Nejsi přihlášen
Re: že by pondělkem???
Ja mam dneska po vikendu taky vyhnusenej den, naladu pod psa
Preventivně se vožeru v předzvěsti pondělka už v neděli večír...když už den na ,tak ať je to se vším všudy..
Ovšem včera jsem to nestih,pač byla neplánovaná akce:
Honitba cikána(zloděje) v policejní fábce (byli jsme jak hustá domobrana)..a to co potom při polapení předvedli příslušníci....z toho by měl BSE radost..
Dobrá věc se povedla,sousedčin telefon a škvářenku se podařilo zachránit
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Preventivně se vožeru v předzvěsti pondělka už v neděli večír...když už den na ,tak ať je to se vším všudy..
Honitba cikána(zloděje) v policejní fábce (byli jsme jak hustá domobrana)..a to co potom při polapení předvedli příslušníci....z toho by měl BSE radost..
Nemas nejakej autentickej zaznam?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 09.06.2008 12:36:23 Offline |
pondělí je vždycky na super kuva já chci tyky paťulinek.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Newada psal:Mour psal:A já jsem rád konečně zase v práci ...ty víkendy mě zničí
Mám to stejně , zlatý pondělí, si aspoň trochu vodfouknu.
pridavam se k vam. Po vikendu je to opet takovy krasny uklidneni vyhrocenych predchozich tri dnu. Ma to tady aspon nakej rad, chlastat se zde nemusi.... Proste si to zde v klidu vodsedim a vydelam nejaky penizky. Kdezto vikend, to je vzdy anarchie a chaos a spousta penez v
Proste vikendy nebrat a viva la pracovni tyden
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 09.06.2008 13:24:25 Offline |
Loser psal:Newada psal:Mour psal:A já jsem rád konečně zase v práci ...ty víkendy mě zničí
pridavam se k vam. Po vikendu je to opet takovy krasny uklidneni vyhrocenych predchozich tri dnu. Ma to tady aspon nakej rad, chlastat se zde nemusi.... Proste si to zde v klidu vodsedim a vydelam nejaky penizky. Kdezto vikend, to je vzdy anarchie a chaos a spousta penez v
Proste vikendy nebrat a viva la pracovni tyden
kuci poboha fanatičti vorkoholici rychle vyhledejte pomoc dokud to jde lečit
Honza B12 psal:Na hovno. Zkurvený pondělí po dovolený
si nemas brat dovolenou - ta cloveka vzdy akorat rozhodi a zacnou na nej lezt volnomyslenkarske manyry. Povinnou dovolenou bych uplne zrusil (kdy si tech 20 dnu mam asi tak vybrat, kdyz me zivot mimo praci nebavi)
Pak sou tady taky furt nejaky svatky, ktery cloveku akorat rozhodi zabehnute pracovni tempo - to se clovek rano probudi do krasneho dne, da si sprchu, navlece se do obleku, hodi notas pres rameno a vyrazi MHD do prace. Uz na zastavce je mu divny, ze tam nestojej ti parchanti, co kazdy rano jezdej do skoly a navic ty hromadny prostredky maj nejak velkou prodlevu - ale co, aspon stihnu v klidu dokouritPak se poloprazdnym busem ritim poloprazdnou prahou (kupodivu) az do prace, kde krome vratnyho neni nikdo. Cekuju telefonem kolegy,jestli se vcera nahodou nekde nevozrali beze me a ejhle, von je dneska svatek!!! Delam jakoze nic a opet se sunu poloprazdnou prahou v poloprazdnym buse totalne nasranej,ze se budu celej den nudit, domu. No a druhej den uz jedu do prace nasranej a v ocekavani, jestli si nekdo zase nevymyslel nejakej debilni svatek
Newada psal:Mour psal:A já jsem rád konečně zase v práci ...ty víkendy mě zničí
Taky se přidávám do klubu... pondělí a zbytek všedních dnů jsou odpočinek a nabírání sil na víkend
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Banditatom (Člen) 09.06.2008 18:54:05 Offline |
kdyby jste dělali rukama tak byste mlely jinak. Od pondělí do soboty jsem v ty práci a těsím se na každej volnej den!!! kancelářský myši ať si v praci seděj třeba furt pač i na ně dojde!!!!!!!!
Banditatom psal:kdyby jste dělali rukama tak byste mlely jinak. Od pondělí do soboty jsem v ty práci a těsím se na každej volnej den!!! kancelářský myši ať si v praci seděj třeba furt pač i na ně dojde!!!!!!!!
se necil ... jednou dojde na kazdyho
Banditatom (Člen) 09.06.2008 19:47:50 Offline |
no to právě doufám, že bude už brzo!!!
Meloun psal:Preventivně se vožeru v předzvěsti pondělka už v neděli večír...když už den na ,tak ať je to se vším všudy..
Nemám kua
A je to škoda,ptž jsem silně pochyboval o tom,jak z toho zmetka,co zrovna vylez z kriminálu,chtěj dostat,kam to během cesty schoval...ovšem tohle jsem fakt nečekal
Vůbec se s nim nesrali a okamžitě letěl k zemi s důrazností zásahu URNY
No čuměl jsem jak puk
Chvíli zapíral,ale pak si ho odvezli někam za roh a za pár minut už se vraceli..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Nemám kua
A je to škoda,ptž jsem silně pochyboval o tom,jak z toho zmetka,co zrovna vylez z kriminálu,chtěj dostat,kam to během cesty schoval...ovšem tohle jsem fakt nečekal
Vůbec se s nim nesrali a okamžitě letěl k zemi s důrazností zásahu URNY
No čuměl jsem jak puk
Chvíli zapíral,ale pak si ho odvezli někam za roh a za pár minut už se vraceli..
Asi mu kluci promluvili do duse
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1