Nejsi přihlášen
bodový systém-případ ross, vyřešeno
Tak pionýři,
dnes jsem byl svůj případ " http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=5028 "/vybodování 5.3.08/po všech těch odvoláních uzavřít na MÚ ve Znojmě. Jelikož už nemám žádné náboje na odvolání a slepejma střílet nemá smysl, zřekl jsem se veškerých dalších odvolání. Příští týden to paní uzavře a pošle mi doporučený dopis. Ten si musím do 14 dnů vyzvednout a za dalších 5 dnů řidičák vrátit. Tím pádem ještě stihnu Killersraz.
A teď k terestu:
řidičák mi vemou bezpodmínečně na rok. V 11 měsíci trestu bych měl navštívit autoškolu a udělat znovu testy, jízdy a u náklaďáku ještě techniku.
Dobrá zpráva prý je, že si je nemusím znovu platit a dám jen 700,- za instruktora
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 05.06.2008 19:29:27 Offline |
Re: bodový systém-případ ross, vyřešeno
Čau draku,
tak to je na prd. Kamosovi je ted sebrali taky a pry ma moznost si dat po nejakym pul roce odvolani a jit na tu autoskolu. Ze pryyy to zkracujou.
Stejne jsou to smejdi
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
fido psal:aspoň budeš moct lejt do lebky
vychází mi z toho to, že se budeš vozit jak náměstek / tajemník.
to uteče...
jojo, jen nechám zatmavit vzadu skla abych se cestou mohl vrtat v nose
ale kurva sere mě to
Kelly01 psal:A lpokud to není celý rok,tak se doba pro odpočet(vrácení) bodů začíná počítat až když máš řidičák opět v ruce,doba kdy je uskladněn se nezapočítává
vybodování je něco jiného, než co nejspíš potkalo tebe
...doufam Rossy, že tě nebudu brzo následovat...tag ať ti to rychle utiká
...měl sem radost, že mam zase plnej počet, ale fčera sem měl úspješnej den ...jedu z pohřbu jednoho známýho a na výjezdu z vopce, gde uš nejni ani noha mi naměřili 65 km/h=1000,- Kč + 2 body...doma se převlíknu a letim na mašině do Brandejsa a Phy a znova 1000,- Kč + 2 body za rychlou jízdu a nezvládnutí vozidla ...den jag sviňa ...mrdat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Pšán a Vosiris:
...prej sem jel po jednom kole, řikal pán s čepicej a mezi autama sem prej kličkoval tag, že prej měl strach, že upadnu ...docela měl dojalo, že měl vo mě takovou starost... a že prej bych uš ve svym vjeku měl mít rozum a né jezdit po městě jag hooligan ...ale ten flastr byl za rychlost, prej f Germániji by to za styl jízdy bylo mnohem drašší a hodnotěj to tam jako nezvládnutí vozidla...
Progear 650 (Člen) 06.06.2008 09:15:47 Offline |
taky by mě zajímalo to s tim nezvládnutím?? pač vím, že s tím problém vážně nemáš
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 06.06.2008 09:17:46 Offline |
tag už sem to nestihl....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
..Filo: vím,že jsi člověk klidný,vyrovnaný a rozvážný,ale co by panáček příslušník řekl asi tomuhle trotlovi..
http://www.stastnevdovy.cz/videa/auto-m … rganu.html
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Progear 650 psal:taky by mě zajímalo to s tim nezvládnutím?? pač vím, že s tím problém vážně nemáš
Vogo, jestli to řekli filousovi, tak mě by museli dát obecný ohrožení...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 06.06.2008 10:26:04 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:taky by mě zajímalo to s tim nezvládnutím?? pač vím, že s tím problém vážně nemáš
Vogo, jestli to řekli filousovi, tak mě by museli dát obecný ohrožení...
naprosto souhlasím....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kelly01 psal:A poslední dotaz: lejzr?
...u vim, co f tý Vochábliji měli namontovanýho, jen vim, že sem vo nich nejspíš dlouho nevjeděl a zamázli mě jag f akčnim filmu, dyš sem zastavil na červenou ...fteřinu mi trvalo, neš mi došlo wo co jako gou
...po dlouhý dobje sem si užíval s radostí hustej provos jakej bejvá jen f PH vokolo štvrtý votpoledne
Negr psal:Pšánoj: Nemyslel jsem to nějak zle, jen mě to přišlo divný. A jsem motozajda, vím hovno co je správný a co ne, tak se ptám.
..v pohodě..mi zase příjde divné,to skoro věčné téma na motorkářích,zastavit nebo né..když mám kule na "prasení" v provozu,tak bych je měl mít i na to,když mě čapnou,zastavit..prostě jsem prohrál..a pokud nemáš něco na motorce v cajku,tak je to taky jen tvůj problém..
..na druhé straně,taky tě může zastavovat proto,že za ním může být na cestě nějaký průser..pak,pokud mu nezastavíš,tak na chvíli jsi vyhrál ty,ale zastavíš se o ten průser..a cokoliv naštorc za zatáčkou je kurva průser..
..nejsem ve fanclubu Policie ČR..
..každý ať jezdí jak chce..
..jen interpretuju svůj názor..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Jasně jasně. Na motorkáře nechodím, tak asi proto. Díky za názor. Já jsem z maloměsta a zácpy tu nejsou, a když předemnou stojí ty 3-4 auta, tak počkám. Holt ta špatná zkušenost z těch zk. velkoměst zaplaťaštár nemám. Tak ať Vám zase pomalu ale jistě ty body naskáčou. S represivníma složkama a státní mocí toho asi moc nesvedem.
HM.
Pšán psal:..Filo: vím,že jsi člověk klidný,vyrovnaný a rozvážný,ale co by panáček příslušník řekl asi tomuhle trotlovi..
tak na to ani nejde číct nic jinýho než že je to , a když se rozstřelí.. jeho problém (pokud sebou někoho nevezme, to je jistý)
Jinak moto má zdá se zvládnutou
Bandit 4EVER!!!
hm hm to je hnus. pevný nervy. před třema roky sem dodělával noty na bus a nezbejvá nic neš seto naučit podle testú páč ty nový sou fakt těšký, ne jako dřív A,B,C...A totál nesmisl B menší nesmisl C jisto jistě správně. dnes A dobře B dobře C dobře Dvypadá dobře,ale je špatně. a kdyš zaškrtneš jen A a ostatní ne tak jeto v nezbejvá nic neš všechny testy umět přesně naspaměť. na bus jich bylo 80...
svět je cirkusovej stan
Pšán psal:..Filo: vím,že jsi člověk klidný,vyrovnaný a rozvážný,ale co by panáček příslušník řekl asi tomuhle trotlovi..
Si asi nikdy nejel s frešem po jižní spojce co?
viz avatar:)
odevzdáno
dnes posledních 150km po těch našich končinách
zítra už za cyklisty a chodce
ale jsem rád, že jsem mohl poznat pár lidí na srazech a s někým se i projet
teď se právě snažím ožrat
kurna Kelly ty taky nebo co ja sme myslel ze uz jsi je mel v pradelně a ze mas tedka klid
Kelly01 psal:ross
nemáš práci pro dva
mám to asi za pár
při půlročním odebrání to vrátili za 3 měsíce,u ročního to ale asi nejde?Ptal ses?
právě u ročního nemáš zákaz řízení, při kterém ti po půlce můžou papíry vrátit
u vybodování je to na rok, v půlce žádat nelze, po roce opět do autoškoly a řidičák udělat znova
jinak hledám ještě jednoho řidiče ale na velký auto s rukou a
to není nic pro tebe, co?
fido psal:Kolik dáš
13 a 14tej , dodatková...soustředění v Alpách..profesní růst podpořen motivačně?
asistentku zatím nechcu..
ty voe to neni nabidka na pozici >> vedouci site night clubu v cechach
WD club member.
fido psal:Kolik dáš
13 a 14tej , dodatková...soustředění v Alpách..profesní růst podpořen motivačně?
asistentku zatím nechcu..
budeš se divit ale 13.plat tam je, vážně
nějak to překlepeš, divočáku
je to každýho boj
já čekám kontrolu z FU, bo čepičář děl, nebujte pane, nebudem Vás moc zdržovat, jen nám votevřte kuférek a my si nafotíme jak tam pěkně nemáte tu přepážku. byl natolik inteligentní že druhou fotku udělal se zavřenejma vratama s RZ. asik dostali nějaký mezioborový školení
řikám si hurikán
vorel psal:nějak to překlepeš, divočáku
je to každýho boj
já čekám kontrolu z FU, bo čepičář děl, nebujte pane, nebudem Vás moc zdržovat, jen nám votevřte kuférek a my si nafotíme jak tam pěkně nemáte tu přepážku. byl natolik inteligentní že druhou fotku udělal se zavřenejma vratama s RZ. asik dostali nějaký mezioborový školení
pomáhat a chránit
rossoj: čemu se dívíš ? každej svým případným přestupkem nesem kůži na trh, nedělali v tomhle případě svoji práci ? nebo komu a co promíjet ?
ps: že některejm "rovnějším" promíjej je jiná kapitola, a správný to není, vím
vorloj: tos ten dogument de ti servizáci potvrzujou vopravu tý prasklý uvrzaný mrchy nechal doma nebo v rachotě ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:rossoj: čemu se dívíš ? každej svým případným přestupkem nesem kůži na trh, nedělali v tomhle případě svoji práci ? nebo komu a co promíjet ?
ps: že některejm "rovnějším" promíjej je jiná kapitola, a správný to není, vím
vorloj: tos ten dogument de ti servizáci potvrzujou vopravu tý prasklý uvrzaný mrchy nechal doma nebo v rachotě ?
ať vyřeší prvně ten bordel na silnici a na takovou buzeraci mrknou potom
jasně, beru, ty hůlky u silnice nemůžou za zákony, co schvalujou v parlamentu
ale řešit mříž???
neřeším teď můj případ, vybodoval jsem se sám...
i když trest není asi adekvátní
...nevztahoval jsem to na tvý přestupky, i když jen ty víš jestlis za ně moh nebo ne, ale na tu mříž, tam je snad jasný, že sem ji koupil s tím že ji tam budu vozit a když ji vyndávám, vím že nesu kůži na trh
...a vohledně policajtů, když příjdou na levotu, tak tě za ní tíhnou, vod toho tady snad sou ne ? nebos to myslel tak, že mříže přehlížíme a třeba psí hovna budem postihovat ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
..občas potkáš i hodný..
Jel jsem´ve středu plechovkou do Vizovic na fesťák bez STK....celou cestu ok..až pak v půlce akce jsem nutně musel na nedaleké pole do kukuřice(na toiky bych nevlez)..konat co mám
No a cestou zpět mě lapli..docela pěkná mladá paní..a za projevenou lítost a sebekritiku jsem dostal pouze 100kč pokutu
PURE NAKED BIKE!
osiris psal:...nevztahoval jsem to na tvý přestupky, i když jen ty víš jestlis za ně moh nebo ne, ale na tu mříž, tam je snad jasný, že sem ji koupil s tím že ji tam budu vozit a když ji vyndávám, vím že nesu kůži na trh
...a vohledně policajtů, když příjdou na levotu, tak tě za ní tíhnou, vod toho tady snad sou ne ? nebos to myslel tak, že mříže přehlížíme a třeba psí hovna budem postihovat ?
to víš, že si za ně můžu sám
ale
tenhle přestupek je jen politikaření
jasně, chtěl jsem odpočet daně ale řešit to jako bonz na FÚ mi od policie v dnešní době přijde trochu mimo
píšu to trochu nasranej na celej systém, tak se omlouvám
Meloun psal:..občas potkáš i hodný..
Jel jsem´ve středu plechovkou do Vizovic na fesťák bez STK....celou cestu ok..až pak v půlce akce jsem nutně musel na nedaleké pole do kukuřice(na toiky bych nevlez)..konat co mám
No a cestou zpět mě lapli..docela pěkná mladá paní..a za projevenou lítost a sebekritiku jsem dostal pouze 100kč pokutu
Jak ty to s těma babama děláš čéče
to musel bejt dlouhej vemlouvavej monolog..nedostals fotku s autogramem?
bla...blabla...!
Ondráš psal:Meloun psal:..to nevím
..ale byl jsem do půl těla,retko v hubě,boty od bláta a 3 dny nemytej...Vidět tě já, tak bych ti asi dal nějaký drobný.
Tal vidiš-jsi stejně solidární jako ta příslušnice
PURE NAKED BIKE!
jirka silver (Člen) 17.07.2008 08:53:46 Offline |
Bych řidičák nevracel.Nahlásil bych ztrátu a zajezdil si aspoň v zahraničí.Na vozejku s kámošema by to šlo převést nemáš to daleko.Tam body neřeší.
Vorel to jsi první komu kontrolovali přepážku.Já jí měl taky a akorát na technickýovali,že tam mám 5 sedaček.Chtěli zavařit držáky páté sedačky.Tak jsem jel jinam.
Jinak policie a kontrola přepážky to fakt slyším poprvé.
Najdete nás na každém kilometru
co by měli řešit:
dopravka - hlídat dopravu, měřit
.. hlídat montážní příčku až budou mít ve všem ostatním pořádek
městská - hlídat hovna v parku spolu se správcem parku, stát u přechodů..... a chodit pěšky
s tou mestskou plně souhlasim delaj vsechno jiny jenom to k cemu jsou urceny to nedelaj. Je to bangladéž
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2008 13:17:16 Offline |
měštáci dělaj jen to co jim město nařídí..a město jim nenařídí něco kde nenaplní městskou pokladnu...tak nevim co řešíte.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2008 13:22:12 Offline |
K.a.s.y.m. psal:měštáci dělaj jen to co jim město nařídí..a město jim nenařídí něco kde nenaplní městskou pokladnu...tak nevim co řešíte.
město je sice zřizovatel ale nenařizuje jim nic
mají prostě udržovat "pořádek" ať sou to ty hovna nebo přechody
Me namerili letos posledniho brezna na motyce 165km/h mimo obec, vyfotili, zastavili, pak spravni rizeni a mel jsem dostat 10 000 pokutu, 1 rok bez ridicaku a 5 bodu! Nastesti me z toho jeden pravnik vysekal!!! (vzal si za to 10 000kč a lahev Martini - Asi si pripada jako James Bond) No ale mam ridicak, mam body a nemam zaznam Od tydle doby mam poupravenou znacku a bengám uz na motyce stavit nebudu.......kdo ma furt platit ty mestsky pravniky, ja jsem jenom socka z minivesnicky (kousek od nas se tocilo "Na samote u lesa") aspon ze to takhle dopadlo. Zdravim , cus.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
cockin psal:Od tydle doby mam poupravenou znacku a bengám uz na motyce stavit nebudu.......
Nejsem svatej, ale všechno má svoje hranice. Lidi, který ujížději by měli mít právo zastřelit. Bez rozdílu.
Je to můj názor. Mysli si co chceš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jirka silver (Člen) 18.07.2008 08:38:40 Offline |
Ondráš souhlas.ale až Husákové co jezdí 195km dostanou padáka od policie pak budu věřit,že to platí pro všechny do tý doby
na ně seru.Musí začít od sebe a přesvědčit veřejnost.
Najdete nás na každém kilometru
ross psal:odevzdáno
teď se právě snažím ožrat
kurva, tak včera do byl rok od odevzdání
mám to sice za sebou ale furt čekám na formality z autoškoly
jdu ožrat
Banditatom (Člen) 16.07.2009 18:53:50 Offline |
ross psal:ross psal:odevzdáno
teď se právě snažím ožratkurva, tak včera do byl rok od odevzdání
jdu ožrat
běž synku běž zasloužíš si to
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hele 2x behem 12 mesicu stejny prekroceni rychlosti do 20Km/h v obci a mas porad ridicak? ja myslel ze pokud udelas dvakrat stejnej prohresek na mesic zabavujou. Ja se ted posledni dobou drzim a mam stesti tak sem zase cistej
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 16.07.2009 19:01:20 Offline |
sonyk psal:hele 2x behem 12 mesicu stejny prekroceni rychlosti do 20Km/h v obci a mas porad ridicak? ja myslel ze pokud udelas dvakrat stejnej prohresek na mesic zabavujou. Ja se ted posledni dobou drzim a mam stesti tak sem zase cistej
osoba blízká už mi jednou noty zachránila pokutka byla alechuj s ní
sonyk psal:hele 2x behem 12 mesicu stejny prekroceni rychlosti do 20Km/h v obci a mas porad ridicak? ja myslel ze pokud udelas dvakrat stejnej prohresek na mesic zabavujou. Ja se ted posledni dobou drzim a mam stesti tak sem zase cistej
zabavuje se až 2-krát nad 21km/h v obci na 1-6 měsíců
ross psal:ross psal:odevzdáno
teď se právě snažím ožratkurva, tak včera do byl rok od odevzdání
jdu ožrat
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
sakra, mi asi došla slova, bo co
jsem chtěla napsat, že už to máš za pár, tak vydrž Prťka, vydrž a budeš se brzy ožírat na oslavu
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Banditatom (Člen) 16.07.2009 19:07:32 Offline |
RadkaB6 psal:sakra, mi asi došla slova, bo co
jsem chtěla napsat, že už to máš za pár, tak vydrž Prťka, vydrž a budeš se brzy ožírat na oslavu
nebo jak jeden kámoš co znova přišel po týdnu o papíry! na žal
RadkaB6 psal:sakra, mi asi došla slova, bo co
stejně se ožeru, i když to není na oslavu
Banditatom (Člen) 16.07.2009 19:10:20 Offline |
ross psal:RadkaB6 psal:sakra, mi asi došla slova, bo co
jsem chtěla napsat, že už to máš za pár, tak vydrž Prťka, vydrž a budeš se brzy ožírat na oslavustejně se ožeru, i když to není na oslavu
ross psal:RadkaB6 psal:sakra, mi asi došla slova, bo co
jsem chtěla napsat, že už to máš za pár, tak vydrž Prťka, vydrž a budeš se brzy ožírat na oslavustejně se ožeru, i když to není na oslavu
Jasně, výročí je třeba taky oslavit
ross psal:sonyk psal:hele 2x behem 12 mesicu stejny prekroceni rychlosti do 20Km/h v obci a mas porad ridicak? ja myslel ze pokud udelas dvakrat stejnej prohresek na mesic zabavujou. Ja se ted posledni dobou drzim a mam stesti tak sem zase cistej
zabavuje se až 2-krát nad 21km/h v obci na 1-6 měsíců
aha dekuju za upresneni
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2009 08:03:01 Offline |
ross psal:fido psal:..ukápla mě slza
odkud?
kapavka??? a nebo prostatyk
fido psal:zajímavý...do teď jsem myslel, že zdroj slz je pouze z jednoho místa... teď se dozvídám, že vám to funguje i odjinud.
Jste hříčky přírody - ale ať to funguje - já zůstanu u očí
nová doba fido
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2009 13:00:25 Offline |
fido psal:zajímavý...do teď jsem myslel, že zdroj slz je pouze z jednoho místa... teď se dozvídám, že vám to funguje i odjinud.
Jste hříčky přírody - ale ať to funguje - já zůstanu u očí
holt reprodukční orgány někde jinde no
K.a.s.y.m. psal:fido psal:zajímavý...do teď jsem myslel, že zdroj slz je pouze z jednoho místa... teď se dozvídám, že vám to funguje i odjinud.
Jste hříčky přírody - ale ať to funguje - já zůstanu u očíholt reprodukční orgány někde jinde no
v xichtu nebo xicht v ..??
Autobus je taky Suzuki... .
nicola.foxx (Člen) 17.07.2009 22:05:20 Offline |
TO ROSS:
Tak hlavne bacha az pojedes po oslave vot Vikece !! Ted uz ti budou mit co sebrat.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1