Nejsi přihlášen
Výběr motorky
Zdravím všechny vespolek. Tak jsem pročítal vaše stránky a musím uznat, že jsou dobré!!! Ale... Mám na Vás všechny ochotné podělit se o znalosti, dojmy a pojmy menší dotaz. Chci si koupit naháče a po zhodnocení možností jsem skončil u dvou - Bandit 1200, XJR 1300. Chtěl bych znát Vaše názory na tyto motorky. Chápu, že budete spíše pro Bandita (fórum Bandita), ale prosil bych o objektivnost. Prostě si nemůžu vybrat - každá má něco a nejraději bych je skloubil dohromady. Tak pokud napíšete, moc dík. Mějte se L
Re: Výběr motorky
...co sem měl možnost se svést na XJR, tag je to eště těškopádnější neš B12, do zatáček to musíš hodně přemlouvat, brzdy žádná hitparáda a motor taky nejni takovej tahoun...ale f týdle kategoriji dělá hodně i dyzajn, tagže já bejt tebou svezu se na vobou, pag chvíli čumim a co se mi bude líp kočírovat a víc líbit, to beru...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
To je právě ono, rozhodování nastalo po dvou letech, na obou jsem se svezl (obě super), na obě jsem šušel jako blázen a jak jsem napsal, každá mě vzala něčím jiným, bych je zkombinoval dohromady. Proto mi už teď nezbývá, než použít mozek. A v tom bych prosil o Vaše rady, či doporučení. Např. kolik tak žere Bandit, co byste na něm shodnotili jako lepší, než na xjr (krom jízdních vlastností) atd. Prostě nevím...
Hmm a mně srdce řeklo, že chci obě. Popravdě mně o značku nejde...Vždycky jsem chtěl Ducatti, ale na to nejsou peníze, takže něco pro normální lidi. Dřív (vloni) jsem měl vybráno xjr, ale lidi do mě začali rýpat, že bandit je lepší a když jsem se na něm svez a pořádně prohlíd, tak prostě nevím...
kuclb psal:Takže všechno stejně Jinak na GSX 1400 jsem pokukoval, ale přijde mi to už úplně zbytečné....navíc mě moc nechytla. Jinak vtíravý dotaz: proč jste si nekoupili vy GSX1400??
Nejsem cestovatel..
A na ty lítačky kolem baráku se líp vyblbnu na B12..
PURE NAKED BIKE!
To Jardagsf: ptám se, protože si obě nekoupím A jinak mně přišlo xjr jen těžkopádnější. Na zadek to stavět nepotřebuju...
To Meloun: No právě ta 1400 mi přijde už jen jako cestovatel, proto výběr mezi xjr a Bandit. Máš pravdu, že Bandit je asi spíše na "lítačku" a sportovnější, ale...
Jinak, nemáte někdo možnost posoudit např. motory, výdrž, slyšel jsem, že na Banditu dřív odejde řetezovka atd.(jen u doslechu a vím, že záleží na stylu jízdy...)
kuclb psal:Takže všechno stejně Jinak na GSX 1400 jsem pokukoval, ale přijde mi to už úplně zbytečné....navíc mě moc nechytla. Jinak vtíravý dotaz: proč jste si nekoupili vy GSX1400??
No vzhledem k tomu, že jsem sedal na B12 z Čz175, tak GSX14 mi přišlo trochu velké tahání čerta za vocas, i když jsem po něm pokukoval Rozhodoval jsem se kdysi stejně jako ty a u mě zvítězil B12 protože 1) jsem chtěl něco, na čem člověk užije srandy kolem komína sám a dá se na tom cestovat i ve dvou s nějakým tím kufrem a nebude tomu chybět dech. A rozhodla taky trochu cena. Bandit je bezkonkurenční z hlediska cena/užitná hodnota
kuclb psal:přesně tak to vidím já, "komín" + cesty ve dvou. Tu 1400 nechci, ale jinak prostě nevím. Jinak máš pravdu, že na prachy je lepší Bandit, řekněme o dost Tak, teď počkám, jestli se někdo odvážný pustí do srovnání techniky
...a co chceš srovnávat na technice, ta je dost podobná, voba motory vydržej moc, pokut dostávaj to co maj a podvoskovje Béčko vítězí i dyš to taky nejni ekstra hitparáda...co se týká spotřeby, tag XJR na tom bude hůř, ale zas takovej propastnej rozdíl to nebude...no a to že jedna žere víc řetězy neš druhá je blábol, páč zrovna u řetězu záleží na spoustě faktorů, kerý jeho životnost vovlivňujou...a zrovna tag gumy a vostatní spotřební matroš...
kuclb psal:Jinak, nemáte někdo možnost posoudit např. motory, výdrž, slyšel jsem, že na Banditu dřív odejde řetezovka atd.(jen u doslechu a vím, že záleží na stylu jízdy...)
Výdrž je při slušném zacházení přes 100 tis. km. A rozvoďák se podle výrobce mění po 48 tis., ale většinou tam ještě další výměnu oleje (i dýl) vydrží, ale i kdyby. 50 tis je malá výdrž?
Stáhni si ze zdejších stránek manuál a koukni se na servisní intervaly. Sekce download.
Spotřeba 5,5-6,5 při normálním ježdění i když za to občas vezmeš. Pokud jezdíš pilu, tak počítej, že pod nějakých 8 se asi nedostaneš. Záleží jak moc. Pokud jako Progear a Kasym, tak si kup tank, páč ten žere míň. Oni těží z toho že mají B6.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Neříkám, že Bandit nevydrží, spíš bych potřeboval srovnání B a XJR. Napsal jsem jen to, co mi bylo řečeno . A koukal jsem teď na ceny - v Reichu, za stejný peníz jako xjr 2003 seženu 2007 Bandita(teda možná). Takže taky argument...
Pokud řešíš výdrž, tak Bandit není tak drahý aby sis nemoh koupit funglovku, a pak už to je jen o přístupu každého soudruha. Nenadarmo platí, že z cizího krev neteče a asi se chová jinak člověk k mašině na které chce najezdit 100tis km a jinak ten, který si ji koupí jako rozpočtovou jebku na kravení.
Protože už se nedělá a já chtěl funglovku.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
kuclboj: hlavně matláš hrušky s jabkama, píšeš na vyblbnutí vs. pohoda klídek - cestovatel; potom srovnáváš b12 s xjr13 a tvrdíš, že gsx14 je už jiná, máš tam chybu, jiná je b12, xjr13 by se právě dala srovnávat s gsx14
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
jo asi míchám... Jenže na gsx 1400 jsem nikdy nejel, zato B 1200 a xjr ano. Jo, je pravda, že xjr je asi spíše na delší cesty, ale co jsem s ní měl možnost jezdit, tak jsem se na ni i vyblbnul (měl jsem ji týden). Na Banditu to jde ještě líp, ale zase mi tam nepřišlo takové pohodlí - plánujeme výlety do ciziny atd... Takže proto srovnávám B a xjr. Prostě bych chtěl něco od každé. Ale je to asi dost subjektivní. Design se mi líbí u obou, i když bych to raději zkombinoval..
Zdenda psal:kuclb psal:Takže všechno stejně Jinak na GSX 1400 jsem pokukoval, ale přijde mi to už úplně zbytečné....navíc mě moc nechytla. Jinak vtíravý dotaz: proč jste si nekoupili vy GSX1400??
Protože už se nedělá a já chtěl funglovku.
Tak si kup toho nahrbenyho B-Kinga
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
A tedy, že jsem tak smělý, nemáte někdo ten časák z loňska = Motocykl 07/2007? Kdyby ano a bylo možné jej naskenovat (pouze porovnání Bandit+xjr) a poslat mailem, bylo by to super. Já bohužel už loňská čísla nemám - vytopen sklep...
řešil jsem tenhle rok ouplně to samý...těžký to dilema..a je fakt, že dát obě zusammen, by bylo , bohužel to asi neklapne.do teď jsem se nerorozhodl, takže jsem zůstal ještě tenhle rok u b6, ale už mi nestačí......taky byl dost problém sehnat Nkovou 12ku r.v, 04, 05 v gut stavu..
Když nejezdím,tak tvořím...
kuclb psal:jo asi míchám... Jenže na gsx 1400 jsem nikdy nejel, zato B 1200 a xjr ano. Jo, je pravda, že xjr je asi spíše na delší cesty, ale co jsem s ní měl možnost jezdit, tak jsem se na ni i vyblbnul (měl jsem ji týden). Na Banditu to jde ještě líp, ale zase mi tam nepřišlo takové pohodlí - plánujeme výlety do ciziny atd... Takže proto srovnávám B a xjr. Prostě bych chtěl něco od každé. Ale je to asi dost subjektivní. Design se mi líbí u obou, i když bych to raději zkombinoval..
Hele a seš si jistej že tě to vezme myslím to ježdění píšeš budeme cestovat do ciziny předpokládám že s paní bude tu to bavit?Počáteční nažavení u někoho opadne a je konec.Já jen že řešíš moc věcí najednou a jestli na ně nemáš jasnou odpověď pak je tohle všechno zbytečný.Jinak cestování v pohodlí FJR,Goldwing
Jo, máš prvadu, řeším až moc věcí najednou. Máš pravdu s tím cestováním, člověk nikdy neví...Ale, tenhle styl motorek se mi vždycky líbil, v tuto dobu jsou v hlave Bandit nebo XJR (Honda CB 1300 se mi prostě nelíbí ani jsem o ní nic neslyšel, nejel jsem ji). A taky vím, že třeba GSX 1400 už asi nebude nějak daleko od XJR, ale už se nevyrábí(nevím, kdy ukončili výrobu) a tímpádem mě ani moc nenapadlo ji kupovat(i když chci starší moto). Jinak já řeším v podstatě jen výběr. Jen bych chtěl slyšet nějaké porovnání, zkušenosti od ostatních.
No vidíš a mně nejde o "pičotriko", ale o motorku a vzhledem k tomu, že R1 je pro mě a naháč , tak si chci vybrat mezi Banditem a XJR. Bohužel se nedaří, protože asi málokdo měl zkušenost s oběma. A že se Bandit kroutí a nejede? Toť otázka, co chceš. Jsem sice ještě relativně mladý, ale táhne mě to ke stylu Bandit/XJR. Tak ať Ti jezdí to co máš...
kuclb psal:Jo, máš prvadu, řeším až moc věcí najednou. Máš pravdu s tím cestováním, člověk nikdy neví...Ale, tenhle styl motorek se mi vždycky líbil, v tuto dobu jsou v hlave Bandit nebo XJR (Honda CB 1300 se mi prostě nelíbí ani jsem o ní nic neslyšel, nejel jsem ji). A taky vím, že třeba GSX 1400 už asi nebude nějak daleko od XJR, ale už se nevyrábí(nevím, kdy ukončili výrobu) a tímpádem mě ani moc nenapadlo ji kupovat(i když chci starší moto). Jinak já řeším v podstatě jen výběr. Jen bych chtěl slyšet nějaké porovnání, zkušenosti od ostatních.
...a jakože Bandit se vyrábí v tom ročníku,který chceš - olej vzduch??
kuclb psal:No vidíš a mně nejde o "pičotriko", ale o motorku a vzhledem k tomu, že R1 je pro mě a naháč , tak si chci vybrat mezi Banditem a XJR. Bohužel se nedaří, protože asi málokdo měl zkušenost s oběma. A že se Bandit kroutí a nejede? Toť otázka, co chceš. Jsem sice ještě relativně mladý, ale táhne mě to ke stylu Bandit/XJR. Tak ať Ti jezdí to co máš...
Zásadní otázka!!! Piješ rum?
Mour psal:kuclb psal:Jo, máš prvadu, řeším až moc věcí najednou. Máš pravdu s tím cestováním, člověk nikdy neví...Ale, tenhle styl motorek se mi vždycky líbil, v tuto dobu jsou v hlave Bandit nebo XJR (Honda CB 1300 se mi prostě nelíbí ani jsem o ní nic neslyšel, nejel jsem ji). A taky vím, že třeba GSX 1400 už asi nebude nějak daleko od XJR, ale už se nevyrábí(nevím, kdy ukončili výrobu) a tímpádem mě ani moc nenapadlo ji kupovat(i když chci starší moto). Jinak já řeším v podstatě jen výběr. Jen bych chtěl slyšet nějaké porovnání, zkušenosti od ostatních.
Pro mě je poslední bandit, který mě chyt K4 v šestce a K5 ve dvanáctce. Ta jejich plastiková moderna + voda
Takže, i když bych chtěl odpovědi já, tak odpovím na zásadní otázky - rum už skoro rok nepiju, bo jsem se z něj ukrutně vloni , že už ho nemůžu ani cítit. A jinak s motem, nejraději vzduch. Jo a koukám po inzerátech a našel jsem několik, kde mají napsáno, že v techničáku je 25kw - není to trochu blbost a případný problém?
kuclb psal:Takže, i když bych chtěl odpovědi já, tak odpovím na zásadní otázky - rum už skoro rok nepiju, bo jsem se z něj ukrutně vloni , že už ho nemůžu ani cítit. A jinak s motem, nejraději vzduch. Jo a koukám po inzerátech a našel jsem několik, kde mají napsáno, že v techničáku je 25kw - není to trochu blbost a případný problém?
Měl bys zase začít pít rum...
Existují kity, které ti srazí výkon na 25 kW. Většinou se to ale dělá jen papírově, aby si na tom mohli rozbít hubu děcka už od 18ti. Pokud bude ve velkém techničáku razítko od nějakého servisu, že ti to stáhli na 25kW, tak problém nebudeš mít ani na technické. Strach z toho, že by ti to policajti nebo na STK hodili na brzdu mít nemusíš.
Ty už si ale starší než 21 let, takže tě snad tohle nemusí zajímat a můžeš si vybírat bez omezení.
kucku woe, to jako chces, aby ti nekdo rekl, jakou si mas koupit motorku? To tak chodis i do obchodu a ptas se lidi, jestli si mas koupit maslo od Olmy v kostce nebo Perlu v kelimku?
Myslim, ze technicky veci mas nastudovany, motyky sis projel, vis, co s tim chces delat (sand) ... pak uz je jen jedno rozhodnuti ... a to, ktera se ti libi vic a pro kterou ti to srdicko vic tluce. Tohle uz za tebe nikdo nerozhodne. Nebo jestli to nedokazes, tak se zkus voptat svej pani, ta uz ti rekne, ktera se ti libi a na ktere ji chces vozit.
chlape, chlape
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
právě že tu technickou stránku až tak moc neznám... Jináč xjr je větší mastodont... Jde mi tady spíš o zkušenosti lidí s technikou. Co si o těch strojích myslí...
Jinak kokám po inzerátech a popravdě nejde moc sehnat Bandit v pořádku...
tomB12 psal:Mour psal:kuclb psal:Jo, máš prvadu, řeším až moc věcí najednou. Máš pravdu s tím cestováním, člověk nikdy neví...Ale, tenhle styl motorek se mi vždycky líbil, v tuto dobu jsou v hlave Bandit nebo XJR (Honda CB 1300 se mi prostě nelíbí ani jsem o ní nic neslyšel, nejel jsem ji). A taky vím, že třeba GSX 1400 už asi nebude nějak daleko od XJR, ale už se nevyrábí(nevím, kdy ukončili výrobu) a tímpádem mě ani moc nenapadlo ji kupovat(i když chci starší moto). Jinak já řeším v podstatě jen výběr. Jen bych chtěl slyšet nějaké porovnání, zkušenosti od ostatních.
Pro mě je poslední bandit, který mě chyt K4 v šestce a K5 ve dvanáctce. Ta jejich plastiková moderna + voda
má recht předseda
S tím kroucením, údajně byna tom měly být stejně, jen mi bylo řečeno, že xjr má příliš měkké pružiny, že v zatáčkách můžou jít nadoraz. Ale že za relativně menší peníz se vymění a moto se přestane tak bořeit a jízda je mnohem lepší...
Pokud si dobře pamatuji, tak se vyráběla jednu dobu serie, kde byly ty normální tlumiče u XJR nahrazeny stavitelnýma Ohlinsama. Tam bych řekl, že to pocítíš. Cenovej rozdíl nevím.
Dostat u bandita zadní tlumič na doraz není velký problém ikdyž je na plno. Stačí ve dvou trochu ostřeji projet zatáčku. Silnější konstituce to zvládnou sami.
kuclb psal:právě, to je ono, na XJR by to zase na zadku nemělo jít nadoraz... A vlnit se budou asi stejně, co?
Jinak se mnou by B asi neměl problém - max. 80kg.
Najivko... Mam taky 80kg. Bez oblečení. Občas štrejchnu a to ani nemusím jet pilu jako Progear nebo Kasym. Stačí trochu hup ve vyšší rychlosti.
Progear 650 (Člen) 06.06.2008 08:02:55 Offline |
Ondráš psal:kuclb psal:právě, to je ono, na XJR by to zase na zadku nemělo jít nadoraz... A vlnit se budou asi stejně, co?
Jinak se mnou by B asi neměl problém - max. 80kg.Najivko... Mam taky 80kg. Bez oblečení. Občas štrejchnu a to ani nemusím jet pilu jako Progear nebo Kasym. Stačí trochu hup ve vyšší rychlosti.
zase pomluvy.... se nekdy musim podivat jak to mas vzadu nastaveny, pac je mi to nejaky divny... je mezi náma jen 20 kilo a ja skrtam jen na okruhu...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 06.06.2008 09:08:16 Offline |
já vozím 5 vpředu, a vzadu 5 a olej 3 a bez problemu.... takze bys mel zrejme pritvrdit
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:já vozím 5 vpředu, a vzadu 5 a olej 3 a bez problemu.... takze bys mel zrejme pritvrdit
No předek určitě. Zadek už není vlastně kam... O tu jednu... Dal jsem si to kvůli tomu, že když jsem jezdil ve 2 a dal to pam na max. tak to alespoň trochu pomohlo. Teď když jezdím sám, tak je to buřt. Všechno půjde na tvrdo.
Progear 650 (Člen) 06.06.2008 10:24:57 Offline |
správnej přístup.... tvrdým nic nezkazíš...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:Progear 650 psal:já vozím 5 vpředu, a vzadu 5 a olej 3 a bez problemu.... takze bys mel zrejme pritvrdit
No předek určitě. Zadek už není vlastně kam... O tu jednu... Dal jsem si to kvůli tomu, že když jsem jezdil ve 2 a dal to pam na max. tak to alespoň trochu pomohlo. Teď když jezdím sám, tak je to buřt. Všechno půjde na tvrdo.
Jak máš nastavený zadní útlum, když máš předpětí na max??? Taky jsem to přitvrdil před dovolenou a už to tak zůstalo, ale na útlum jse mnešáh, asi chyba
kryskak psal:Nechtely by jste ty pojmy jako predpeti a utlum trosku vysvetlit? Nemam z toho moc rozum.
1/předpjetí=stlačení pružiny pomocí votočnýho prstence...má za následek tužší chod jednotky
2/útlum=vracení médija (voleje) zpjet do původní komory jednotky...eliminuje rychlý vrácení jednotky do původního stavu
...dyš přitvrdíš pružinu, tzn. předepneš jí a nešáhneš na útlum, jednotka se rychle vrací do původní pozice, protože předepnutá pružina má vjetší sílu a jakoby kope...obecně platí, že čím víc je předeplá pružina, tím vjetší útlum by měl být...záleží pag na fkusu každýho soudruha a spůsobu používání, jakej poměr zvolí...u jednotek nebo teleskopů, gde je možný seřízení jen částečný, tj. chybí seřizování útlumu, se to řeší husčim volejem, kerej pomalejc protejká přes vratný ventilky...
Monty Jack (Člen) 06.06.2008 13:28:37 Offline |
Nastavení předpětí znamená změnu stlačení pružinu na centrálu (nebo vidlí ale to 6ky nemaj). Oproti nezatíženýmu stavu je pružina kratší a je v ní vyvozena síla (předpětí) která má za důsledek že kyvka skrz centrál nepruží na každé drobné nerovnosti, ale až na větších, který na tu pružinu působí silou větší než je ta předpěťová.
Útlum má pak vliv na rychlost pružení a vracení do výchozího stavu.
Laicky řečeno, na netu toho najdeš hafo ...
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
tomB12 psal:Ondráš psal:Progear 650 psal:já vozím 5 vpředu, a vzadu 5 a olej 3 a bez problemu.... takze bys mel zrejme pritvrdit
Jak máš nastavený zadní útlum, když máš předpětí na max??? Taky jsem to přitvrdil před dovolenou a už to tak zůstalo, ale na útlum jse mnešáh, asi chyba
Olej stejně jako pila Progear. Na 3.
Ondráš psal:Pokud si dobře pamatuji, tak se vyráběla jednu dobu serie, kde byly ty normální tlumiče u XJR nahrazeny stavitelnýma Ohlinsama. Tam bych řekl, že to pocítíš. Cenovej rozdíl nevím.
Dostat u bandita zadní tlumič na doraz není velký problém ikdyž je na plno. Stačí ve dvou trochu ostřeji projet zatáčku. Silnější konstituce to zvládnou sami.
od 2002 jsou ohlinsy na xjr montovaný na zadek standartně..
jen tak aby řeč nestála
Progear 650 (Člen) 06.06.2008 16:14:03 Offline |
to Ondras: jaka pak pila??? sem zacatecnik...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 06.06.2008 18:25:47 Offline |
ydom psal:Ondráš psal:Pokud si dobře pamatuji, tak se vyráběla jednu dobu serie, kde byly ty normální tlumiče u XJR nahrazeny stavitelnýma Ohlinsama. Tam bych řekl, že to pocítíš. Cenovej rozdíl nevím.
Dostat u bandita zadní tlumič na doraz není velký problém ikdyž je na plno. Stačí ve dvou trochu ostřeji projet zatáčku. Silnější konstituce to zvládnou sami.od 2002 jsou ohlinsy na xjr montovaný na zadek standartně..
jen tak aby řeč nestála
XJR SP ty Ohlinsy měla vždy a od r. 2002 i ostatní. Cena zůstala stejná... Ale je to s nimi trošku jinak. Pokud vím, tak to nejsou Ohlnsy, které najdeš v jejich katalogu. Ty jsou zase na trošku jiné úrovni... Ale Ohlinsy to jsou, pravda a určitě posunou moto zase o kousek dál. Jen se zadkem měli sáhnout i na předek
bobin psal:No taky jsem premyslel co koupit,xjr se my vzdy moc libila.Ale pak to vyhral b12.Kdybych mel penize tak bych bejval asi koupil xjr.Ale s b12 jsem spokojenej.
XJR je dražší, pravda. Zbytečně, ale je. U mě už peněz taky moc není, rozstřelené auto...Takže jdu kalklovat
K.a.s.y.m. psal:Ondrášu myslíš že by člověk kterej má víc jak 1,5 cm od hrany sjetý gumy a plošku jezdí pilu?
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … pila01.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … pila02.jpg
Že se nepochlubíš těma žmolkama na přední gumě...
K.a.s.y.m. (Člen) 08.06.2008 20:18:20 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Ondrášu myslíš že by člověk kterej má víc jak 1,5 cm od hrany sjetý gumy a plošku jezdí pilu?
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … pila01.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … pila02.jpgŽe se nepochlubíš těma žmolkama na přední gumě...
ty nejsou odemně.S tím už jsem tu gumu koupil
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2008 11:33:44 Offline |
sežeň si lehce jetý slicky a budeš to mít taky
Ondráš psal:Filous psal:...pojeť něgdy do Brna nebo do Mostu a budeš to mít taky
Bych tam dělal safety car...
...u a šišky...dvje kola se roskoukáš a pag uš to de samo...vječina lidí jako ty měli děsnej strach a pag byli nadšený a sami sebou překvapený, jag jim to de ...průser nastane aš v momentě, gdy si začneš myslet, že seš jenom vo trochu pomalejší neš Nyky Hejdn, to je první přetpoklat náfštěvy pana kačera ...pokud seš schopnej držet se trochu na uzdě, nedělá se ti temno před vočima s první vlnou adrenalínu f krvi a nejsi vyloženej zmatkař, tag do toho di, páč půl hodiny na vokruhu ti dá daleko víc neš celej víkend na silnici
...gdysy mě dostal Syky...doufam, že se na mě nebude zlobit, že to prásknu ...dyš byl prvně na vokruhu, tag přijel celej nadšenej a povidá mi: "...hele supr, paráda, bomba!!!...a fšimnul sis jag tam vzádu bjehaj podle svodidel zajíci??? ...ty vole, tam jich je" ...to sem myslel, že se poseru, dyš měl čas eště sledovat zajíce
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2008 16:57:09 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:Filous psal:...pojeť něgdy do Brna nebo do Mostu a budeš to mít taky
Bych tam dělal safety car...
...u a šišky...dvje kola se roskoukáš a pag uš to de samo...vječina lidí jako ty měli děsnej strach a pag byli nadšený a sami sebou překvapený, jag jim to de ...průser nastane aš v momentě, gdy si začneš myslet, že seš jenom vo trochu pomalejší neš Nyky Hejdn, to je první přetpoklat náfštěvy pana kačera ...pokud seš schopnej držet se trochu na uzdě, nedělá se ti temno před vočima s první vlnou adrenalínu f krvi a nejsi vyloženej zmatkař, tag do toho di, páč půl hodiny na vokruhu ti dá daleko víc neš celej víkend na silnici
...gdysy mě dostal Syky...doufam, že se na mě nebude zlobit, že to prásknu ...dyš byl prvně na vokruhu, tag přijel celej nadšenej a povidá mi: "...hele supr, paráda, bomba!!!...a fšimnul sis jag tam vzádu bjehaj podle svodidel zajíci??? ...ty vole, tam jich je" ...to sem myslel, že se poseru, dyš měl čas eště sledovat zajíce
to by byl i můj případ
Stránky: 1 2