdecim manevru mi 3x lehce podklouzlo predni kolo a asi 5x zadni (a to jsem predjizdel fakt s nejvetsi opatrnosti). Vyhnout se tem mrdkam klouzavejm nebylo jak, takze jsem jel jak posranej a do zatacek jeste boblitej a pochcanejsicksicksicksick. Nejvetsi sranda na tom je, ze to klouze i kdyz jedes rovne. Kdyz zachcije, tak se po tom snad neda jet vubecbadbad

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Meloun (Člen)
04.06.2008 11:47:43

Loser psal:

presne tak ... dalsi co me sere, je to jejich slepovani prasklin na silnici. V sobotu jsem jel kdesi z Chrasti u Chrudimi smer Litmysl (po nejakejch prdelich, ne po te hlavni). Krasna siroka cesta se spoustou zatacek a asi tak 5 km usek dojebanej jednou asfaltovou carou vedle druhe. Zkusil jsem predjet jedno auto, ale pri predjizdecim manevru mi 3x lehce podklouzlo predni kolo a asi 5x zadni (a to jsem predjizdel fakt s nejvetsi opatrnosti). Vyhnout se tem mrdkam klouzavejm nebylo jak, takze jsem jel jak posranej a do zatacek jeste boblitej a pochcanejsicksicksicksick. Nejvetsi sranda na tom je, ze to klouze i kdyz jedes rovne. Kdyz zachcije, tak se po tom snad neda jet vubecbadbad

A nejels to po těch šnecích??surprisedbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Loser (Administrator)
04.06.2008 11:54:30

pussyu voe, sneci byli v dojcackusmile1

Meloun (Člen)
04.06.2008 12:05:57

Loser psal:

pussyu voe, sneci byli v dojcackusmile1

I u nás je řada šneků..evilsmile1

PURE NAKED BIKE!
Billy (Člen)
04.06.2008 12:32:16

Me tedka sere ze u nas V prostějově se uskutční osazení 20 statickejch radarů po městě a bude to teda ze si ani neprdnem. Pac nektery krizovatky se semafory jsou reseny tak ze je zelena jedete najednou oranzova problikne a je tam cervena okamzite, nechapu porc neni uz davno vymysleny i tady jako v jinejch civilizovanejsich zemich ze kdyz konci zelena tak zacne blikat a clovek na to je pripravenej a uz zastavuje, ale tady kdyz blikne oranzova vetsinou mas rychlost nejakou a jedes a pak na oranzou je to jed co muzes abys to projel. A nechapu proc 20 radaru plne funkcnich na tam mali mesto v prdelakove headshake

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Ondráš (Člen)
04.06.2008 12:49:10

Myslím, že kdybys viděl blikat zelenou, tak bys ještě přidal abys to stihnul páč bys věděl, že je tam pak ještě oranžová a dá se to.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Loser (Administrator)
04.06.2008 13:31:28

Ondráš psal:

Myslím, že kdybys viděl blikat zelenou, tak bys ještě přidal abys to stihnul páč bys věděl, že je tam pak ještě oranžová a dá se to.

tak tak goodgoodgood
Ja to vobcas projedu i na cervenou, pze jsem si vsim, ze tam po ni vetsinou skoci zase voranzova a pak zelenagoodgood

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS