Nejsi přihlášen
Spidermila (Člen) 07.06.2008 14:05:00 Offline |
Re: Kakin a jeho čepec
Super akce to byla. Jen nasosam fotky do kompu, upravim a neco sem hodim
a já ve valmezu zmokl...
ale bohužel kouldan k tobě nepřijedu...
času málo, pěněz taky a navíc 848 nebude k dispozici
aspoň tě může těšit, že sem se nechal ostříhat... a nejsem učesaný stejně
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Monty Jack (Člen) 07.06.2008 21:27:30 Offline |
co to kde kdy co ? A to je jen pro zvaný ? a rum bude ?
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
inkvizitorr (Administrator) 07.06.2008 22:48:58 Offline |
story vo krabici plný koláčků samože bez thc
sledujte pána v oranžovém tričku
a takhle dopat
john deere
moje nová slovní zásoba, -chuj s tym!
jo a mačijačik stejně nevěřim že si nechcal v chodbě
hastrman letos hustě upgradoval...
a tohle bylo dílo už se scházej i majitelé křusek
dojemné
a ještě fotky z kolbiště
indijáni
vs
kaubojové
a fijata sem musel trochen poučit aby svůj neznabožskej život nasměroval správným směrem amen (i krátká motlitba třeba při cestě vokolo kostela je prej dobrá, teda aspoň to psali v tom manuálu co tam byl na těch stoličkách)
doba je temná...
SLUGI psal:... jak říkáš
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … azatel.jpg
slzu v oku sem zamackl,kdyz sem ty bozi hovadka videl. . .
Kubo a Baro,gratulace. . .
ALL: A kua fix.kde mate fotky tech hlavnich protagonistu,coo?! Ste zas jen zamereny jen na sebe,ci fix.
Amen. . .
Spidermila (Člen) 09.06.2008 08:30:52 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 09.06.2008 08:55:05 Offline |
Mour psal:
Inkviz: ...Maciačik wogo .... a nechcal
PS ....A CO DAVID???
maciačik nebo mačiačik..... chuj s tym!
david je v prdeli, pořídil si domu doutnafkovej krucifix a šel hledat svojí první boguminskou holku aby jí moh znesvětit pod doutnafkou
doba je temná...
Zdarec, všem vám strašně moc děkujem, že ste nás přijeli podpořit. Ještě teď sem z toho na měkko Fakt ste nám udělali hroznou radost! A já sem ráda, že ste mě konečně mohli vidět i jinak, než jen v pičotriku
Fotky sou taky super. Konečně vím, kdo tam dělal takovej bordel Ovšem nejlepší paparazzi byl Kakinův bratránek, zachytil Inkvize tak, jak ho neznáme........ Počkejte si, až Kakin přihodí foto
Nazdárek bando,
tak Vám teda musím poděkovat za hezkej doprovd, z kterýho sme měli fakt velkou radost!!! Jiank celej den proběhl naprosto výborně, vesele a nejen já ale povíc lidi si dojetím i pobřečelo............
Už se těším jak se podívat na dalšího z nás ......... škoda že ropákem s hagusama!
P.S.
A tady je slíbené paparrazzi foto toho našeho nejsatanovějšího ze satanů, kterej se asi snai modlil k Bohu nebo co v kostele ..... no jo no uvidíme - třeba potřebuje taky trénovat ...! :)))))))))))))))
mel bych dotaz - kdo je ta "druzicka" na te fotce, kde vychazi nevesta s zenichem z kostela a ona na ne haze ty listky (myslim tu napravo - z pohledu koukajiciho na fotku)? Neni nahodou z Prahy? Nekoho mi napadne pripomina
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Bára psal:Loser: Je to má kámoška od nás z dědiny a pro info je zadaná
hmmm, tak to ma asi tady v praze dvojnici. Je totiz nebyvale podobna jedne kamosce. Diky za info. Jsem si taky rikal, co by delala tam v tech nasich koncinach, kdyz sotva vytahne paty z prahy.
Jo a neboj ... uhanet jsem ji urcite nechtel
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
pekny fotky,sluselo Vam to Baro a Kubo.
Me postrehy z fotek: Inkviz je tehotnej,proc ste ujizdeli druzickam s vejsluzkou,ktera druzicka padla komu pod ruku,coo?
Inkviz: Michale,delas mi radost,se za Tebe asi nahore primluvim. . .
Amen. . .
inkvizitorr (Administrator) 10.06.2008 21:49:18 Offline |
to bylo asi za druhej závod pičotýmu jestli to pozrel killer, som v v manuálu na stolku psali, modli se když se ráno probudíš, před jídlem když deš vokolo kostela a ještě krátký motlitbičky v průběhu dne, tak sem furt mlel: dopičeaťtenhungáčvyjde
doba je temná...
inkvizitorr psal:to bylo asi za druhej závod pičotýmu jestli to pozrel killer, som v v manuálu na stolku psali, modli se když se ráno probudíš, před jídlem když deš vokolo kostela a ještě krátký motlitbičky v průběhu dne, tak sem furt mlel: dopičeaťtenhungáčvyjde
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr psal:to bylo asi za druhej závod pičotýmu jestli to pozrel killer, som v v manuálu na stolku psali, modli se když se ráno probudíš, před jídlem když deš vokolo kostela a ještě krátký motlitbičky v průběhu dne, tak sem furt mlel: dopičeaťtenhungáčvyjde
..ámen..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:inkvizitorr psal:to bylo asi za druhej závod pičotýmu jestli to pozrel killer, som v v manuálu na stolku psali, modli se když se ráno probudíš, před jídlem když deš vokolo kostela a ještě krátký motlitbičky v průběhu dne, tak sem furt mlel: dopičeaťtenhungáčvyjde
..ámen..
pockej,pockej,vod toho sem tady ja. .
Amen. . .
svatej psal:Pšán psal:inkvizitorr psal:to bylo asi za druhej závod pičotýmu jestli to pozrel killer, som v v manuálu na stolku psali, modli se když se ráno probudíš, před jídlem když deš vokolo kostela a ještě krátký motlitbičky v průběhu dne, tak sem furt mlel: dopičeaťtenhungáčvyjde
..ámen..
pockej,pockej,vod toho sem tady ja. .
..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1